Foto bij | 36.

TAMOCHi: Ik kan toveren en ik tover Lucas nu hier *knijpt haar ogen dicht en prevelt een toverspreuk* POEFF .... Ow damn mislukt :C Snel verder xx

Faith Feerling.


‘Dat is die van mij!’ Roep ik uit als ik een ringtone hoor. ‘Faith, we zitten te eten!’ Roept mama streng als ik opspring. ‘Dit is belangrijk mam!’ Roep ik. ‘Hoe weet je dat nu weer?’ Zucht mam. Ik kijk haar even aan alsof ze net op haar hoofd is gevallen en ze wuift het alweer weg.
Ik ren naar boven en spring op het bed van Lucas. Ik pak mijn telefoon op en druk op opnemen. Ik wist helemaal niet wie het zou zijn, maar een grote gok was dat het Harry was.
‘Met Faith?’ Neem ik voorzichtig op. ‘Zo, heb jij een marathon gelopen ofzo?’ Ik krijg zonder dat ik er erg in heb een gigantische glimlach op mijn gezicht bij het horen van Harry zijn stem. ‘Ja stiekem.’ Lach ik. ‘Maar, je had gebeld.’ Zegt hij dan ineens heel zakelijk en ik grinnik even. ‘Ja, eigenlijk wilde ik even met je praten over gister.’ Ik hoor hoe mijn eigen stem afzwakt. ‘Ja, ik eigenlijk ook wel. Ik was er niet helemaal bij meer. Heb je vanavond tijd?’ Meteen ontstaat er weer een glimlach op mijn gezicht. ‘Ja, ik denk het wel.’ Zeg ik dan. ‘Haal ik je om 7 uur op?’ Stelt Harry voor. ‘Waar wil je heen dan?’ Lach ik. ‘Gewoon, eindje lopen?’ Stelt hij voor. ‘Oké.’ Stem ik in. ‘Dan zie ik je vanavond.’ Zegt hij. ‘Ja, tot vanavond.’ Glimlach ik en dan hangt Harry al op.

‘En?’ Vraagt Lucas als we op de bank zitten. ‘Hij komt over een kwartiertje.’ De woorden verlaten mijn mond zodra ik een blik op de klok werp. ‘Huh? Waarom?’ Verward staart Lucas me aan. ‘Zodat we even kunnen praten hoe het nu zit. Het is namelijk niet de eerste keer dat we bijna gezoend hebben.’ Leg ik blozend uit. Lucas kijkt me met een grijns aan en geeft me een duw. ‘Faith! Waar is onze ‘’we houden niets voor elkaar geheim’’ afspraak nu gebleven?’ Lach Lucas en ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. ‘Oh wacht even, Melissa, Vanessa, Jamie, Lauren en al die andere grieten waar jij mee gezoend hebt hé, door wie ben ik dat te weten gekomen?’ Vraag ik dan terwijl ik me naar mijn broer toebuig. ‘Louis.’ Mompelt hij. ‘Oh.’ Ik knik even met mijn hoofd omhoog en kijk hem recht in zijn ogen aan. ‘Je mag wel stoppen. Ik weet het wel.’ Zegt Lucas dan en hij duwt me wat van hem af, en lachend laat ik me achteruit vallen. ‘Dat is dan mooi.’ Ik ga weer terug op mijn plaats zitten en dan komt mama al aan met 3 koppen thee. ‘Waar is pap?’ Vraag ik verward. ‘Die is in bad. Hij was niet zo lekker.’ Zegt mam dan. ‘Oh fijn, ben ik net beter, begint pap.’ Zucht Lucas. ‘Inderdaad ja.’ Zucht mam en ze gaat op de stoel tegenover ons zitten. Ik schrik op van de bel en sta op. Ik loop naar de deur en daar staat Harry. Ik glimlach even. ‘Wil je eerst nog even binnen komen of?’ Vraag ik voorzichtig. ‘Laten we maar meteen gaan, dan ben ik er vanaf.’ Lacht Harry. Ik kijk hem even aan. ‘Ik ben niet zo van het praten.’ Verduidelijkt hij en ik knik waarna ik even door het huis gil dat ik weg ben, mijn jas van de kapstok pak en dan naar buiten loop.

Oooeeeh, pam pam pam, wat zal er nu verder gaan gebeuren ?? ^^

Reacties (19)

 • DancingBunny

  hij blinddoekt faith, stuurt der naar en hotel en verrast haar met bloemblaadjes op een kingsize bed, en hebben keiharde seks... Nee gwn Nee.. gaat te ver zeker?:X

  7 jaar geleden
 • PrettyGirlS

  Hij gaat haar verkrachten....

  Hahah nee grapjee ik denk dat ze nu EIN-DE-LIJK gaan zoenen!
  Of mischien wel iets meer dan dat als je begrijpt wat ik bedoel *wenkbrauwwiebel*

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Ik heb zo het vermoeden dat ze gaan zoenen in de regen *trekt onschuldig gezichtje* het moet gewoon gaan regenen om het lot te helpen!
  Mooi stukje! xx

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!

  7 jaar geleden
 • JoTOMLINSON

  echt als ze nu niet zeggen da ze van elkaar houden ga ik echt maar ook ECHT vies worden xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen