Foto bij Chapter 30

Scarlett Lucie Cowell

Ik word wakker van een zacht gepor tegen mijn schouder. 'Wakey wakey, we're in Barcelona!' zegt Amber enthousiast. Zo gauw als ik kan open ik mijn ogen. Een warme en felle zonnestraal schijnt in mijn gezicht en ik glimlach. Eindelijk lekker zonnen en véél vrije tijd. Ik rek me uit en sta op uit het bed. 'Ik ga even douchen.' meld ik waarop Amber knikt terwijl ze een joggingbroek van Niall aantrekt. Ik wandel naar de badkamer en vis onderweg een appel uit de fruitschaal. Ik open de deur van de badkamer en ik tref daar een brakende Harry aan. Hij hangt gebogen over de toiletpot en zodra ik binnenkom kijkt hij me geschrokken aan. 'Ik, euh.. Ik wilde net gaan do.. Eh laat maar.' stamel ik terwijl ik me omdraai. Nog voordat ik de badkamer weer uit ben, voel ik hoe een hand mijn pols omsluit en me terugtrekt. 'Scarlett..' fluistert Harry. Zuchtend draai ik me om en haal ik mijn schouders op. 'Kunnen we even praten?' zegt hij zacht. 'Harry, niet nu. Laat me alsjeblieft even met rust.' zeg ik botter dan gepland. Ik zie hoe hij me gekwetst aankijkt, maar medelijden heb ik niet. Hoe denkt hij wel niet dat ík me voel? Ik trek mijn pols los en maak dat ik weg kom. Ik schiet de slaapkamer van mij en Harry in. Ik trek met een vies gezicht mijn neus op. Het stinkt hier. Ik kijk naar het bed en tref daar Noa aan, liggend onder de deken die bedekt is met iets wat op kots lijkt. Vol walging kijk ik naar het totaalplaatje waarna ik naar mijn kast loop en mijn bikini eruit vis.

Wanneer ik de bus uit stap zie ik dat we voor een prachtig resort staan. De rest heeft zich al bij Paul en Sophie verzameld, alleen Noa is er nog niet. Gelukkig maar, want dat mens zie ik nu nog minder graag dan Harry zelf. 'Zoals jullie al weten verblijven we in huisjes die op het strand staan. Er zijn wederom maar vijf huisjes, en aangezien het erg goed is gegaan in de tourbussen, stel ik voor om de zelfde kamergenoot te houden.' zegt Sophie terwijl ze mij en Harry aankijkt. Ik zie dat Harry direct naar mij kijkt en ik zucht diep. Zin om hem terug aan te kijken heb ik niet, dus dat doe ik dan ook niet. 'Jullie kunnen nu iets voor jullie zelf gaan doen. De bussen worden leeggehaald, en jullie spullen worden voor de deur van jullie huisje neergezet.' zegt ze nog voordat ze zich omdraait en het resort binnenloopt. 'Kom, laten we gaan zwemmen!' roept Chakira terwijl ze mij en Amber bij onze armen grijpt.
Zodra we bij het strand aan komen gooien we allemaal direct onze handdoeken neer en rennen we richting de zee. 'Wie als laatste in de zee is, is gay!' kiert Zayn terwijl hij Niall omver duwt. Al gillend komen we in het water aan en vol genot laat ik mijn hoofd even onder water zakken. 'Heerlijk!' roep ik uit. Chakira gniffelt. Ik zwem richting Chakira. 'Hoe gaat het nu met Thom?' fluister ik naar haar. Ze krijgt een glimlach op haar gezicht. 'Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar het gaat al beter met hem. Hij is in een ieder geval weer bij bewustzijn en ik heb gisteravond ook even met hem geskyped. Over iets minder dan twee weken mag hij weer naar huis.' zucht ze opgelucht. 'Fijn voor je, Chakira.' glimlach ik terwijl ik haar in een knuffel trek. 'Scarlett?' Ik laat Chakira los en draai me om richting de mannelijke stem die ik achter mij in de zee hoor.
'Jamie?' zeg ik verrast. Jamie grijnst en komt op me afgelopen. 'Hé, hoe gaat het?' vraagt hij terwijl hij me drie zoenen op mijn wangen geeft. 'Goed, goed! Wat doe jij nou hier?' vraag ik verbaasd. 'Ik ben aan het backpacken, en ik verblijf hier in dit resort.' zegt hij terwijl hij schattig lacht. 'Wat gezellig! Hoe lang blijf je?' vraagt Chakira die zich in het gesprek mengt en me snel een wenkbrauwwiebel schenkt. Ik grinnik waarop ik een vragende blik van Jamie krijg. 'Een weekje denk ik. Het is nog niet helemaal zeker, ik kan gaan wanneer ik wil.' zegt hij terwijl hij zijn petje wat beter op zijn hoofd zet. Ik kijk hem verlekkerd aan. 'Ik ga even op het strand liggen. Kom je bij ons liggen?' vraag ik hem. Hij bijt even op zijn lip als teken dat hij aan het nadenken is. Wauw, wat ziet dat er sexy uit. 'Is goed.' zegt hij dan met een glimlach. Ik kijk even zoekend richting het strand om te zien waar de rest is, en dan valt mijn oog op een groep jongens die gillend achter elkaar aan rennen. Ik grinnik. Wat een sukkels zijn het ook. Als ik goed kijk zie ik dat Harry op zijn handdoek zit en dat Noa half op zijn schoot zit. Mijn gezicht betrekt weer. Het kan hem ook gewoon niets schelen hè? Ik zie dat Stacy chagrijnig naar de twee aan het kijken is vanachter haar waarschijnlijk super interessante tijdschrift. 'Zullen we gaan dan?' lacht Jamie die met zijn hand voor mijn gezicht zwaait. Ik schrik op. 'Euh, ja!'
Ik pak zijn hand en begeleid hem naar onze handdoeken, waar de rest inmiddels al ligt te zonnen. 'Jongens, dit is Jamie. Waarschijnlijk kennen jullie hem al een beetje, maar hij komt gezellig bij ons liggen.' meld ik terwijl ik naast me op mijn handdoek klop als teken dat Jamie daar moet komen liggen. Jamie doet direct wat ik zeg en ploft naast me neer. Ik zie dat Harry opkijkt en zijn gezicht betrekt direct als hij ziet dat Jamie er ook is. Hij mag niet zeuren, kijk wat hij allemaal flikt. Nu kan hij het krijgen ook. Ik pak een flesje water en neem er gulzig een grote slok uit. Mijn ogen worden automatisch weer naar Harry getrokken. Hij kijkt me nog steeds aan, en behoorlijk doordringend. De blik die ik inmiddels al ken, maar waar ik niet bang meer voor ben. Ergens zie ik ook aan zijn ogen een vlaag van gebrokenheid of spijt. Maar het kan ook zijn dat ik dat graag wil zien, en dat het dus helemaal niet zo is. Waarom pieker ik toch zo over die jongen? Hij is een vriend, meer niet. Ik heb hier een super heerlijke hunk naast me zitten, en ik ben een beetje aan het mekkeren over een gozertje die met ieder mens naar bed gaat wat de benen voor hem spreidt. Ik lach in mezelf. Als je het van die kant bekijkt is het nog best grappig. Ik bekijk Harry nog eens en vraag me dan opeens af waarom hij zijn shirt nog aan heeft. Het is hartstikke warm hier! Een klein glimlachje is op zijn gezicht te zien als hij doorheeft dat ik hem aanstaar en ik doe mijn best om hem boos aan te kijken.
‘Ik trek even mijn shirt uit hoor. Het is hier veel te warm.’ zegt Harry dan terwijl hij me nog steeds zo doordringend aankijkt. Hij trekt zijn zwarte Ramones T-shirt over zijn hoofd waardoor zijn inmiddels ietwat gebruinde huid, waar duidelijk een sixpack op te zien is verschijnt. Mijn adem stokt in mijn keel en ik probeer niet opvallend te kijken, want ik weet dat hij dat wilt. Vanuit mijn ooghoeken gluur ik naar de grote tattoo van een vlinder onder zijn borst.
Wat zou ik hem graag even aanraken nu. ‘Kan je het zien, Scarlett?’ vraagt Zayn. Ik voel dat ik rood word en draai me snel om op mijn handdoek. ‘Sorry, wat zei je?’ Zayn schudt zijn hoofd. ‘Laat maar zitten.’ Ik haal mijn schouders op en sluit mijn ogen. Dan voel ik een warme ademhaling in mijn nek, waar mijn nekhaartjes van omhoog gaan staan. Een siddering gaat door mijn lichaam. ‘Zal ik je rug even insmeren? Straks verbrand je nog.’ Hoor ik een hese stem fluisteren. Ik draai mijn hoofd een kwartslag richting de maar al te bekende stem en tref daar twee prachtige groene ogen met fonkelende, gouden spikkeltjes erin. Harry’s gezicht is dichterbij dan ik had verwacht en snel trek ik mijn hoofd een stuk naar achteren. ‘Euh, nee hoeft niet. Jamie doet het wel.' zeg ik snel terwijl ik me richting Jamie draai. 'Zou je dat even voor me willen doen?' vraag ik hem terwijl ik hem poeslief aankijk. 'Tuurlijk.' grijnst Jamie terwijl hij op mijn kont gaat zitten en me begint in te smeren. Ik hoor Harry in zichzelf mopperen, maar dat heeft hij meer dan verdiend, al zeg ik het zelf. 'Done.' fluistert Jamie terwijl hij een kusje bij mijn oor drukt. 'Thank you.' murmel ik terwijl ik nog steeds met mijn hoofd in mijn armen lig. Ik voel hoe Jamie weer naast me komt liggen en hoe hij een arm om me heen slaat. Aan de ene kant voelt dit zo heerlijk, maar aan de andere kant ook weer zo fout. 'Waar denk je aan?' vraagt Jamie me. Ik open mijn ogen en kijk hem aan waarna ik glimlach. 'Niets.'
We schrikken allemaal op van een vrolijk gegil. Ik til mijn hoofd op om te kijken wie het is en mijn blik valt direct op een springende Amber. 'Wat is er allemaal aan de hand?' vraagt Liam. Amber glundert en trekt Niall in haar armen.

'We're official!'INTERNET DOET HET THUIS NIET MEER OMGOMGOMG!
Ik ben nu bij een vriendin, ons internet is helemaal weg, waarschijnlijk wordt het morgen gemaakt, weeeh!
Maar hier is dus het stukje van gisteren, wat betekent dat ik dus heeeel veel in te halen heb!
xoxoxoxoxo

Reacties (14)

 • Archenemy

  OMG MATTY.
  Oh sorry.
  Nou ik ben vast niet de enige op deze aardbol die Awkward kijkt. Toch?
  Dat kijken echt vet veel mensen. Logisch.
  GO JAMIE, GO JAMIE. YEAHH :')

  7 jaar geleden
 • Dahlias

  Omg wie is die jongen waar ken ik hem van omfg (waarschijnlijk een of andere beroemdheid die ik weer niet ken ofzo)

  7 jaar geleden
 • AmberEsmee

  Omg best story ever

  7 jaar geleden
 • ladyxstyles

  Oh nee die jongen is te sexy

  7 jaar geleden
 • LynnieTomlinson

  Ahww xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen