Foto bij | 44.

Loveland: Stan als jij het was ben je nog lang niet jarig!


Haten jullie Stan allemaal zo erg? Arme jongen....

Faith Feerling.

‘Wat is er gebeurd?’ Vraag ik geschrokken. ‘Harry kreeg een astma aanval maar we waren te laat met zijn medicijnen. Hij was helemaal kapot en net helemaal ingestort.’ Zegt Lucas en ik voel de tranen prikken. Waarom? ‘Geef hem zuurstof!’ Schiet me te binnen, maar niemand onderneemt actie. Allemaal staan ze een beetje dom te staren. ‘Mensen kom op!’ Roep ik en ik haal me uit Lucas zijn greep en kniel bij Harry neer. ‘Hoe doe ik dit? Iemand?’ Roep ik uit en ik zucht diep. Dan komt er een man aanlopen die ik niet ken. ‘Ik ben huisarts, hij heeft zuurstof nodig.’ Zegt hij en ik kijk hem even aan. ‘Serieus?’ Roep ik uit en hij kijkt me even aan. ‘Knijp zijn neus dicht.’ Zegt hij en ik volg precies de instructies op. Zachtjes leg ik mijn lippen op die van hem en begin te blazen met alle kracht die ik heb. ‘3 keer is genoeg.’ Zegt de man en ik knik. Ik blaas nog 2 keer en dan zie ik dat Harry zachtjes in beweging komt. Zijn ogen gaan langzaam open en hij hapt naar lucht. Een glimlach komt op mijn gezicht en hij kijkt me aan. ‘Dankjewel.’ Zegt hij en hij slaat zijn armen om me heen. Meteen knuffel ik hem terug, en begraaf mijn gezicht in het kuiltje van zijn nek.
‘Hoe heet je?’ Vraagt de man aan mij. ‘Faith.’Antwoord ik dan netjes. ‘Nou jongen, je mag Faith wel dankbaar zijn.’ Zegt hij dan en ik glimlach. ‘Dat ben ik ook zeker.’ Zegt Harry en dan staan we weer op.
‘Je liet ons echt schrikken man!’ Roept Lucas terwijl hij me zijn fles water geeft. Luna, Ruby, Elif en ik mochten even mee de kleedkamer van de jongens in van de coach, om bij te komen. ‘Sorry, ik kan er ook niets aan doen.’ Zegt Harry terwijl hij zijn shirt over zijn hoofd trekt. Ik kan het niet laten om naar zijn geweldige lichaam te kijken. ‘Like it?’ Betrapt kijk ik omhoog en zie dat hij lacht. ‘Heb je dat vaker?’ Vraag ik en Harry haalt zijn schouders op. ‘Soms.’ Zegt hij alsof het niets is. ‘Soms?’ Vraag ik. ‘Op mijn oude school was ik ook wel eens mijn medicijnen vergeten. Als we dan gym hadden en ik teveel mijn best deed ging het ook wel eens mis.’ Zegt hij. ‘En kreeg je dan ook mond op mond van zo’n prachtige dame?’ Zegt Louis plagend en ik steek mijn tong naar hem uit. ‘Nee, helaas niet.’ Lacht Harry dan en ik voel dat mijn wangen rood worden.
‘Ik dacht eerst dat Stan iets geflikt zou hebben.’ Zegt Elif als we de kleedkamer weer uitlopen. ‘Eerlijk? Dat dacht ik ook.’ Zeg ik en we lopen richting het team van Jake. Elif geeft hem een kus en gaat bij hem op schoot zitten. ‘Wat is er met Harry gebeurd?’ Vraagt Jake meteen. ‘Hij kreeg geen lucht meer. Hij heeft astma, en toen is hij eruit gevallen.’ Zeg ik en Jake kijkt me even geschrokken aan. ‘Heftig!’ Is zijn enige reactie.

Jaaa lieverds,
ik heb een hele leuke mededeling !
Ik ga samen met WhereWeArex een story beginnen !
Ja jullie lezen het goed !
Hij komt vanavond online, en ik hoop dat jullie hem net zo leuk zullen gaan vinden als wij !
xxxx

Reacties (15)

 • Pale

  Stan is zich vast aan het aftrekken door Faith. #pervmind

  7 jaar geleden
 • xeemmaa

  ik wil harry ook wel mond op mond geven *zucht

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  O, niet Stan dus.. Sorry, dat we zo slecht over je dachten Stan! X

  7 jaar geleden
 • annae

  Braaf Stan, sorry voor je beschuldiging maar troost je ik was niet de enige die het dacht en zo erg haat ik je niet als je braaf bent!!

  7 jaar geleden
 • 1D1D1D1D1Dx

  Volgens mij werkt astma niet zo, beetje onrealistisch maar verder leuk

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen