Foto bij Chapter 33

Scarlett Lucie Cowell

Ik voel hoe het bed onder me beweegt en gapend rek ik me uit. Wauw wat heb ik lekker geslapen zeg, dat is nog eens wat anders dan die tourbusbedjes. Ik open knipperend mijn ogen, en zie Harry op het bed zitten met een dienblad vol met lekkernijen. 'Morning sunshine.' grijnst hij. Ik sla mijn handen voor mijn mond. 'Wauw, Hazz! Wat lief! Dit ziet er echt geweldig uit.' roep ik blij. Ik grijp naar mijn telefoon. 'Wat ga je doen?' vraagt hij verbaasd. 'Smile!' roep ik naar hem waarop hij een schattige lach vertoont waardoor er kuiltjes in zijn wangen komen. Ik maak een foto van hem met het ontbijtje en zet deze op Instagram. 'Heb je honger?' vraagt Harry terwijl hij voorzichtig met het dienblad nog in zijn handen naast me onder de dekens kruipt. Ik pak het dienblad van hem aan zodat hij even goed kan gaan zitten, en zet deze dan tussen ons in. 'Ja, best wel.' Geef ik toe. 'Doe je mond maar open dan.' zegt Harry met een speels lachje rond zijn lippen. Ik open mijn mond waarna Harry er een stukje mango in stopt. 'Lekker.' zeg ik met volle mond. Harry grinnikt en geeft me een kusje op mijn slaap. Ik glimlach. Nooit gedacht dat hij zo'n fijne jongen zou zijn. Ik pak een klein trosje druiven van het dienblad en stop een druifje in mijn mond. Dan bedenk ik me dat ik vandaag met Jamie op stap zou gaan. Ik heb helemaal geen zin meer om vandaag met hem te gaan daten. Ik ben veel te blij dat het weer goed is met Harry. Ik heb gewoon zin om lekker met mijn beste vriend een dagje op het strand te gaan liggen of iets dergelijks. 'Wat is er?' vraagt Harry me als hij doorheeft dat ik zit te peinzen. Ik frummel aan het trosje druiven dat ik in mijn hand heb en stop snel nog een druifje in mijn mond. 'Scarlett?' vraagt Harry nogmaals. Zuchtend kijk ik hem aan. 'Ik heb vandaag een date met Jamie.' zeg ik dan zachtjes. Ik durf hem bijna niet aan te kijken. Gewoon omdat ik het idee heb dat hij het toch niet leuk gaat vinden. Waarschijnlijk wil hij me gewoon beschermen als beste vriend. Ik zie hoe zijn gezicht inderdaad betrekt en een vlaag van spijt gaat er door me heen. Ik had het hem beter niet kunnen vertellen. 'Oh..' mompelt hij. 'Maar het is gewoon maar voor de lol hoor, niets serieus.' zeg ik er snel achteraan in de hoop om Harry gerust te stellen. 'Hoe laat?' vraagt hij dan. Ik pak mijn mobiel er bij en kijk naar de tijd. 'Over één uurtje komt hij me ophalen.' Harry knikt. 'Oké, dan moet je je nu maar gaan klaarmaken, of niet?' Ik knik lichtjes. Wauw wat is dit awkward. Ik sta langzaam op uit het bed en kijk naar Harry, die er een beetje verloren bij zit. 'Bedankt voor het ontbijtje, het was echt heel lekker. En lief..' zeg ik tegen hem terwijl ik glimlach. Een lachje kan er bij hem gelukkig ook nog vanaf. 'Ik ga douchen.' meld ik voordat ik de badkamer in verdwijn.

'Je ziet er prachtig uit.' zegt Harry zacht terwijl hij me van top tot teen bekijkt. Ik voel dat ik bloos en ik draai een rondje. 'Vind je?' Harry knikt. 'You look stunning.' Hij geeft me mijn handtas en drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Veel plezier, en mocht het een flopdate zijn, bel mij maar.' grapt hij. Ik giechel. 'Doe ik.'
Een klop op de deur geeft aan dat Jamie er is. Ik loop naar de deur en begroet Jamie. Ik draai me nog even om naar Harry en zwaai snel naar hem. 'Tot vanavond!' roep ik naar hem voordat ik met Jamie meeloop.
'Dus, wat gaan we doen?' vraag ik nieuwsgierig terwijl ik mijn arm in de zijne haak. 'Je ziet het zo. Het is niet zo lang rijden.' zegt hij geheimzinnig. Hij houdt het portier aan de passagierskant voor me open, waarna ik de auto in stap. Met een klap gooit hij de deur dicht waardoor mijn jurkje er tussen komt te zitten. 'Shit. Sorry!' vloekt hij. Hij trekt de deur weer open en kijkt naar mijn voorheen witte jurkje. Er zitten allemaal zwarte strepen op van het portier en ik moet mijn best doen om niet te gaan gillen. Dit is mijn lievelingsjurkje, en ik mag hopen dat hij nog schoon te krijgen is. Ik haal diep adem en kijk hem aan. 'Maakt niet uit.' zeg ik met een gemaakt glimlachje. 'Mooizo.' zegt hij waarna hij de deur weer met een knal dichtgooit en achter het stuur stapt. Ik bekijk hem eens goed en glimlach. Hij ziet er leuk uit.
Na ongeveer een kwartiertje rijden heb ik het idee dat we er bijna zijn, aangezien we steeds langzamer gaan rijden. 'We zijn er!' roept hij vrolijk. Ik kijk uit het raam, en zie in koeienletters "Aquaworld" staan. Mijn gezicht betrekt. Hij neemt me serieus mee naar Aquaworld? Goede locatie voor een date.. Bovendien heb ik niet eens mijn bikini bij me. 'Oh.. Leuk.' mompel ik. Jamie knikt enthousiast en stapt uit de auto waarna zijn portier ook met een klap wordt dichtgegooid. 'Kom je nog?' Hoor ik hem vanaf de parkeerplaats roepen. Snel stap ik uit. Jamie komt op me afgelopen en slaat zijn arm om me heen. 'Leuk hè?' zegt hij blij. Ik knik. 'Heel leuk..' Wanneer we bij de kassa staan kijk ik verveeld om me heen. Ik zie in de verte kleine, joelende kinderen rondrennen. Joepie. Daar staan wij straks ook tussen. Jamie tikt me op mijn arm. 'Wat is er?' vraag ik hem. 'Ik heb niet genoeg geld. Kan jij betalen?' vraagt hij alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Even in shock staar ik voor me uit. Moet ik nu gaan betalen voor dit kinderfeestje? 'Nou?' dringt Jamie aan. Verontwaardigd kijk ik hem aan terwijl ik naar mijn portemonnee grijp. Ik leg met een klap een briefje van 50 op de toonbank. 'Thanks.' zegt het kassavrouwtje chagrijnig. Chagrijniger dan dat ik ben kan zie in een ieder geval niet zijn.
'Laten we op het gras gaan liggen, anders moeten we voor een bedje betalen.' stelt Jamie voor. Ja tuurlijk, dat kan er ook nog bij. Je hebt al zoveel betaald voor deze topdate. Ik knik en loop achter hem aan. Hij spreidt zijn handdoek en gaat er op liggen. Hij klopt naast zich als teken dat ik er bij moet komen liggen. Ik schenk hem een nep lachje. 'Nee ik ga wel even op mijn eigen handdoek liggen.' Ik ga op mijn handdoek liggen en doe mijn ogen dicht. Dan maar een dagje zonnen.
Na een tijdje schrik ik wakker van Jamie die me hard in mijn arm aan het prikken is. 'Ga je mee van de glijbaan?' Ik trek een vies gezicht. 'Nee bedankt. Ik blijf wel even hier. Ga jij maar.' Hij haalt zijn schouders op. 'Oké.' Nog voor ik het doorheb is hij al als een klein kind weggerend en staat hij tussen de achtjarige kinderen bovenaan de glijbaan. Hij zwaait blij naar me. Langzaam kijk ik de andere kant op. Net doen alsof je hem niet kent Scarlett.. Gillende kinderen komen voor me langs rennen terwijl ze zich met een waterpistool op mij gericht omdraaien. Ik gebaar dat ze niet moeten spuiten, aangezien ik geen bikini aanheb, maar tevergeefs. Dikke stralen met ranzig chloorwater worden er in mijn gezicht gespoten. Fijn, make-up uitgelopen. 'Wat zie jij eruit!' lacht Jamie als hij weer terug komt lopen. Ik kijk hem chagrijnig aan terwijl ik de restjes make-up probeer weg te vegen. 'Laten we gaan. Ik heb honger.' zegt hij dan. Ik knik. Uit eten gaan, dat kan vast niet mis gaan. Niets kan erger zijn dan dit waterpark.

Zodra we bij het "restaurant" aankomen valt mijn mond open van verbazing. Dit ga je niet menen. Bij het zien van de grote "M" van Mac Donalds weet ik zeker dat dit de ergste date is die ik ooit heb gehad. 'We stappen niet uit hoor. Dan moet ik parkeergeld betalen.' zegt Jamie. 'Whatever.' mompel ik terwijl ik uit mijn raam staar. Hij rijdt langs het raampje en noemt zijn bestelling op. 'Wat wil jij Scarlett? Ik betaal deze keer wel.' zegt hij met een grijns alsof het heel wat is. 'Maar niet te veel bestellen hoor.' grapt hij. Maar ik vraag me af of het ook daadwerkelijk een grapje is. 'Doe maar een Happy Meal.' zeg ik dan.
Niet veel later zitten we in de auto met onze vette hap op schoot. Langzaam kauw ik op een patatje, die me totaal niet smaakt. 'Dit was echt een topdate.' zegt Jamie. Ik kijk hem spottend aan. 'Zeg dat wel.' Hij lijkt niet eens door te hebben dat ik sarcastisch was en start de auto op. 'Ik breng je thuis. Dan kan ik nog wat gaan zuipen met mijn vrienden in de kroeg straks.' zegt hij. Eindelijk! Opgelucht zucht ik.

'Ik ga niet met je meelopen naar de deur, want dan moet ik de auto uitzetten.' zegt Jamie terwijl hij me naar zich toe trekt. 'Dus dat kusje doen we hier wel.' Ik trek een vies gezicht. 'Nee bedankt.' Ik doe de deur open en laat deze ook gewoon open staan. Hij zoekt het maar uit. De zak. Ik hoor hem nog iets roepen wat erop lijkt dat ik de deur dicht moet doen, maar wat mij betreft zakt hij in de stront.
Ik klop op de deur van ons huisje in de hoop dat Harry er is. Een sleutel heb ik niet bij me namelijk. De deur gaat open en Harry verschijnt met een glimlach in de deuropening. 'Hey, hoe was het?' vraagt hij. Dan barst ik in tranen uit. Ik grijp Harry vast en druk mezelf tegen hem aan. 'H-het was verschrikkelijk.' snik ik. Harry wrijft bezorgd over mijn rug. Hij begeleidt me naar de sofa in de kamer, en laat me daar op zitten. Hij knielt voor me neer en legt zijn handen op mijn knieën. 'Wat is er gebeurd, Scarlett?' vraagt hij terwijl hij mijn gezicht onderzoekend aankijkt. De bezorgdheid is duidelijk in zijn ogen te zien. 'Alle jongens zijn hetzelfde.' snik ik terwijl ik mijn hoofd weer in zijn nek druk. Ik hoor hoe hij zijn keel schraapt. 'Weet je wat, je hoeft me niet te vertellen wat er was. Wij gaan wat leuks doen.' zegt hij terwijl hij me overeind trekt. Verbaasd kijk ik hem aan. 'Wat wil je gaan doen dan?' vraag ik terwijl ik in mijn ogen wrijf. 'Dat zie je zo wel, kom mee.' Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de deur. 'Wacht! Ik wil me eerst even opmaken, ik zie er niet uit zo.' fluister ik. Harry bekijkt me van top top teen.

'You still look beautiful.'
ENJOY! xoxoxoxo

Reacties (18)

 • Dahlias

  Whaha Jamie wat ben je romantischxD

  7 jaar geleden
 • AmberEsmee

  Je schrijft echt geweldig!

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  Aaahh Harry is zo lief !!:D
  Echt een prachtig verhaal <3
  Vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • Wavechaser

  aawwhhh wat lief van dat ontbijtje MUHAHAHAHA DAAR KAN DIE KUT JAMIE NIET AAN TIPPEN!!

  omg dit is TE erg, ik zou echt zoo boos zijn geworden, eerst komt er een zwarte veeg op je lievelingsjurkje dan naar een zwembad en oke dat is nog niet zo erg maar dan ook nog zelf moeten betalen. niet eens een fatsoenlijk bed om op te zonnen en dan ook nog bespetterd worden door je date waardoor je makeup helemaal uitgelopen is, dan als etentje naar de mac en dan niet eens naar binnen maar gewoon langs de mcdrive o_O hoezo een crazy gek??

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen