Foto bij 4 Eva

das Eva ofzo.

en hier is ie dan dansendepinguïns van me jullie stukjuuuuhhhh. misschiiieeeennn schrijf ik morgen ook nog maar ik doe dit terwijl ik eigenlijk op bed moet liggen maarjaahh jullie verdienden dit gwn!! EN KUDOKUDOKUDOKUDOKUDOKUDOKUDOOOOOOWWWWW (stille tip);)

Eva pov

Niall is een stuk chagrijniger nadat de deur het niet doet. Okey Eva, sla op in je hoofdnotities: "Niall is snel chagrijnig" okey, genoteerd. De deur is los, ik kijk naar binnen en het eerste wat ik zie is Nina die valt. Damn it Nina, dat is mijn actie!! achja boeiuuuuuhhhh. Ineens hoor ik een lach. Alexis? Ik kijk op. Alexis! Ik schiet in de lach als ik zie dat Alexis op de grond is gevallen van het lachen. Ik loop naar ze toe en hoor een deur dichtslaan en in het slot vallen. Fijn. Ik steek twee handen uit, één voor Nina en één voor Alexis. Ze pakken tegelijk mijn handen en trekken er aan. Alleen ben ik niet sterk genoeg voor hun alle twee en trekken ze mij dus half op hun waardoor we allemaal nog harder beginnen te lachen.

Als we uitgelachen zijn kijk ik de kamer rond. 'Dussssssssssss' zeg ik 'Wat doen we nu?' 'Zullen zullen zullen zullen zullen we we we we' roept Alexis hyper. Man, anders is ze nooit zo hyper, wat hebben ze met dr gedaan? 'Zullen zullen zullen zullen zullen we we we we wat wat wat wat wat?' ik sta op en plof op het tweepersoonsbed die hier staat. 'Zulluuuuunnn wiiiiijjjjj duuuuuuuhhhh tweeeeeejjjj bedeeeeeeeennnn......' begint Alexis 'Wat zullen wij met de twee bedden gaan doen?' 'Ze aan elkaar schuiven zodat we in plaats van een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed een driepersoonsbed hebben?' zegt ze in één adem. Serieus jongens, wat hebben jullie gedaan met haar? 'Ik vind het goed' mompelt Nina droog. 'Iiiihhiiiiikk viiiiihiiiinnndd het............... n..ook goed' 'yaayyyyy' Alexis springt gelijk op en rent naar het eenpersoonsbed. Ze duwt er tegenaan alsof ze echt gelooft dat ze het in haar eentje voor elkaar krijgt. Het ziet er wel schattig uit eigenlijk. Ik grinnik wat 'Sta daar niet zo te grinniken, help ff!!' Nina loopt sloom naar Alexis toe en gaat op het bed zitten "HEY!! KOM DAAR POTVERJANDRIE NU VAN AF!!' 'Denk je dat we dat echt met zn drieën voor elkaar krijgen Alex? Ik denk dat we die jongens moeten vragen.' Alexis kijkt me raar aan 'Hoe wil je dat doen, punt één: ze willen ons vast niet helpen' Ze gaat ook op het bed zitten 'Punt twee: hoe wil je ze bereiken, de deur zit op slot en punt drie: we kunnen het ook wel met zn drieën.' zegt ze vastbesloten. Ik zucht en loop naar haar toe. 'Kunnen we het niet op zn minst proberen?' 'Okey, okey, ik ben al bezig' Nina en Alexis staan op van het bed en we duwen met al onze kracht tegen het bed aan.

Ik denk zo'n uur later staat het bed volgens Alexis perfect op z'n plek en gaan we op de bedden liggen. We zijn allemaal bezweet behalve Nina, zodra ze één zweetdruppeltje voelde was ze ermee opgehouden. De diva. We liggen al zo'n kwartier stil naast elkaar. Tot we geklop horen 'Meiden, kan ik even binnen komen?' we kijken elkaar eens aan. Dit vertrouwen we alle drie niet... Na een paar blikken te hebben uitgedeeld zijn we er uit, we wagen het er op 'Euhm ja hoor, hoezo?' vraagt Alexis. Als de deur open gaat zien we een jongen met bruine krullen. Hij is echt knap! Maar die blonde is toch meer mijn type, ik denk dat dit iets voor Alexis is. 'Euhm, komen jullie mee? We gaan wat eten en euhm tja, we dachten dat jullie ons wel wouden leren kennen' hij klinkt een beetje onzeker, alsof ze hebben overlegd wie ons moest halen maar niemand wou en toen hij moest. Ofzo. 'Okey, we komen er aan' Nina serieus? Straks wil Alex niet. Maar Alexis en Nina staan al op om mee te lopen en dus sta ik ook maar op


TADAAAAA NOG EEN STUKJUUUHHHH sorry als het lastig te lezen is
is het nu weer goedgemaakt?

Reacties (2)

 • Nadinexvdl

  Leuk leuk leuk! En wat zijn ze beleefd zeg! Ik heb wel eens een verhaal gelezen dat er iemand werd gekidnapt en daar was die kidnapper niet zo aardig.... Ze kloppen zelfs! Goed opgevoed zeg! En dat van die notities is echt herkenbaar doe ik ook altijd.
  xx

  8 jaar geleden
 • Wavechaser

  TUURLIJK SKATTEBOUT MAAR MIJN HOOOFDREACTIE BEWAAR IK TOT MORGEN EN NOG NIET VERDER SCHRIJVEN WANT IK WIL DAAR NOG IETS OVER ZEGGEN!!! ZOMETEEN KOMT MIJN OMA NAAR BOVEN EN DIE IS NOT BLIJ DAT IK ZO LAAT NOG ACHTER MIJN LAPTOP ZIT

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen