Foto bij 1-Niall J. Horan

Het eerste hoofdstukje van het verhaal dat volgt op de RPG Summer Camp ~ One Direction. Voor jullie doen we dit overnieuw zodat jullie het snappen en voor ons is het ook wel fijn ^^ ach, ik hoop dat jullie het wat vinden!
Xx MYxLoubear

Niall J Horan:

Ik loop naar de koelkast. Nee, dit keer niet voor mezelf. Oke misschien een beetje... Maar Emma komt zo en ik moet er wel even voor zorgen dat ik genoeg in huis heb. Zij heeft genoeg geld voor alles dus nooit tekort, maar omdat Emma altijd vanalles neemt weet ik niet wat ze nou eigenlijk wil.
Ik open de deur van de koelkast. Oh, ik heb nog wel cola, multivitamine, taksi, genoeg. En natuurlijk bier. Maar dat is voor een jongensavond met de lads. Al zou Emma het ook nog wel eens kunnen drinken... Ja ik weet het niet! Ik moet het echt wel weten nu eigenlijk! Ik zucht, sluit de koelkastdeur, en voel mijn mobiel trillen.
Als je over een van de duiveltjes spreekt. Zayn smst me.
Hey lad! Ik heb vanavond niks te doen, ik vroeg me af of je samen met mij een filmpje wilde pakken?. Mijn vingers schieten al over het toetsenbord, maar halverwege stop ik. Even rustiger aan Niall, Emma komt. Oja... Na even nadenken typ ik terug:
Emma komt hier al, maar als jij hier ook heen komt kan ik je misschien aan haar voorstellen en kunnen we er alsnog een leuk avondje van maken?. Ik klik op het verzend knopje. Misschien vindt Emma het niks, maar ik ben niet een persoon die andere mensen graag teleur stelt... Alhoewel ik dat nu misschien doe bij Emma...fijn.
Ik besluit maar gewoon om haar te smsen.
Hee Em! Ik hoop dat je het niet erg vindt maar Zayn komt hier ook heen:$. Verzend. Nu maar wachten en even de chips voorraad checken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen