Foto bij | 35.

Magicsongzz: Moet ik anders eens met mijn auto komen en hun hoofden tegen elkaar duwen ofzo? Ik ben net geslaagd voor mijn theorie van de auto en ben door het dolle heen!!

Faith Feerling.


‘Dankjewel voor alles.’ Ik sla mijn armen rond Elif haar nek en geef haar een knuffel. Vrolijk knuffelt ze me terug. ‘Jij ook bedankt voor de gezelligheid.’ Glimlacht ze en ze grijpt me nog wat steviger vast. ‘En als er iets is moet je me maar bellen.’ Zegt ze streng en ik knik. Ik heb Elif verteld wat er gisteravond is gebeurd, en ze was het met Lucas eens dat ik Harry maar gewoon moest bellen.
‘Hoe was het?’ Vraagt mama als ik in de auto stap. ‘Gezellig.’ Glimlach ik. ‘Heb je veel gedronken?’ Vraagt ze. Ik schud mijn hoofd en ze knikt alleen maar. Ik zwaai nog even naar Elif die in de deuropening staat en dan rijd mam weg. ‘Hoe is het met Lucas?’ Vraag ik. ‘Goed.’ Zegt mam met een glimlach. Ik kijk haar even fronzend aan. ‘We hadden gisteravond ruzie over het feit dat hij niet naar dat feestje van Josh mocht, dus dan gaat het goed naar mijn doen.’ Zegt mam en ik schud even mijn hoofd.

‘Bel hem nu.’ Zucht Lucas. ‘Ja, en dan?’ Vraag ik zuchtend. ‘Dan vraag je wat er nu gebeurde.’ Zegt Lucas simpel. ‘Ja, maar dat weet ik toch al.’ Zeg ik suf. ‘Ja, vanuit jou ogen, maar niet vanuit die van hem.’ Zegt Lucas streng en ik zucht. ‘Oké, dat is waar.’ Zeg ik en ik laat me naast Lucas neervallen en pak mijn telefoon. Ik zoek Harry in mijn contactenlijst en druk hem aan. Ik leg mijn telefoon tegen mijn oor en zucht eens diep, wat Lucas ertoe drijft op even zachtjes en bemoedigend naar me te glimlachen. ‘’Hey dit is Harry, jammer dat je me nu nodig hebt, want ik ben er niet. Ik bel je wel terug als ik tijd heb. Bye.’’ Ik zucht diep en druk hem uit. ‘Voicemail.’ Zucht ik. Lucas zucht ook diep en strijkt even door mijn haren. ‘Kom hier.’ Zegt hij dan en hij opent zijn armen. Ik kruip er meteen in weg. Ik bof echt met zo’n broer.

‘Luc, is het raar om te zeggen dat ik spijt heb?’ Vraag ik dan zachtjes. ‘Hm?’ Blijkbaar snapt hij niet wat ik bedoel. ‘Dat ik spijt heb, dat ik Harry niet gezoend heb.’ Verduidelijk ik. ‘Hm.. Misschien.’ Zegt Lucas dan. ‘Dankje hé?’ Lach ik. ‘Vind je hem leuk?’ Vraagt hij terwijl ik voel hoe hij met mijn haar speelt. ‘Ik denk het wel.’ Fluister ik zachtjes en ik voel Lucas zijn borst zachtjes schokken waaruit ik opmaak dat hij glimlacht. ‘Eigenlijk vind ik het niet echt fijn, de gedachten dat mijn kleine zusje een relatie heeft met een vriend van mij, maar als ik dan aan Harry denk heb ik het gevoel dat ik me er wel oké mee voel.’ Zegt Lucas en nu is het mijn beurt om te glimlachen. ‘Maar je moet weten, dat als Harry echt hetzelfde voelt voor jou als jij voor hem, hij het nog wel een kans geeft.’ Zegt Lucas dan en ik glimlach. ‘Dankjewel. Je bent echt de beste broer ever.’ Glimlach ik. ‘Weet ik toch.’ Grapt Lucas.

Reacties (17)

 • XxNikita

  Wow Faith Jij Heb Egt Geluk Mijn Broer Krijst Alleen Maar Over Dingen Die Ik Verkeerd Doe..

  5 jaar geleden
 • Creator

  Net alsof ze beste vrienden zijn:)ik wil ook zo'n broer(huil)

  5 jaar geleden
 • annae

  Lucas kan jij mn broer niet een paar lessen geven in wees de beste broer ever?!

  5 jaar geleden
 • GabiHoran

  Ahwww. Mag ik een grote broer als Lucas?
  *puppyoogjes*

  *hele heeeeelllleeee grote puppyoogjes*

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen