Foto bij | 45.

AnneStyles: haha eigenlijk had harry moeten doen alsof en dan terug zoenen wanneer Faith hem zoende

Faith Feerling.


Vragend kijk ik naar Lucas als ik de deurbel hoor. ‘Ik verwacht niemand.’ Zegt hij onschuldig en verward sta ik op. Zodra ik de deur open krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Harry staat er met een stralende glimlach en een roos in zijn handen. ‘Hey.’ Glimlacht hij. ‘Hey.’ Lach ik verlegen terug. ‘Heb je tijd?’ Vraagt hij. Even verward staar ik hem aan maar zodra hij zijn blik veranderd schrik ik op. ‘Uhm, ja.’ Zeg ik en hij steekt zijn hand uit. Ik leg die van mij erin en dan trekt hij me naar buiten. Hij sluit de deur achter me en geeft me de roos. ‘Ik wil je bedanken voor vanmiddag.’ Zegt hij dan en ik glimlach. ‘Ach, het was niets.’ Lach ik verlegen terwijl ik de roos in mijn vrije hand wat rondraai. ‘Ik bedoel, jij hebt ook mijn leven gered, dit was het minste wat ik terug kon doen.’ Ik hoor Harry even gniffelen. ‘Jij nu ook het mijne, dus staan we kiet.’ Langzaam streelt Harry met zijn duim over de rug van mijn hand waardoor ik verlegen naar de grond lach.
‘We zijn er.’ Mijn mond valt open als we onder de grote boom in het park komen en er een hele picknick uitgestald licht. Ik kijk Harry even aan die mijn hand loslaat en naar het kleed loopt waarna hij gaat zitten. ‘Blijf je daar nu staren of kom je me helpen met de broodjes opeten?’ Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en ga naast hem op het kleed zitten waarna hij me meteen een broodje aanreikt. Glimlachend pak ik hem aan en leg de roos naast me op het kleed neer.

‘Weet je, ooit had ik dit ook voor een meisje gepland, maar dan in de avond, met kaarsjes en helemaal romantisch, maar toen ik haar opbelde kwam ze niet meer, want ze mocht niet meer weg.’ Ik kijk Harry even aan terwijl ik een stuk van mijn broodje afbreek en die in mijn mond stop, waarna ik begin te lachen. ‘Meen je die?’ Vraag ik als ik uitgelaggen ben. Harry knikt. ‘Daarom ben ik ook zo blij dat jij er nu wel bent.’ Zegt hij waarna hij zijn armen opent. ‘Kom hier.’ Glimlacht hij, waarna ik meteen opschuif en me in zijn armen laat zakken.

‘Faith?’ Zodra ik omhoog kijk, kijk ik recht in Harry zijn ogen. Meteen sleuren ze me helemaal mee en ik glimlach zwakjes. ‘Ja?’Vraag ik als hij niet doorvraagt. ‘Ik vind je echt leuk.’ Ik voel hoe mijn wangen rood kleuren, mijn lichaam warm word en snel begint te kloppen. ‘Ik jou ook.’ Fluister ik zacht, en voor ik dan nog met mijn ogen verder kan knipperen voel ik Harry zijn zachte lippen op de mijne. Zijn grote warme hand plaatst hij weer op mijn wang en zachtjes strijk hij met zijn duim achter mijn oor. Ik klem mijn arm strak om zijn middel en Harry opent zijn mond een stukje waardoor die van mij meegaat. Ik voel zijn tong zachtjes langs de mijne en ik lijk wel te zweven. Harry is echt geweldig aan alle kanten.


JAAAAA,
DAAR IS HIJ DAN !
Sinterklaas !!
Eindelijk is hij in Nederland !!

Hahaha, got ya! Jullie dachten zeker dat ik ging zeggen:
De zoen van Fairry, hé? ^^
xxx

Reacties (15)

 • Creator

  OMGG ik wil ook zo'n vriendje <3333333

  5 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Hahahaha vet droog. Sinterklaas hahaha
  Mooi geschreven! Love it!
  xx me

  5 jaar geleden
 • annae

  Harry wil je alsjeblieft lessen gaan geven in schattig romantisch en lief zijn gaan geven veel jongens kunnen veel van je leren!!

  5 jaar geleden
 • Subdivisions

  aahwe cutee! En dan komt er zoon ondeugende eekhoorn uit de boom die hun kus verpest en er gezellig bij komt zitten C:

  5 jaar geleden
 • Lynnieswag

  Ahhhww so cuteee x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen