Foto bij | 42.

IShipUs: C.U.T.E Harry mag voor mij ook wel eens zo een date plannen (:

Faith Feerling.


Zachtjes sluit ik de deur achter me en laat me er tegen aan vallen. Mijn tanden klemmen zich in mijn onderlip en onbewust ontstaat er een glimlach op mijn gezicht. Ik zucht diep en doe zachtjes mijn schoenen uit. Ik zet mijn tas onder de kapstok en hang mijn jas op, ja, ik weet het, een vage volgorde. Ik leg zachtjes mijn sleutels op het kastje en knip de lamp in de kamer uit. Ja, pap en mam laten die altijd aan als er nog iemand thuis moet komen. Ik loop zachtjes naar boven en maak me klaar om naar bed te gaan. Ik werp een blik op de klok, het was inderdaad al laat. Maar goed dat het vrijdag is.
Zodra ik in bed kruip zie ik een berichtje van Harry en er komt weer een grote glimlach op mijn gezicht.
’’Hey babe,
Ik vond het echt ontzettend gezellig vandaag.
Ik hoop dat je morgen naar de wetstrijd komt?
Het zal me goed doen om jou langs de lijn te zien staan.
x Harry.’’

Met een grote glimlach sms ik terug dat het goed is en vraag nog even snel hoe laat ze moeten spelen, waar ik direct antwoord op krijg en dan laat ik mezelf in mijn zachte kussens vallen.

‘Schieten!’ Roept Elif hyper naast me en ik kijk haar even aan waardoor we beide hard beginnen te lachen. ‘Jij hebt ook echt geen verstand van voetbal hé?’ Zucht Ruby en Elif kijkt haar even aan. ‘Nee.’ Antwoord ze dan simpel en ik lach weer. ‘Kom op Louis!’ Gilt Stan dan, als hij naast me staat en ik zie Louis even vragend naar hem kijken, aangezien hij helemaal niet aan de bal is. Ik draai me weer terug en voel Harry zijn blik op me branden. Ik glimlach even bemoedigend naar hem en hij glimlacht lief terug. Dan krijgt hij de bal en loopt een stuk naar voor, waarna hij hem naar Louis speelt, die op zijn beurt weer in het doel schiet.
Enthousiast beginnen mensen langs de kant te klappen en vrolijk doe ik met ze mee. De wedstrijd gaat snel voor bij en ik kijk vol bewondering naar Harry. Damn hij is echt knap! Liam krijgt ook nog een keer de kans om te scoren, net als Lucas 2 keer. Helaas weet de tegenstander het gelijk te maken maar weet Lucas toch in de laatste minuut nog de voorsprong te scoren.
‘Ik ben trots op je!’ Roep ik lachend als Lucas naar ons toe komt en ik geef hem een knuffel. ‘Ben je ook trots op mij?’ Harry komt met een pruillipje naar me toe en ik knik. ‘Tuurlijk!’ Zeg ik lachend en hij opent zijn armen. Lachend geef ik hem een knuffel terug en ga even met mijn handen over zijn rug. ‘Je plakt helemaal.’ Lach ik waarna Harry me even vragend aankijkt. ‘Meen je die?’ Zucht hij en ik kijk hem aan waarna ik knik. ‘Dat is van goed sporten Faith.’ Zegt Harry dan en ik kijk hem even hoofdschuddend aan, terwijl ik de jaloerse blik van Stan alweer voel branden…

Reacties (16)

 • Creator

  Stan.. Je krijgt haar niet. Faith is geen bezit van jou!

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  boeie plakkerige Harry is net zo damn sexy, ik heb aan de ene kant ook best medelijden met Stan, als hij haar echt leuk vind is het best zielig.... Maar hij moet zich er gewoon buiten houden, hij is duidelijk afgewezen...
  Mooi geschreven meid! xx

  7 jaar geleden
 • Smexy

  Stan is een beetje jaloersy !

  7 jaar geleden
 • Pale

  Stan de boterhamman, dus fix even een broodje voor me, wil je?(flower)

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Stan moet niet zo jaloers doen >:'(
  Rare cactus c;

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen