Foto bij Chapter 37

Scarlett Lucie Cowell

'Hou op!' gil ik in paniek terwijl ik de schim van Jamie af trek. Het is niet zo dat ik Jamie probeer te beschermen, maar als er iets is waar ik een hekel aan heb is het geweld. Met een ruk trek ik de jongen van Jamie af en bekijk zijn gezicht. 'L-louis?' stamel ik verbaasd. Louis krabbelt overeind terwijl de agressie in zijn ogen te zien is. Ik duw mijn handen tegen zijn borst en probeer oogcontact met hem te krijgen, wat met moeite lukt. Zijn ademhaling is kort en gejaagd. 'Die gozer moet met zijn poten van je afblijven.' gromt hij terwijl hij me aan de kant schuift en weer dreigend op Jamie afloopt. Nog voordat Louis weer een klap kan uitdelen pak ik zijn arm vast die hij inmiddels al omhoog geheven heeft. 'Hou alsjeblieft op..' fluister ik. Blijkbaar werkt het, want zijn arm ontspant en langzaam laat hij deze naar beneden zakken. 'Maak dat je wegkomt.' sist Louis nog naar Jamie die vervolgens snel omhoog krabbelt en niet weet hoe snel hij weg moet komen. Ik draai Louis gezicht naar me toe en kijk geschrokken naar zijn bloedende lip. Ik laat hem op het zand zitten terwijl ik naast hem neer hurk. Voorzichtig veeg ik het bloed een beetje weg voor zover dat mogelijk is. Vies kijk ik naar mijn hand die ik snel even afspoel in de zee. Ik loop weer terug naar Louis die nog steeds op het zand zit met zijn knieën ietwat opgetrokken en zijn handen eromheen gevouwen. Ik plof naast hem neer en staar naar de zee. 'Thanks.' fluister ik terwijl ik wegkijk van de zee om naar Louis te kunnen kijken. Hij draait zijn hoofd mijn richting op en glimlacht. 'Geen probleem, je bent een goede vriendin van me. Bovendien had iedereen gedaan wat ik deed.' zegt hij terwijl hij me even over mijn haar aait. 'Dat was echt op het nippertje.' verzucht ik. Louis knikt. 'Eigenlijk zocht ik je sowieso al. Ik had natuurlijk niet verwacht dat ik je zó zou aantreffen, maar ik heb je wel gevonden. Ik wilde het ergens met je over hebben.' Ik kijk hem vragend aan. 'Harry.' zegt hij kort. Ik voel een naar gevoel opborrelen omdat ik gewoon nu al weet dat dit geen leuk gesprek gaat worden en omdat ik het eigenlijk allemaal niet wil weten. 'Ja?' zeg ik zacht. 'Het is me opgevallen dat jullie nogal close zijn de laatste tijd..' Hij stopt even met praten om me doordringend aan te kijken. Ik slik en kijk snel naar mijn handen. 'Vind je hem leuk?' zegt hij dan opeens recht voor zijn raap. Ik word een beetje zenuwachtig en kijk Louis geschrokken aan. 'Nee!' roep ik zo snel dat het niet eens geloofwaardig meer overkomt. Louis schudt zijn hoofd. 'Je moet eerlijk zijn Scarlett. Vooral voor jezelf. Je weet, diep van binnen dat het anders zit en dat Harry niet goed voor je is.' Ik zucht even. 'Het komt nu allemaal heel stom over omdat ik mijn beste vriend aan het afkraken ben, maar jij bent nu ook een vriendin van mij, en ik wil niet dat je straks pijn hebt. Onthoud de weddenschap Scarlett.' zegt hij voordat hij opstaat, en me voor het huisje van Harry en mij afzet.

The next day..

Harry Edward Styles POV

Ik knipper met mijn ogen en wil mijn arm om Scarlett heen slaan maar alsof ik word afgewezen valt mijn arm op een lege plek in het bed. Ik voel er met mijn hand overheen. Het is ook niet warm meer, dus ze is er al een tijdje uit blijkbaar. Ik draai me op mijn rug en zucht. Gisteravond was leuk geweest, tót ze me liet zitten. Ik snap ergens wel dat ze achter Stacy aan wilde, maar ze heeft me dus mooi laten zitten op onze date. Ik ga rechtop zitten en gooi mijn benen over de bedrand heen. Kreunend sta ik op en slof ik gapend terwijl ik in mijn ogen wrijf richting de veranda. Ik blijf stil staan als ik een gedempte stem hoor. 'Ik vind het ook verschrikkelijk.' Hoor ik zacht gemompeld worden. Duidelijk is te horen dat het Scarlett is. Verbaasd blijf ik staan en luister ik naar het gesprek. Met wie praat ze? 'Ik mis haar ook papa.' zegt ze zacht waarna een snik te horen is. Geschrokken zet ik een stap naar achteren. Wie mist ze? Waarom wist ik hier niets vanaf? Ik hoor wat gestommel op de veranda wat aangeeft dat ze deze kant op komt, en snel loop ik richting de bedrand waar ik me op neer laat zakken. De deur gaat zachtjes open en met een betraand gezichtje komt Scarlett binnen gelopen. Geschrokken kijkt ze me aan terwijl ze snel haar tranen wegveegt. 'Oh, hé Harry. Ik dacht dat je nog sliep.' zegt ze zó zacht dat het net een fluistering is. Ik sta op van het bed en loop naar haar toe. Ik pak haar handen vast en kijk haar aan. 'Wat is er allemaal aan de hand Scarlett?' vraag ik voorzichtig, hopend haar hier niet mee te kwetsen. Haar onderlip begint te trillen en dan barst ze in tranen uit. Bezorgd sla ik mijn armen om haar heen en trek ik haar zo dicht mogelijk tegen me aan. Ik leg mijn hoofd op haar kruin en wieg haar heen en weer. Ik voel hoe ze zich aan me vast klampt, bang om me kwijt te raken. Tenminste, zo voelt het. Wanneer ze wat rustiger is zet ik haar op de bank neer en kom naast haar zitten terwijl ik haar nog steeds vasthoud. 'Het is nu precies vijftien jaar geleden dat mijn moeder overleed.' zegt ze zacht. Ik schrik en een schok gaat er door mijn lichaam. Wat vreselijk! Waarom wist ik dit niet? Waarom heeft ze me dit nooit verteld? Een steek van teleurstelling gaat er door me heen, maar al gauw schuif ik dat gevoel aan de kant. Geen tijd om aan jezelf te denken Harry. Het gaat hier nu om Scarlett. Ik weet niet zo goed hoe ik moet reageren, dus ik trek haar maar nog dichter tegen me aan. 'I'm sorry.' fluister ik terwijl ik haar tientallen kusjes op haar kruin geef.

'I'm ready.' zegt Scarlett zacht. Ik merk aan haar dat ze heel erg met de situatie over haar moeder in haar hoofd zit, wat ik ook zeker begrijp. Ik heb haar net een uur heen en weer moeten wiegen en troosten om haar wat rustiger te krijgen, maar dat heb ik ook zeker voor haar over. Ik vind het verschrikkelijk om haar zo verdrietig te zien, zeker omdat ik weet dat ik niets kan doen om haar pijn weg te nemen. Ik heb als schrale troost haar beloofd vandaag wat leuks te gaan doen. Gewoon als afleiding. Ik glimlach lichtjes en pak haar kleine hand vast die warm aanvoelt. Ik bekijk haar even snel. Ze ziet er prachtig uit in haar lichtroze zomerjurkje. Een warm gevoel verspreid zich over mijn lichaam. 'Wat gaan we doen?' vraagt ze terwijl ze een kneepje in mijn hand geeft. 'Niets bijzonders, gewoon een gezellig dagje de stad in en daarna een diner voor twee.' zeg ik terwijl ik me licht schuldig voel omdat ik geen perfecte date heb georganiseerd. 'Leuk.' zegt ze zacht terwijl ze naar me glimlacht. Een oprechte glimlach, dus blijkbaar vindt ze het niet erg dat ik niet de meest romantische date ooit heb geregeld.

Ik open de deur van ons huisje en laat Scarlett binnen. 'Bedankt voor deze dag Harry. Ik heb het écht heel erg naar mijn zin gehad. Vooral het deel toen we verkleed over straat moesten.' grinnikt ze. Halverwege de middag kwamen we weer een groep hysterische fans tegen waar we niet vanaf leken te komen. We zijn zo snel mogelijk een verkeedwinkel in gerend en hebben ons snel vermomd. Voor Scarlett was het eigenlijk niet nodig, maar omdat ze solidair aan mij wilde zijn, verkleedde zij zich ook. Dus nu zit ze hier voor me, in haar konijnenpakje, aangeschoten en wel van de laatste vijf wijntjes die we bij onze maaltijd hebben gedronken. De oren van het pak hangen half naar beneden en ze kijkt me schattig aan. Ik grinnik. 'What?' vraagt ze me terwijl een giechel haar mond verlaat.' Ik schud mijn hoofd. 'Niets. Je ziet er alleen zó schattig uit. Ik moet me inhouden om je niet plat te knuffelen.' zeg ik terwijl ik naast haar op het bed kom zitten. 'Jij ziet er anders ook niet verkeerd uit, kaboutertje.' giechelt ze terwijl ze mijn witte kabouterbaard naar beneden schuift en haar lippen zachtjes op de mijne plaatst.

Scarlett Lucie Cowell 16+

Ik slaak een kleine zucht als ik Harry's lippen op de mijne voel. Wat een vertrouwd gevoel heeft dat inmiddels gekregen. Ik voel hoe zijn witte kabouterbaardje een beetje tegen mijn kin aan kriebelt en ik grinnik. Harry lacht zachtjes en haalt zijn lippen weer van de mijne. Hij haalt het baardje eraf terwijl zijn groene kijkers in de mijne staren. Hij legt zijn hand op mijn wang en brengt zijn hoofd dichter bij het mijne en blijft daar met een luttele centimeter aan tussenruimte voor mijn gezicht hangen. Nog steeds heeft hij zijn blik niet van mijn ogen afgehaald. Met zijn duim streelt hij even over mijn wang terwijl zijn ogen even snel naar mijn lippen kijken om me vervolgens weer zenuwachtig te maken door me weer in mijn ogen te staren. Gek genoeg tril ik lichtjes onder zijn aanraking, maar ik probeer niets te laten merken. Harry heeft het door en haalt zijn hand weg om me vervolgens bezorgd aan te kijken. 'Gaat het wel?' vraagt hij bezorgd. Ik knik snel. 'Ja.' zeg ik schor. 'Weet je het zeker? We kunnen ook gaan slapen..' zegt hij zacht. Ik schud wild mijn hoofd. 'Nee, nee.. Dat wil ik niet.' Harry glimlacht lichtjes en buigt zich weer voorover terwijl ik me achterover op het bed laat zakken, Harry bovenop me trekkend. Ik voel hoe zijn adem tegen mijn neus kriebelt en ik sla mijn armen om zijn hals. Hij plaatst een vederlicht kusje op mijn neus terwijl hij met zijn hand mijn konijnenoortjes van mijn hoofd afhaalt. Ik voel vanuit diep van binnen een verlangen opborrelen. Een verlangen naar Harry. Hij haalt zachtjes zijn hand door mijn haren, zó zacht dat het voelt als een aai. Ik glimlach en druk mijn lippen op de zijne. Tegelijk openen we onze monden en het voelt alsof onze tongen met elkaar dansen, zó synchroon dat het bijna lijkt alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Ik druk me wat dichter tegen hem aan. Alles wat ik nu wil, is dicht bij hem zijn. Harry's hand glijd langs de zij van mijn lichaam en een siddering gaat door mijn lichaam. Wauw wat wil ik deze jongen nu graag nóg dichter bij me hebben. Hij laat zijn hand rusten aan de zijkant van mijn linkerborst. Wanneer ik voel dat hij zijn hand naar mijn borst wilt verschuiven stopt hij de zoen zonder zijn lippen van de mijne te halen en kijkt hij me vragend aan. Ik knik als teken dat hij door mag gaan. Zijn hand verplaatst zich naar mijn borst en zijn lippen worden weer teder op de mijne gedrukt. Tientallen kleine kusjes ontvang ik op mijn lippen. Hij daalt af naar mijn nek en een zachte kreun verlaat mijn mond. Ik breng trillerig mijn hand naar de rits van mijn konijnenpakje en rits deze open. Harry kruipt even van me af waardoor ik de mogelijkheid krijg het pakje uit te trekken, wat ik ook direct doe. Nog steeds trillend, maar nu in mijn ondergoed ga ik weer naast Harry liggen die zijn kabouterpak ook uit heeft gedaan. Hij glimlacht geruststellend naar me en streelt een pluk haar uit mijn gezicht waarna ik een kus op mijn mondhoek ontvang. Hij trekt me wat dichter tegen zich aan en hij drukt zijn lippen weer op de mijne, deze keer iets ruwer dan de vorige keer, maar naar mijn idee is het perfect. Ik haal mijn lippen van de zijne en plaats deze op zijn sleutelbeen en druk daar een aantal kusjes. Een gesmoorde kreun verlaat zijn mond. Hij brengt zijn hand naar mijn borst en streelt deze terwijl hij me voorzichtig aankijkt, waarschijnlijk om te kijken of ik het niet erg vind. Ik glimlach en doe mijn BH uit. Waar ik deze zelfverzekerheid opeens vandaan haal weet ik niet, maar het voelt goed, het voelt niet vervelend om zó bloot bij hem te zijn. Zonder gretig naar mijn borsten te kijken zoent hij me weer, terwijl hij zachtjes mijn borsten masseert. Ik kreun lichtjes en streel met mijn handen over zijn rug. Ik voel dat zijn lid al behoorlijk is gegroeid aangezien hij ietwat in mijn been prikt. Ik voel hoe ik meer opgewonden raak en met trillerige handen frummel ik wat aan de rand van zijn boxershort. Harry onderbreekt de zoen even. 'Ja?' vraagt hij zachtjes. Ik knik blozend waarna ik voorzichtig lach. Hij ontdoet zich van zijn onderbroek en niet veel later is mijn slipje ook uit. Ik voel hoe er een spoor van kusjes vanaf mijn mond richting mijn linkerborst gemaakt wordt. Harry zuigt zachtjes aan mijn tepel terwijl hij langzaam met zijn hand over mijn liezen streelt. Een siddering gaat er door mijn lichaam en een ietwat luidere kreun kan ik niet meer onderdrukken. Harry kijkt even naar me op om wederom toestemming te vragen en ik knik gretig. Ik hap naar adem als hij een vinger bij me naar binnen brengt en deze op een rustig tempo beweegt. Ik sluit mijn ogen terwijl ik Harry's lippen weer op de mijne voel.
Zodra ik zijn vinger niet meer voel open ik mijn ogen en zie dat Harry boven me hangt. Hij drukt een klein kusje op mijn lippen. Ik spreid mijn benen wat zodat hij er iets beter bij kan en glimlach naar hem. 'Weet je het zeker?' fluistert hij. Ik knik en laat mijn hand even over zijn wang glijden. Harry buigt zich even naar het nachtkastje toe en grabbelt er iets uit. Waarschijnlijk een condoom. Ik kijk toe hoe hij het rubbertje om zijn erectie heen schuift. Hij buigt zich weer over me heen en drukt een kus op mijn voorhoofd.
Een pijnscheut gaat er door me heen als ik Harry langzaam in me voel komen en ik bijt op mijn lip. Geschrokken gaat Harry weer uit me. 'Doe ik je pijn?' vraagt hij bezorgd. Ik knik. 'Maar het maakt niet uit. Ik wil dit. Met jou.' Ik glimlach geruststellend naar hem en ik voel hoe hij voorzichtig weer in me komt. Het doet al wat minder pijn dan zonet en ik leg mijn handen in zijn haar om vervolgens met hem mee te bewegen. Een kreun verlaat Harry's mond terwijl hij iets harder gaat stoten en zijn gehele lengte in me brengt. Genot neemt de pijn over en ook uit mijn mond is een kreun te horen. Harry trekt me wat dichter tegen zich aan terwijl hij sneller begint te stoten. Hij drukt zijn lippen op de mijne en haalt deze er niet meer vanaf. Ik voel hoe er zich in mijn onderbuik een opeenhoping van kriebeltjes en andere onbeschrijflijke dingen vormt en hierdoor weet ik dat ik bijna bij mijn hoogtepunt ga komen. Ik hol mijn rug en een luide kreun verlaat mijn mond. 'Ik ben er bijna, Harry.' kreun ik terwijl zijn lippen nog steeds de mijne aanraken. 'Toe maar.' fluistert hij. Ik laat me gaan en met een heerlijk gevoel kom ik tot mijn hoogtepunt. Niet veel later voel ik hoe Harry onregelmatiger gaat stoten, en ook hij zijn hoogtepunt bereikt.
Uitgeput laat hij zich naast me neerzakken. 'Wauw, dat was perfect.' fluistert hij terwijl hij me in een knuffel trekt en zijn lippen op de mijne drukt. Ik knik. Echt iets uitbrengen kan ik niet.
Na een tijdje zo gelegen te hebben staat Harry op. 'Ik ga even douchen, ik kom zo weer met je knuffelen.' glimlacht hij terwijl hij een kusje op mijn slaap drukt. Ik knik weer en haal mijn hand door mijn haar terwijl ik Harry nakijk.

What the hell did I do?



Haha, dat hadden jullie niet verwacht hè? Dat het Louis was.
Als het Harry zou zijn, dan was het veeel te voorspelbaar, of niet?
En ooo oooo oooo they had sex...
Dit is trouwens wel een meeega lang hoofdstuk hahaha!
Voor de mensen die het nog niet hebben gedaan; kijk even bij mijn andere story waar ik nu ook mee bezig ben!
Do I even know you? || Harry Edward Styles Klikkerdeklikklik!
Ook wil ik binnenkort een soort wedstrijdje doen; jullie sturen via een privébericht een one shot naar mij, de beste wint een shoutout!:)
xoxoxo

Reacties (11)

 • Dahlias

  Nouu en ik ben natuurlijk weer te laat voor die wedstrijd
  niet dat ik het zou willen voor de shout-out maar ik heb gewoon veel inspiratie xd

  En jij Harry oh wee als je haar kwetst dan heb je echt een probleem weet je

  7 jaar geleden
 • Nisssie

  Beter voor hem doet hij dit niet voor die weddenschap.
  Dan spring ik het verhaal in en sla ik hem helemaal in elkaar!
  Ooeeh, ik word agressiefxD

  XxxSnelVerderXxx

  7 jaar geleden
 • Summerday

  PAM PAM PAAAAM...Ik hoop eigenlijk dat Harry per ongeluk zoent met een ander dan wordt Scarlett boos en dan zoekt ze steun bij Louis en dan krijgen ze iets en iedereen weet het en Harry wordt dan jaloers en blabkablaa jaa.. srry moest ik even zeggen, noujaa superverhaaaal xx

  7 jaar geleden
 • URAQT

  ooooooh love you're story!!!

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen