heii heeiiii, hier weer een stukjuuhh voor mijn heilige eekhoorns!!

en alweer bedankt wentelteef, ik was beetje down omdat ik beetje probleempjes heb op school en alsof dat nog niet genoeg is word mn vader ook nog eens boos op me:(maar ik las je reacties en toen werd ik weer wat vrolijker. vanavond kom ik in de probleempjes omdat ik huiswerk moet maken maar ik MOET gewoon nog ff schrijven

EN KIJK GEWOON NAAR DAT PERFECTE GEZICHTJE VAN MIJN HARRYBOYYYYY (ik wil hem heust wel delen hoor mandarijntjes)

Harry pov

We zitten aan tafel met zn vieren. 'Ik wil niet weer, ik heb het laatste meisje, weet ik veel hoe ze heet, gebracht terwijl die deur niet wou. Het maakt me niet uit wie wel gaat maar ik ga niet!' zo, Niall is weer eens chagrijnig. Die heeft vast honger. 'Ik ga ook niet want ik wil weer lezen. Doei' Liam loopt gelijk weg. Goeie smoes Liam, goeie smoes... NOT. 'Ik kan niet want ik wil ff luchtje scheppen' wat heeft Zayn toch? hij wil bijna tien keer per dag wel "een luchtje scheppen". Niet overdrijven Harry. Vijf keer? Vier keer? In elk geval vaak. Te vaak. 'Harry, ga jij?' 'M-maar...' 'Geen ge-maar Harry, ga nu!' 'Okey, okey, ik ga al pap' soms word ik echt gek van Louis, dat hij de oudste is betekend niet dat hij onze vader is. Louis gebaart me te gaan dus sta ik maar op. Ik kan een zucht niet onderdrukken.

Ik loop naar de kamer toe en klop op de deur. 'Meiden, kan ik even binnen komen?' na een tijdje krijg ik antwoord. 'Euhm ja hoor, hoezo?' ik doe de deur los en zie drie best wel knappe meiden naar me kijken. 'Euhm, komen jullie mee? We gaan wat eten en euhm tja, we dachten dat jullie ons wel wouden leren kennen' 'Okey, we komen er aan' zegt het blonde meisje. Volgens mij Nina. Eva kijkt haar raar aan maar Nina en Al.. Al-verder-weet-ik-haar-naam-even-niet staan al op. Eva staat ook maar op. Ze kan goed dansen, dat hebben we gezien bij haar danstrainig. Ik voel me best slecht, het zijn drie hartstikke leuke meiden. Ik weet niet eens waarom we ze moesten ontvoeren. Het is dat ik hun vriend ben en dat als ik ze niet mee zou helpen ze van mijn leven een hel maken, anders zou ik ze aangeven. Het meisje waarvan ik de naam ben vergeten tikt voorzichtig op mijn schouder. 'Gaan we nog?' Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk op. Recht in haar mooie ogen. Ze is echt mooi! Kom op Harry, niet zo denken! Als Zayn en Louis er achter komen maken ze van mijn leven alsnog een hel. 'Halloooo?' Eva staat ongeduldig open neer te springen. 'Oohw ja.. Sorry' Harry, doe niet zo onzeker! 'Kom maar mee' ik loop voorop naar de eetkamer en de drie meiden volgen me.

We komen aan bij een netjes gedekte tafel. De tafel staat in het midden van onze moderne eetkamer. Ik zie aan de gezichten van de meiden dat ze dit niet hadden verwacht. Misschien komt dat omdat hun kamer er armzalig uitziet. ik heb geprobeerd te regelen dat ze een modernere kamer kregen maar daar was Louis het niet mee eens. Waarom niet? Louis komt de eetkamer binnen. 'Hoi meiden, ga zitten, dan haal ik de rest wel' en weg is hij. Het is ongemakkelijk stil. Nina gaat als eerste zitten. Daarnaast Eva en daarnaast het meisje van wie ik de naam niet meer weet. Ik ga naast haar zitten. 'Dussss....' zeg ik om de stilte te verbreken. 'Duuuuuuusssss' zegt het meisje naast me. Louis komt binnen met en nog chagrijnigere Niall, een ontspande Zayn en een geïriteerde Liam. Nina bestudeerd haar nagels, Eva zit te stuiteren op haar stoel en het meisje naast me zit net als ik er wat stil bij.

Reacties (2)

 • Nadinexvdl

  Oeeee love is in the air!!! En waarom maken anders de anderen en vooral Louis een hel van Harrys leven? Wat heeft hij gedaan? En volgens mij word Harry echt superrlief!
  xx

  8 jaar geleden
 • Wavechaser

  NEE NEE NEEEE HET MEISJE DAT EVA HEET DIE MOET LIEFDE MET HEM KRIJGEN!!!
  DAT IS LEUK VOOR MIJ!!! SRRY IK KAN GEEN ORIGINALITEIT BEDENKEN HAHAHA
  MAAR SERIEUSS HET IS ECHT SPANNEND!!! MENSEN ALLEMAAL KUDOEN!!!


  LEUK HOOFSTUKJE EN SUPERSPANNEND MAAR IK GA NU EXPEDITIE ROBINSON KIJKEN XD

  XXXX
  EVA YEAHH

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen