Foto bij 91. Harry Styles & Lauren De RuyckNieuw stukje en opnieuw, welkom aan de nieuwe abo's.
Bedankt om met zoveel mijn quiz te doen, ik stond gisteren bijna de hele dag in de top op één.:)

LUFU

Ik duwde me recht van de grond. Ik had hier denk ik toch wel een half uur gezeten. Mijn ogen voelden opgezwollen, dat waren ze waarschijnlijk ook. Ik nam mijn Iphone van het kastje en verstuurde een berichtje naar Lauren. Hopelijk zou ze het nog lezen.

Aan Lauren: I will wait for you. x

Ik stak hem in de achterzak van de zwarte jeans die aanheb en verlaat mijn kamer. Ik kijk nog even binnen in Lauren's kamer als ik er passeer en zie Niall op de rand van het bed zitten met zijn rug naar me toe, zijn hoofd hangt naar beneden en zijn schouders schokken zachtjes. Ik ga stilletjes de kamer binnen, hoewel ik nu wil schreeuwen dat hij nooit met de andere jongens had mogen toestemmen dat ze beter naar huis zou gaan, deed ik het niet. Lauren had het gevraagd.
Ik ging naast hem zitten en sloeg een arm om hem heen. "Zeg eens eerlijk, Harry." zei hij met een schorre stem. Hij haalde zin neus op en keek me met zijn waterige helderblauwe ogen aan. "Ben ik een slechte broer?" vroeg hij en keek weer naar zijn handen die in z'n schoot liggen. "Nee, natuurlijk niet. Je bent een geweldige broer, Ni. Je voelt voor mij net als een broer die ik niet heb en ik had mij geen betere kunnen wensen." Ik probeerde hem te overtuigen dat het zo is maar hij schudde zijn hoofd. "Waarom is ze dan weggegaan? Een goede broer had gemerkt dat er haar iets dwars zat." Er liep weer een traan uit zijn oog. Hij stond op om weg te gaan maar ik hield hem tegen en sloeg mijn beide armen troostend om hem heen. "Lauren heeft 3 broers nu. Ze moet een zus zijn voor elk van jullie. Op dit moment heeft Jaan haar meer nodig dan jij of Greg. Ik weet zeker als jij of Greg hulp nodig zal hebben, dat ze er hoe dan ook voor jullie zal zijn." Het was stil nadat ik gezegd had wat ik wou zeggen.
Na een tijdje deed Niall een stapje achteruit en keek me met een kleine glimlach aan. "Bedankt Harry. Je hebt gelijk." zei hij oprecht. Ik was blij dat ik hem toch een beetje van gedachte heb kunnen veranderen. "Ga je mee de andere brieven brengen naar de anderen?" vroeg ik. Hij knikte en samen brachten we Liam, Zayn, Louis, Austin, Alice en Tom hun brief.

Lauren De Ruyck POV
Vrijdag 20/12/2013 16u48

Ik hoorde hoe een auto de garage binnenreed. Ik keek Jaan geschrokken aan. "Ze zullen blij zijn dat je terug bent Lau." zei hij. Ik stond op van de zetel toen de deur van de woonkamer opging. De bruine haren van m'n moeder kwamen tevoorschijn. Ze keek me ongelovig aan. "Lauren, liefje!" Een glimlach kwam op haar lippen en ze rende naar me toe en sloeg haar armen stevig om me heen. "Ik ben zo blij dat je terug bent. Ik kan het bijna niet geloven. Had je het goed in Londen? Waren ze een beetje lief voor je? Hoe is je nieuwe school?" ratelde terwijl ze me nog steeds niet losliet. "Mam, niet huilen." zei ik snel want ik hoorde haar stem immers al trillen. Een snik verliet haar lippen. Te laat. Zelf kon ik m'n tranen ook niet meer houden. "Ik ben ook blij om je terug te zien mam. Ik heb je zo gemist."
Toen ze me los liet zag ik mijn vader staan in de deuropening. Ik probeerde te zien hoe hij zich voelde, maar hij keek neutraal. "Dag, Lauren." zei hij en verliet de kamer dan weer. Ik keek naar mijn handen, dit is toch alleszins beter dan een hele uitbrander. "Hij is blij dat je terug bent Lauren, maar hij wil het niet tonen." zei m'n moeder. Ik knikte maar was niet echt overtuigd. "Nu moet je me alles vertellen over Londen en Niall en Harry." zei m'n moeder opgewo-. Wacht, hoe weet zei iets van Harry. "Harry? Wat weet jij van Harry?" vroeg ik geschrokken. "Jill vertelde vaak over je toen ze langskwam. Ze vertelde hoe het met je was en dat Harry je helpt om weer te dansen. Ik vind dat echt heel erg lief." vertelde mijn moeder. Ik was blij dat ze zo reageerde maar toen wist ik nog niet wat de uitbrander van m'n vader inhield. Want ja die zit er nog aan te komen.

Reacties (2)

  • DudetteX

    OMG... ze moet terug, samen met haar vader en ze moet iets met Harry krijgen en gelukkig worden en het moet nog heel veel hoofdstukjes duren!!

    5 jaar geleden
  • Cliffayne

    Ouhn nooo ....:o

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen