Foto bij 002 I| Het nieuws

Renesmee POV:Nadat ik eindelijk verlost werd van iets wat men dus school noemde, werd ik gelukkig afgezet door Jake. Onderweg had ik nog zorgeloos even mijn hoofd tegen zijn rug aan zitten te leunen. Dat doe ik altijd als Jake me achterop zijn motor liet zitten. Het was gewoon...

Geloof me, het gevoel was onbeschrijfelijk, want tot nu toe begreep alleen Jake me. Ashley waarschijnlijk ook als ze nog leefde.

Ik schrok van de gedachte die zo plotseling door mijn hoofd schoot. Nog voordat ik mezelf toeliet om te verder na te denken over Ashley sprong ik van de motor toen we aankwamen bij de huize Cullen.

Ondertussen begon het al te regenen. Ik hield mijn mouw boven mijn gezicht om iets meer te zien en wachtte tot Jake van zijn, motor afstapte, maar hij bleef zitten op zijn motor. Ik trok een wenkbrauw op en fronste naar hem.

"Kom snel naar binnen het regent," zei ik en probeerde een regeldruppel uit mn oog te knipperen. Ik deed mijn capuchon op. Jake schudde zacht zijn hoofd en zijn greep om de handvat van zijn stuur verstrakte.

"Ness, sorry."

"Jake, mijn vader gaat je niks aandoen dat weet je nou toch al wel," grapte ik omdat ik het nare gevoel kreeg dat Jake me ging verlaten. Angst bekroop me al aan de gedachte eraan en ik rilde, maar dat kan natuurlijk ook gewoon komen door het regen.

"Ness, daar ligt het niet aan. Ik moet terug naar La Push, volgens Seth is er iets gebeurd. Sorry, ik moet echt gaan," verontschuldigde hij zich. Ik maakte een "o" geluidje en knikte. Hij leek dit zelf ook vreselijk te vinden. Hij stak een arm uit en ik liep iets te snel naar hem toe. Zijn sterke arm hield me even stevig vast. Droevig snoof ik zijn geur op. Hij verslapte zijn greep en aaide me over mijn hoofd.

"Ik beloof dat ik zo snel mogelijk terug kom," beloofde Jacob mij. Ik knikte nogmaals, ademde een paar keer diep in en uit en gaf hem een kus op zijn wang.

"Voorzichtig zijn, hè?",

"Ness, ik heb mezelf nog nooit pijn gedaan," grijnsde Jake. Ik hoefde niet eens binnen te zijn om te weten dat mijn vader nu met zijn ogen rolde. Ik glimlachte en gaf hem een duwtje.

"Oké, dan." Jake startte zijn motor en scheurde weg. Daar stond ik dan in de regen, helemaal doorweekt starend naar mijn geliefde die eerste kleiner werd. Ik zuchtte, keerde me om naar mijn huis en zag dat Rosalie al de deur opende.

"Nessie, je bent helemaal doorweekt. Kom gauw binnen zodat je jezelf kan afdrogen," zei ze bezorgd. "Ik keek naar mijn kleren en mijn haar. Ik knikte en liep naar binnen. Rosalie probeerde zich in te houden om niks meer te zeggen over Jacobs geur dat om me heen hing, maar als je haar goed kende wist je dat ze al over haar nek zou gaan als het ging om Jacob.

Reacties (2)

  • BOOKWURM

    Mwuhaha tja Ness en Jake zijn onafscheidelijke he

    7 jaar geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen