Foto bij The Fallen Angel.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

 • Roms

  Naam: Romée
  Leeftijd: 17
  Gave: Ze kan, wanneer ze iemand aankijkt, iemands hersenen manipuleren. Voorbeelden zijn: dingen laten vergeten, dingen laten doen, gedachten en herinneringen zien. Het nadeel is wel dat ze dichtbij iemamd moet staan.
  Hobby's: Dammen, hardlopen, schrijven
  Uiterlijk: Donkerbruin, krullend haar tot het midden van de ribben, groenbruine ogen met donkere wimpers en opvallende wenkbrauwen.
  Niet zo groot, 1.60m.
  Ze houdt van alternatieve kleding en loopt daar ook vaak in rond.
  Innerlijk: Een luidruchtig, grappig iemand, die alles weglacht. Wanneer het nodig is, neemt ze snel en goed de leiding. Toch heeft ze soms moeite met niet teveel hooi op haar vork nemen en raakt ze in de stress als mensen aan haar trekken.
  Extra's: Ze ziet dingen heel erg snel als haar fout en voelt zichzelf vaak schuldig over gemaakte fouten

  9 jaar geleden
 • Arquitecta

  Naam: Ruth Germanotta
  Leeftijd: 16 jaar
  Ziekte of iets anders: Acute lymfatische leukemie (Bloedkanker)
  Hobby's: Schilderen
  Uiterlijk: http://goo.gl/WUcsqC
  Innerlijk: Ruth is nogal een stil, verlegen meisje. Ook heeft ze de stoornis: Sociale Fobie. Mensen zien Ruth als een raar meisje die altijd stil is. Diep van binnen wilt ze heel graag praten maar dat durft ze gewoon niet,
  Haar hobby schilderen heeft ze van haar vader. Elk jaar in de zomer ging ze dan altijd met haar vader naar kunstgalerijen toe. Haar ouders kregen telkens ruzie waardoor ze gingen scheiden. Op dit moment woont ze bij haar moeder. Door haar stoornis laat ze nooit haar schilderwerk zien omdat ze bang is dat mensen er kritiek op geven. Daarom bergt ze haar schilderijen altijd op de zolder. Sinds kort is haar vader verhuisd naar Amerika omdat hij een grote kans kreeg om beroemd te worden.

  Extra's: Voordat ze leukemie had ging ze elke zaterdag in haar vrije tijd hardlopen.

  9 jaar geleden
 • Prim

  Voor I Refuse to die
  Naam:
  Sky Aberdyl
  Leeftijd:
  17
  Ziekte of iets anders:
  Cystic Fibrosis
  Hobby's:
  Sky kan door haar ziekte geen hele intensieve dingen doen, maar ze wandelt graag en is gek op fotograferen. Ook kan ze zich helemaal verliezen in een boek en draait ze haar hand niet om voor een zelfgemaakte taart of cupcakes
  Uiterlijk: (Foto)


  Door haar ziekte is Sky mager en vaak bleek
  Innerlijk:
  Sky is een vrolijk meisje dat niks liever wilt dan gewoon zijn. Ze vindt het vreselijk dat ze zo weinig kan door haar ziekte en kan daar erg boos om worden, ze wil graag dingen zelf doen. Ze is erg leergierig, maar is met school gestopt toen bekend werd dat ze haar ziekte niet zou overleven. Ze maakt graag vrienden en is nergens bang voor.
  Extra's:
  Sky kan haar ziekte niet overwinnen, een longtransplantatie zou haar enige redding zijn, maar omdat ze een hele zeldzame bloedgroep heeft is de kans dat er op tijd geschikte donorlongen komen heel klein. Ze woont bij haar opa en oma omdat haar ouders het feit dat hun kleine baby zo'n ernstige ziekte had niet aan konden. Sky heeft nog maar een paar maanden te leven, maar leeft ze dan ook echt.

  9 jaar geleden
 • Melia

  Naam:Helena "Gracie" Moore
  Leeftijd:17
  Ziekte of iets anders:
  Congenitale cyanotische

  Hobby's:Haar Hobby's zijn dingen fotograferen elk mooie ding of persoon dat Gracie ziet wilt ze vastleggen. Ze houd ook erg van dansen,er hoeft maar een liedje te draaien en ze springt op om te dansen. Haar andere hobby is lezen ze houd ervan om in haar eigen wereld te verdwijnen.
  Uiterlijk: http://media.tumblr.com/tumblr_lgf2iziUpH1qewvt3o1_500.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4in4n71SS1rv0soro1_500.gif
  Chloe Moretz
  Innerlijk:Gracie is een heel optimistisch meisje. Ze ziet altijd het goede in mensen en vertrouwt ze meteen wat niet altijd goed is. Mensen zien haar altijd als een schattig meisje dat nooit wat fout kan doen en nooit boos word. Dat is verkeerd gedacht. Ze is moeilijk boos te maken maar als ze boos is breekt de hel los. Ze is ook erg ongeduldig en kan zeker niet tegen haar verlies soms is ze ook echt te perfectionistische. Ze wilt dat niks fout gaat en dat alles perfect loopt.
  Extra's:Ze heeft deze ziekte al toen ze geboren is. Haar ouders wilden altijd de beste ziekenhuis voor dus ze kon nooit contact leggen met haar leeftijdgenoten. Haar ouders hebben besloten om zich hier nu te settelen.

  Ik hoop dat ie goed is.

  9 jaar geleden
 • cecyll

  Voor i refuseer to die

  Naam: cecyllia
  Leeftijd 17
  Ziekte of iets anders: astma en in een rolstoel door vliegtuig ongeluk
  Hobby's: tekenen en schrijven
  Uiterlijk (foto): oo ik weet niet wat voor 'n foto eb ik ben op. Mijn mobiel dan kan dat niet, maar slank donkerblond/bruin haar en blauwe ogen
  Innerlijk: aardi vaak vrolijk ziet bijna overal het positieve in, en wordt niet snel boos
  Extra's; zal volgens de dokters nooit neer kunnen lopen, maar ze wil het wel weer


  BTW i refuseer to die is zo'n goede storie, ook emotioneel omdat mijn moeder kanker had en mijn oom daaraan overleden is dus ik heb zwaar respect voor je dat je hierover schrijft

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen