Foto bij Warm touch

‘Heb je je koffer voor morgen al ingepakt?’
Ik zat met Harry op de grond, beiden in kleermakerszit tegenover elkaar. Tussen ons hadden we een schaakbord. Ja, heel komisch.
Normaal zou men verwachten dat bij een schaakspel twee spelers honderd procent aanwezig zijn en volledig op hun spel gefocust waren, met als doel natuurlijk te winnen. Bij deze situatie, echter, was daar niet veel van te herkennen.
Terwijl ik een groot deel van de tijd met een frons tussen mijn wenkbrauwen naar het schaakbord staarde en mijn hersenen kraakte voor een volgende stap om mezelf uit Harry’s klauwen te redden, bestudeerde hij me echter steeds geamuseerd, niet per se bezig met het spel. Terwijl hij duidelijk beter was en vaak genoeg ontspannen achterover leunde, nippend van zijn glas Cola Light, zat ik juist vrijwel altijd gespannen voorover geleund, mijn haar verward in klitten achter mijn oorschelpen geschoven en mijn glas drinken nog altijd vol naast me.
‘Eh, nee. Dacht niet dat het daar nog tijd voor zou moeten zijn... toch?’
Met mijn gezicht nog steeds naar het schaakbord gericht, keek ik tussen mijn wimpers door naar Harry op. Mijn ene wenkbrauw trok ik omhoog. ‘Harry. Je gaat morgen al weg. Moet je dan niet vanavond in ieder geval al inpakken?’
Harry leunde achterover op zijn beide handen en keek me pruilend aan. ‘Ik wil vanavond niet inpakken.’
‘Waarom niet? Wilde je het anders morgenochtend vroeg doen, dan?’
Harry haalde zijn schouders op en knikte toen. ‘Ja, morgenochtend kan ook... Lijkt mij.’
Ik schudde mijn hoofd, een kleine glimlach die rond mijn lippen opspeelde. ‘Hoe dan ook, ik schop je er vanavond weer uit.’
‘Wat? Waarom?’
Ik trok mijn wenkbrauwen op en keek Harry onbegrijpend aan. ‘Waarom níét?’
Harry tuitte zijn lippen en keek me peinzend aan, zijn ogen die van mijn linker naar de rechter schoten. Zijn borst ging langzaam met zijn adem mee op en neer, zijn tatoeages die vanonder zijn trui spiekten. Zijn mondhoeken waren vochtig van de cola, en met een snelle beweging met zijn tong over zijn lippen had hij deze schoon.
‘Nou, het is nu toch gezellig? Waarom zouden we dat vandaag moeten beëindigen?’
Ik zuchtte en schudde mijn hoofd. ‘Wat wil je dan doen? Breien?’
Harry trok zijn wenkbrauwen even op, zijn ogen borend in de mijne, terwijl hij rechtop ging zitten. Toen draaide hij zijn hoofd schuin naar rechts, legde zijn handen plat op elkaar tegen zijn rechterwang, en sloot toen even zijn ogen. Nadat hij deze weer geopend had, wees hij met zijn lange wijsvinger naar de grond onder ons. Ik keek hem spottend aan, mijn wenkbrauwen die omhoog trokken. ‘Je had ook gewoon kunnen zeggen dat je hier wilde slapen, Styles.’
Harry’s mondhoeken krulden licht op en grijnzend keek hij me aan. ‘Soms spreken daden meer dan woorden, Abs.’

Het was een paar uur later, en Harry en ik liepen nu heen en weer op de overloop, zo stil mogelijk om ons zoontje niet wakker te maken. Terwijl ik me omkleedde in mijn kamer en mijn pyjama aantrok, was Harry in de badkamer zijn tanden aan het poetsen. We glipten toen beide weer langs elkaar heen, op onze tenen. Ik slikte toen ik Harry's hand bij de bewegingen licht tegen de mijne aan voelde, zijn adem strijkend in mijn gezicht en zijn geur om me heen.
Terwijl Harry nietsvermoedend naar mijn slaapkamer ging, nog langer zijnd doordat hij nu op zijn tenen liep, ging ik richting de badkamer.
Juist toen ik mijn tandenborstel uit mijn mond haalde en de resten tandpasta in de wastafel spuwde, hoorde ik beneden de voordeur met een zachte klik opengaan. Er klonk wat gestommel en gevloek, wat me geamuseerd deed glimlachen.
'Aibileen?'
'Sst, mam! Charlie slaapt,' zei ik zacht nadat ik mijn mond al had afgeveegd met de handdoek.
'O... Is Harry al weg? Ik ben hem namelijk onderweg ook niet tegengekomen.'
'... Hij is nog hier.'
Even bleef het stil vanaf beneden. Ik trok een gezicht. Ik wist dat mijn moeder het niet fijn en niet goed vond dat Harry zo vaak bij mij was.
'Aibileen...'
Binnen een paar seconden stond mijn moeder al naast me op de overloop. Met een frons keek ze me geïrriteerd aan. Met een onschuldig gezicht keek ik haar aan, terwijl ik ondertussen mijn make-up van mijn gezicht afhaalde.
'Aibileen, je weet dat ik niet leuk vind en ook niet wil. Waarom doe je dit dan toch? Het is al zo laat, Harry had al naar huis aan het gaan moeten zijn.'
Ik sloeg mijn ogen neer en huppelde van het ene been op het andere. 'Eh... we waren eigen van plan om hem te laten slapen.'
Mijn moeders ogen verwijdden zich en meteen schudde ze haar hoofd. 'Nee, dat wil ik niet hebben. Harry gaat morgen naar Amerika en hij moet zich volwassener gaan gedragen. En waar denk jij dat je mee bezig bent?! Steeds maar afspreken en ditjes en datjes doen met hem, wat heel wat meer inhoudt dan jullie beweren, terwijl je daar meerdere mensen mee beïnvloedt! Jullie geven Charlie de verkeerde indruk, door hem te laten denken dat zijn ouders op elkaar verliefd zijn en van elkaar houden, terwijl jullie zelf beweren van niet! Wanneer gaan jullie eens goed nadenken?!'
Gepijnigd keek ik naar mijn moeder. Terwijl ze beheerst maar boos tegen me siste, gleed mijn blik naar een punt achter me. Ik hapte bijna naar adem, maar kon me nog inhouden. Ik slikte moeilijk en keek Harry pijnlijk aan. Hij was in de deuropening van mijn slaapkamer gaan staan en luisterde ook stilletjes naar wat mijn moeder tegen me zei, zijn lippen licht op elkaar gedrukt. Zijn getatoeëerde armen hingen bewegingloos langs zijn lichaam.
'Mam...'
'Ik meen het, Aibileen. Jullie moeten goed beseffen dat jullie de grootste rollen in Charlie's leven spelen. Alles wat er tussen jullie gebeurt, gebeurt ook met hem. Hoe denk je dat Tristan zo geworden is?'
Schichtig keek ik even snel naar Harry, wiens ogen zich verwijdden toen mijn moeder zijn oudste zoontje erbij haalde. Hij klemde zijn kaken op elkaar en balde zijn vuisten.
'Mam, zo mag je niet over Tristan praten. Dat is niet eerlijk.'
Mijn moeder zuchtte en schudde even haar hoofd. 'Schat, het is zo. Het is wat er gebeurt met hem, en dat moet geaccepteerd worden. Als Harry en Caroline blijven beweren dat Tristan al zo vanbinnen is, dan zijn ze níét goed bezig. Zijn gedrag is door hun geruzie, niet omdat dat zijn karakter zou zijn, of zo. Ik bedoel, Caroline en Harry hebben allebei geen agressieprobleem, of wel?'
'Mam-'
'Hij heeft geen agressieprobleem, mevrouw Wright.' gromde Harry tussen zijn geklemde kaken door. Binnen twee stappen stond hij naast mijn moeder en keek hij boos op haar neer, zijn wenkbrauwen strak gefronst. Die keek echter met opgetrokken wenkbrauwen naar hem op, haar armen over elkaar geslagen. We wisten allemaal dat Harry haar en geen enkele andere vrouw pijn zou doen.
'Wat dan wel, Harry?' zei mijn moeder, die klaarblijkelijk niet geschrokken was van zijn plotselinge inval en aanwezigheid.
Harry's ogen boorden in die van mijn moeder. In zijn ogen zag ik hoe hij koortsachtig naar een goed en passend antwoord zocht om mijn moeder daarmee stil te leggen. Na een paar seconden verdween de harde blik in zijn gezicht, en kreeg het weer een zachte, softe gloed. Met smekende ogen keek hij op mijn moeder neer. Zijn gebalde vuisten ontspande hij, wat trillende vingers opleverde.
'Z-zeg dat alsjeblieft niet meer over hem,' fluisterde Harry zacht, haast onhoorbaar. Toen draaide hij zich abrupt op zijn hielen om en beende hij naar mijn kamer, waar hij mijn deur met een zachte maar sterke klik in het slot duwde. Mijn ogen hield ik erop gericht, ook al had mijn moeder zich weer naar mij teruggedraaid en keek ze me nu afwachtend aan. Even bleef het stil, voordat ik zuchtte, mijn hoofd schudde en langs mijn moeder heen liep, haar blik negerend.
'Laat hem vertrekken, Aibileen.' zei ze nog voordat ik mijn deur open wilde doen. Met een ruk draaide ik me om, mijn hand om de deurklink geklemd.
'Néé, dat doe ik niet. Ik mag best van zijn aanwezigheid genieten nu dat nog kan, voordat hij een paar dagen weg is.'
Mijn moeder trok haar wenkbrauwen op. 'Op welke manier?'
Het nam even wat tijd in beslag voor me om te beseffen wat ze bedoelde. Ik trok een grimas en keek mijn moeder toen boos aan. 'Nee! Waarom denkt iedereen dat toch?! Gosh!'
Zonder mijn moeders reactie af te wachten trok ik mijn deur open en liep ik mijn kamer binnen. Mijn moeder haalde ik uit mijn zicht door mijn deur weer snel dicht te doen. Uit mijn hoofd was ze echter niet.
Ik haalde diep adem, sloot mijn ogen even en rechtte mijn rug. Toen draaide ik me om, verwachtend om Harry al het bed te zien. Hij was echter bezig om zijn kleding stilletjes weer aan te trekken. Mijn ogen werden groot en met een paar stappen stond ik naast hem. 'Wat ben je aan het doen?'
'Ik denk dat het handiger is als ik inderdaad naar huis ga, inderdaad. Je moeder heeft gelijk, denk ik,' mompelde Harry terwijl hij zijn blik op zijn skinny jeans gericht hield, die hij met een paar sprongen aan wilde trekken. Ik legde echter mijn hand op de warme huid van zijn arm en stopte hem.
'Maar ik wil niet dat je gaat.'
Met zijn mondhoeken omlaag gezakt keek Harry spijtig naar me op. 'Ik ook niet, maar het voelt niet goed om hier te zijn met de gedachte dat je moeder het daar niet mee eens is.'
Ik klapte mijn mond dicht en liet mijn hand stil van Harry's arm afvallen. 'O,' ik zette een stap naar achter en sloeg mijn ogen neer. Binnen een paar seconden voelde ik twee grote warme handen op mijn schouders, die me zachtjes knepen. 'Abs, dit heeft niks met jou te maken. Dat weet je, hé?'
Ik knikte stil, mijn blik nog steeds op mijn voeten gericht. Harry's adem blies in mijn gezicht toen hij zijn mond op mijn wang drukte en me toen in zijn warme omhelzing trok. Zuchtend begroef ik mijn gezicht in zijn shirt, zijn warme lichaam tegen de mijne. Ik kon zijn hart onder mijn oor voelen kloppen.
'Blijf, alsjeblieft,' fluisterde ik terwijl ik mijn armen om zijn rug onder zijn shirt stak. Hij sidderde vanwege mijn koude handen, wat me zacht deed lachen. Zijn warme huid vond ik juist meer dan welkom.
Even bleef het stil, terwijl Harry zijn vingers gedachteloos over mijn rug liet dwalen. Ik wist dat hij nadacht, zijn kin die op mijn kruin steunde.
'Is het om wat ze zei?'
'Wat zei?'
Ik slikte. 'Je weet wel... over ons. Wat we... van elkaar vonden, zeg maar.'
Harry stopte zijn bewegingen. Ik begon net te denken dat hij totaal beledigd was met mijn opmerking en wilde me al losmaken uit zijn warme armen, toen Harry ze al van me afhaalde. Hij zakte licht door zijn knieën en boog zijn rug, zodat hij op ooghoogte met me was. Zijn grote warme handen legde hij op mijn koud wangen, wat me gelijk deed opwarmen. Mijn ogen wilde zich bijna sluiten door zijn aanrakingen, maar ik hield ze open.
Loom keek ik naar Harry op, die me juist met glanzende ogen bekeek. Toen boog hij voorover. Zijn zachte warme lippen streken over mijn voorhoofd, en drukte daar twee seconden later dicht op. Ik sloot mijn ogen en ademde diep uit. Ze prikten en kneep ze dichter dicht.
'A-alsjeblieft, blijf,' stotterde ik terwijl ik Harry's shirt in mijn handen nam en deze strak omklemde. De stof was nu strak over mijn vingers gespannen.
Ik kon Harry zelfs voelen aarzelen, zijn lippen nog steeds licht strijkend langs mijn voorhoofd en zijn adem die over mijn haar blies. Zijn vingers dwaalden over mijn schouders en armen.
'Alsjeblieft.'
Ik pakte zijn handen op mijn armen, wat hem zijn hoofd van me deed wegtrekken. Door de gloed van het enige licht in mijn kamer, mijn nachtlampje, kon ik zijn contouren nog maar net zien, al wist ik dat hij zijn ogen onophoudelijk op me gericht had.
Ik haakte mijn vingers licht door de zijne en trok hem zacht mee naar het bed.
'Ik heb je inderdaad graag hier bij me vannacht, maar het is dan ook ontzettend koud,' fluisterde ik. Het versoepelde meteen de gespannen sfeer in de kamer, want Harry lachte, zijn schouders die ontspannen omlaag zakten en zijn ogen die geamuseerd op me neer keken.
'Fine. Maar jij legt het morgen aan je moeder uit.'
'Deal,' grijnsde ik voordat ik een arm om Harry's middel sloeg en hem zo naar mijn bed leidde.
Tien seconden later lagen we diep onder de dekens gekropen en was ik in Harry's armen verstopt, onze warme lichamen tegen elkaar aangedrukt en zijn adem die in mijn gezicht blies. Zijn grote warme hand lag plat op mijn onderrug en drukte me nog dichter tegen hem aan, terwijl hij hummend zijn gezicht in mijn nek begroef. Zijn warme adem over mijn koude huid gaf me rillingen, en ik sloeg mijn armen strakker heen, verlangend om meer warmte van hem te krijgen.SORRY!
Ah! Tjee, ik ben nogal druk geweest met het voorbereiden van mijn verlate verjaardagfeestje afgelopen week en had gewoon even behoefte aan een verhaal (boek, dus) lezen in plaats van er een te schrijven... dat was fijn. :') (al ben ik nu nog steeds bezig - Labyrint van Kate Homes (of zo) (idk))
Wowie, ik kreeg halverwege dit hoofdstuk zo erg tha feels, haha! Ik weet niet of dat te zien is...
Simpel, ik was gewoon Right Now van 1D themselves aan het luisteren! :'D Want ja, die is uitgelekt!! Omg!! Wie hebben 'm hier allemaal wel/niet geluisterd?! Ik vind het album echt SUPER! Vooral You And I (met Harry's solo's, of course) vind ik fantaaaaaastisch

Reacties (10)

 • Lrxx

  Hi!
  Ik ben vandaag aan je verhaal begonnen, en het is echt super:)
  Er zijn alleen wat dingen die ik me afvraag:
  Vergist Charlie zich niet ietwat weinig in dit verhaal in zijn talen die hij spreekt? Omdat kinderen tot 6 jaar nog geen volledig taalbegrip hebben (sorry, ik ben student tot lerares en kan het niet laten om het op te merken) en dus dat er meerdere talen met verschillende woorden zijn.
  In het begin van het verhaal had je geloof ik ook staan dat het een geregel met zijn school was om onverwachts naar Engeland te gaan, maar hij is 4 en een half jaar en nog niet leerplichtig (leuk feitje :') sorry )
  ennnnn... Last but not least, behalve de emotionele band en spanning tussen Harry en Abby, je spreekt nooit van een echte seksuele spanning tussen ze, terwijl ze samen in weinig kleren in een bed liggen?
  Verder vind ik het een top verhaal, en ik ga nu snel verder met lezen:) x

  5 jaar geleden
 • Nisssie

  Ik snap dat mens echt niet.
  Dat denkt dat kind dat zn ouders verliefd zijn, wat ze ook zijn, lekker boeiend!
  Beter dan dat je ouders elkaar het liefst de keel doorsnijden, zoals mijn opa en oma.

  XxxSnelVerderXxx

  6 jaar geleden
 • xxswaggie

  Awhhhhh wat lief(flower)

  6 jaar geleden
 • Subdivisions

  Whuaha ik ben braafjes aan het doen en wacht met luisteren tot de echte datum er is dat ie uit zou komen... Kijkenbhoelang ik dat volhoud haha x vind t zielignvoor de boys dat er weeer iets is uitgelektxD
  Snel verdeer xx

  6 jaar geleden
 • LovesDemiL

  Ik heb nog niet geluisterd en elke dag word de neiging groter om te luisteren, maar ik moet me inhouden,

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen