Foto bij | 41.

AnneStyles: sooooow CUTE!!!

Faith Feerling.


Ik kijk Harry recht in zijn ogen en hij glimlacht liefjes naar me. ‘Dankjewel.’ Fluister ik terwijl ik mijn bestek netjes op mijn lege bord leg. ‘Het was echt heerlijk.’ Een glimlach ontstaat op Harry zijn lippen hij knikt. ‘Dat vond ik ook.’ Zegt hij en hij legt uitnodigend zijn hand op tafel. Ik leg die van mij erin en voel hoe hij met zijn duim over mijn hand strijkt. ‘Hoe heb je dit allemaal geregeld?’ Vraag ik en Harry wiebelt even met zijn wenkbrauwen. ‘Gewoon, die boot is van mij en Gemma, die hebben we gekregen toen we klein waren, het restaurant ken ik al heel mijn leven en Lucas is een persoon die niet zo snel moeilijk doet tegen mij.’ Zegt hij en ik grinnik even. ‘Klopt.’ Lach ik en ik neem een laatste slok van mijn drinken.
‘De rekening.’ Glimlacht een meisje en ze legt een boekje voor ons neer. Ik wil mijn portemonnee pakken maar word gesust door Harry. ‘Op een eerste date betaalt de man altijd.’ Zegt hij streng en hij laat mijn hand los. Ik zucht diep en kijk hem aan. ‘Maar dit alles heeft al zoveel gekost.’ Zucht ik en Harry schud zijn hoofd. ‘Voor mij niet.’ Hij schenkt me een knipoog en ik voel dat ik begin te blozen terwijl hij de rekening betaald. ‘En de benzine voor de boot dan of je auto? Het was niet zo dichtbij hier.’ Merk ik op. ‘Voor de boot is van mijn pa, de auto maakt mij niet zoveel uit, zo vaak rijd ik er niet mee.’ Zegt hij luchtig en ik lach even. ‘En nu genoeg over het geld, oké?’ Hij kijkt me streng aan en ik meteen knik ik, waarna we lachen.
‘Pepermuntje?’ Vraagt Harry dan terwijl hij het schoteltje voor mijn neus houd en ik lach even. ‘Nou…’ Ik pak het snoepje toch van het schaaltje en stop hem in mijn mond. Harry lacht en pakt het andere snoepje waar na hij opstaat om het geld naar de bar te brengen. Lachend sta ik ook op en pak ik mijn spullen.

En of het niet nog ouderwetser kan houd Harry als we het restaurant verlaten de deur voor me open, waarna hij zijn arm rond mijn schouders slaat. ‘Het is best koud.’ Zeg ik dan maar, puur om iets te zeggen en ik wrijf even in mijn handen. Echter vat Harry het als een aanwijzing op en trekt me wat dichter tegen zich aan, waar ik om eerlijk te zijn totaal geen problemen mee heb. We lopen richting het bootje en stappen in, waarna ik geniet van het korte ritje.
Zodra we weer aan de kant zijn helpt Harry me het bootje uit en legt er een groot zeil overheen. Ik hang mijn tas weer aan mijn arm en pak Harry zijn hand weer vast. Een stukje lopen we totdat Harry opeens stopt met lopen. Ik kijk hem even vragend aan als ik me omdraai en hij glimlacht, waarna hij een stap naar me toe zet, zijn warme handen op mijn wangen legt en me zachtjes op mijn lippen kust. Dit keer veel langer dan de vorige keer, en wat voelt het ontzettend goed.

Damn, the feels....
Ik moet me echt niet zoveel inleven in stukjes...
oeps... xxx

Reacties (12)

 • Creator

  Het lijkt net alsof ik zelf bij zit <3 (niet dat ik dat wil ofzo om naar 2 zoenenden mensen te starenxD)

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Ahw!! Ik moet me niet teveel inleven in jouw stukje... Ik doe het toch haha oeps... Echt mooi geschreven! The feels zaten naast me en kropen langzaam in me....oehhhh xx

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Aaawh echt romantisch! And the feels ook c:

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • JxStyles

  Ach let maar op. Morgen is het weer uit. Hij wacht nog steeds op de ware maar hij heeft mij nog niet ontmoet:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen