Foto bij | 37.

xLittleBirdx: En dan hebben ze dadelijk gepraat en willen ze een derde keer kussen, maar komt er een zwerver die hen lastig valt en kussen ze weer niet *sad face*

Faith Feerling.


‘Het spijt me.’ Zegt Harry dan zonder me aan te kijken. Hij staart voor zich uit naar de tegels terwijl hij zijn handen in de zakken van zijn jas steekt. ‘Ik had moeten nadenken en niet zoveel moeten drinken.’ Zegt hij, nog altijd naar de grond starend. Ik weet alleen even niet wat ik hier op terug moet zeggen. ‘Het geeft niet.’ Zeg ik dan zacht en dan pas kijkt hij op. Maar hij kijkt me niet in mijn ogen aan. Hij kijkt naar mijn lippen. ‘Heb je me terug gezoend?’ Vraagt hij dan zachtjes, en hij stopt met lopen. ‘Nee.’ Zeg ik zacht en een vlaag van teleurstelling maar ook van opluchting en blijdschap schiet over zijn gezicht. ‘Gelukkig.’ Zegt hij dan. Ik kijk hem vragend aan en hij zet een stap naar me toe. ‘Ik zou niet willen dat ik het niet meer zou weten.’ Zegt hij dan terwijl hij langzaam zijn hand op mijn wang legt. Een kleine glimlach komt op mijn gezicht te staan, en voor het eerst deze avond kijkt hij me recht in mijn ogen aan. Ik word overdonderd door de twinkeling die erin te vinden is en ik kan ook niet anders doen dan alleen maar terug staren. Hij streelt zachtjes met zijn duim over mijn wang heen en een huivering gaat door me heen. ‘Heb je het koud?’ Vraagt hij zachtjes en ik knik even kort. ‘Hier.’ Harry laat me los en slaat zijn jas van zijn schouders af. Hij legt hem op mijn schouders neer en ik schud lachend mijn hoofd. ‘Lekker cliché.’ Lach ik en ik zie Harry even schrikken. ‘Zo ben ik nu eenmaal.’ Zegt hij dan ik en grinnik even. ‘Vind ik niet erg.’ Zeg ik dan en de opluchting vloeit weer over Harry zijn gezicht. ‘Zullen we verder lopen?’ Ik knik en in stilte lopen we verder. ‘Waar lopen we eigenlijk heen?’ Vraag ik dan en Harry haalt zijn schouders op. ‘Jij woont hier, dus zeg het maar?’ Ik schud mijn hoofd en haal mijn schouders op. ‘Speeltuintje dan maar?’ Vraag ik en Harry knikt.

‘Die ster schijnt vel.’ Zeg ik als ik ineens naar boven wijs. Ik kijk naar Harry die zijn blik nu ook naar boven vestigt en knikt. Ik heb hem zijn eigen jas weer terug gegeven nu zitten we samen op de schommels in het speeltuintje. Ik laat mijn handen langs mijn lichaam vallen en blijf naar boven kijken. Zachtjes voel ik Harry zijn vingers over de rug van mijn hand strelen en dan pakt hij hem vast. Een tinteling gaat door me heen en ik voel hoe mijn hart sneller begint te kloppen en ik het benauwd krijg. ‘Zullen we terug lopen?’ Stelt Harry dan voor. Ik knik en zonder onze handen uit elkaar los te maken staan we op en lopen we over de donkere, rustige straten van mijn wijk richting huis. Voor de voordeur blijf ik stilstaan. Een beetje akward kijk ik naar mijn schoenen. ‘Dankje, ik vond het fijn om zo bij jou te zijn.’ Zegt Harry dan, en als ik opkijk staat hij ineens heel erg dichtbij. Ik glimlach. ‘Ik vond het ook fijn.’ Zeg ik dan en nu glimlacht Harry ook. Even is het akward stil tussen ons. ‘Harry?’ Vraag ik zachtjes. Hij knikt en ik zet een stapje dichter naar hem toe.
‘Alsjeblieft, kus me.’ De woorden zijn mijn lippen al over voor ik het door heb, en dan, heel lichtjes en vlinderzacht, drukt hij voor een kleine seconde zijn zachte lippen op die van mij.

Eindelijk !
Het eerste kusje van Harry & Faith !

Jullie wilde zo graag dat ze zouden zoenen, dat ik dacht,
neeeh, ik ga jullie nog even pesten,
en laat ze elkaar een klein kusje geven.

Ik vind dat zelf eerlijk gezegd voor deze story veel specialer en romantischer,
dan dat ze elkaar meteen volop op hun bek pakken...
xxx

Reacties (19)

 • Creator

  Awwhhh

  7 jaar geleden
 • ChocoHoranx

  Ahw ik vind dat kusje echt super lief!!
  Veel leuker als dat ze elkaar meteen op de mond pakken:)

  7 jaar geleden
 • JoTOMLINSON

  AAAW IK DACHT van aaaw zo romantisch en dan gaan ze kussen enzo en één seconde kusje -_-
  maar toch CUTE x

  7 jaar geleden
 • mukeclemmings

  PAM PAM PAM eindelijk die kus .
  nu wil Harry haar op de bek pakken , maar komt lucas eraan en zijn ze genaaid
  en dan word hij boos op harry. oh nee.. dat was al gebeurt met Stan.. LAAT MAAR:)

  7 jaar geleden
 • JxStyles

  BAM en dan veranderd Harry opeens in een of andere enge ex van faith die een toverdrankje heeft gemaakt waarmee hij HArry is en nu hij Faith heeft gekust is Faith betoverd en in zijn macht en kunnen HArry en Faith never nooit meer bij elkaar komen tenzij de vloek verbroken word :0 heftig!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen