Foto bij 92.Lauren De Ruyck

Heeeeey, Alles goed met jullie?
Ik heb mijn best gedaan om een stukje te schrijven en het is gelukt!:)het kan wel zijn dat het stukje niet zo goed is. Sorry daarvoor.

LUFU

Ik had intussen mijn moeder voorgesteld aan Maxime. Ik had mijn vader niet meer gezien sinds hij me kort begroet had.

Ik had net een douche genomen en had wat frisse kledij aangetrokken ik was nu mijn koffer aan het legen. Ik was net klaar toen mijn vader binnenkwam.
"Wij moeten eens een hartig woordje praten jongedame." zei hij. Ik keek naar mijn schoenen. "Wat denk je dat het hier is? Je kunt hier niet zomaar vertrekken wanneer je wilt en dan plots terugkeren. Voortaan bespreek je dat eerst met mij en je moeder!" bulderde hij. "Je woont nog steeds in mijn huis dus gedraag je je ook naar mijn regels!" Hij was even stil maar daarna ging hij gewoon weer verder. "Ik wil even een paar afspraken met je maken EN ik wil dat je luistert en je naar die afspraken gedraagt!" Daar was ik al bang voor. "Een heel belangrijke regel is dat je nu je mobiel afgeeft, ook je laptop. Je zult geen en ik herhaal nog eens heel duidelijk GEEN contact hebben met wie je daar ook hebt leren kennen." bulderde hij de eerste regel. "Wow, wacht! Waarom moet ik mijn mobiel EN laptop afgeven? Ik heb geen twitter meer zelfs geen facebook of skype. Hoe moet ik contact houden met Jill zonder mobiel?" ging ik tegen hem in. Ik wist wel dat ik geen contact meer zou mogen hebben maar waarom moest ik alles afgeven? "Daar wou ik meer over zeggen in regel twee. Je hebt geen contact meer met Jill want ik weet dat ze een relatie heeft met 'je weet wel wie'. Je zou beter om gaan met Oliver die is tenminste nog een beetje bij zijn verstand." Dit ging echt te ver. Geen contact meer met Jill? Dit kon hij niet menen. "Ma-'' "Geen ge-maar Lauren. Je luistert naar wat ik te zeggen heb, je mag al blij zijn dat ik je niet terug op straat zet!'' schreeuwde hij terug."Hoe moet het dan verder met school? Ik moet terug naar Londen om m'n school af te maken! En waar komt dat belachelijke idee vandaan om Jill en mij te scheiden!!!!????" schreeuwde ik even luid terug. Mijn vader leek even van zijn stuk gebracht maar rechtte zich meteen weer.
"Ik ga mee naar Londen en ga je telkens persoonlijk naar school brengen en van school komen afhalen om zo toe te zien dat je niemand van die sukkels spreekt. En trouwens die jongen die telkens als een schoothondje achter je aanloopt mag je ook terugsturen, die heb je hier niet nodig. Ik wil hem hier tegen overmorgen weghebben." Na dat gezegd te hebben nam hij mijn mobiel en mijn laptop en ging toen met grote passen weg uit m'n kamer. Ik kook vanbinnen nog steeds om het feit dat ik geen contact meer mocht hebben met Jill maar wel nog met Oliver. Ik was beter in Londen gebleven.

Ik zat wat depri in m'n kamer naar m'n muur te staren. Het was al bijna zeven uur in de avond. Er klopte iemand op m'n deur. "Wie is het?" vroeg ik. "Uhm, Can I come in?" Oh, ja juist. Maxime. Wat moest ik nu tegen hem zeggen? "Yes come in." ze ik snel toen ik doorhad dat ik niet meteen antwoordde.
"Are you okay?" vroeg hij toen hij binnen was. Ik knikte lichtjes. Ik was helemaal niet oké. "What was all that screaming with your dad?" vroeg hij en kwam naast me op m'n bed zitten. Ik haalde mijn schouders op.
Pas dan begon ik alles te beseffen, wat ik had gedaan, dat iedereen zich nu wel rot moet voelen door mij. Harry, Niall, Jill, Maxime nu ook als hij hoort dat hij weg moet. Tranen begonnen over mijn wangen te lopen. "Do you want to tell me?" vroeg hij onzeker.
Hakkend en stotend kwamen de regels van mijn vader over mijn lippen. "I'm not going to leave!" zei hij zelfzeker. "But you have to. Otherwise my dad will kick you out.'' probeerde ik hem te overtuigen. Maar koppig als hij was lukte dat niet en koppig als ik was gaf ik ook niet op.
Uiteindelijk na een half uur discussiëren had ik hem overtuigd. Jammer genoeg.

Wat denken jullie van de regels van Lauren haar vader? Terecht of niet?

Reacties (10)

 • Amandatacooo

  Laat haar alsjeblieft zo snel mogelijk weer weglopen, maar dan met haar broer en dan leven ze nog lang en gelukkig in Londen!;)

  5 jaar geleden
 • tryforlarry

  pppffff khaat haar vader en ga terug naar London Laurss:)

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Niet tercht natuurlijk en als nu maxime ook weg moet, hij was mijn enige hoop op contact :'(

  5 jaar geleden
 • Snuf

  IK HAAT DIE VADER ZOOOOOOOOOOOO ERG EN ZOOOOOOOOOOOOOO NIET TERECHT!

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  On te recht

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen