Foto bij | 49.

Forsythia: Dit gaat geweldig worden!

Faith Feerling.


Lachend zet ik het laatste kaarsje neer. 'Pas op dadelijk brand je jezelf!' Roept Lucas lachend maar ik schud mijn hoofd. 'Nee, en ik weet ook allang dat jij van plan was dat broodje naar me te gooien dus laat die alsjeblieft liggen. Niall is een grote eter.' Zeg ik waarna ik recht ga staan. 'Oh, soms kan ik jou zo niet uitstaan hé?' Roept Lucas en hij rent naar me toe. Gillend ren ik weg als ik in de verte Niall hoor fluiten. 'Shit!' Roep ik en zo snel ik kan trek ik Lucas mee de bosjes in. Het is dat het mijn broer is, maar anders zou ik never nooit met een jongen de bosjes in duiken, voor geen enkele reden.

'What the...' Niall kijkt zoekend om zich heen waarna ik begin te gniffelen. Snel slaat Lucas zijn hand voor mijn mond en dan zie ik Ruby aankomen. Haar ogen sperren zich groot uit. 'Niall?' Vraagt ze en hij draait zich naar haar. 'Ik was het niet, dit stond er al!' Roept hij meteen. 'Dan hebben we vast op de verkeerde plek afgesproken.' Concludeert Ruby.
Ik wil meteen uit de bosjes springen maar Lucas houd me tegen. 'Dus, wat wilde je bespreken over Harry en Faith?' Vraagt Niall dan aan Ruby. Verward kijkt Ruby naar Niall en ik bijt op mijn lip. 'Wacht, jij wilde mij toch spreken?' Vraagt Niall verward. 'Uhm.. jij stuurde mij een sms?' Verward haalt Ruby haar telefoon uit haar zak. 'Nee, jij mij.' Niall grijpt ook naar zijn telefoon. Meteen beginnen ze drukt te zoeken en zuchten dan beide diep. 'Lucas.' Gromt Niall. 'Faith.' Zucht Ruby. 'Dan zal dit ook wel voor ons zijn. Nou ja, eten is altijd goed toch?' Vraagt Niall lachend en Ruby knikt meteen, waarna ze gaan zitten. Lucas grijpt mijn pols vast en trekt me langzaam en zachtjes mee naar achter. We schieten de bosjes uit en rennen naar onze fietsen, waarna we erop springen en naar huis fietsen.

'Hoe was de date?' Vraag ik lachend als ik de oproep van Ruby opneem. 'Echt Faith, ik ben zo boos op je!' Roept ze lachend. 'Vertel.' Dwing ik mijn beste vriendin. 'Het was geweldig. De broodjes waren heerlijk en we hebben nog hand in hand door het park gelopen.' Zegt Ruby en ik glimlach. 'En gezoend?' Vraag ik. 'Jij en Harry?' Vraagt Ruby. 'Hey, dat vroeg ik niet!' Roep ik uit en Ruby lacht. 'Oké, tegelijk dan.' Zeg ik. Ruby murmelt wat en telt dan af waarna we allebei een ''ja'' zeggen. Hard schieten we in de lach. 'Oh Ruby, ik ben zo blij voor je.' Zucht ik en ik laat me achterover in bed vallen. 'En ik voor jou.' Zegt ze dan. 'Nu alleen Elif en Luna nog.' Deel ik haar mee. 'Dat laat ik mooi aan jou en Lucas over, jullie zijn de experts.' Zegt ze en ik lach. Zo kletsen we nog de hele avond samen door tot ik besef dat het wel heel laat is en ik maar eens moet gaan slapen. Ik hang Ruby op en lees nog een lief berichtje van Harry die ik antwoord, waarna ik onder de dekens kruip en mijn ogen sluit.

Sorry schatjes,
maar ik ga het denk ik niet meer redden om iedere dag te schrijven...
Mijn rooster is veranderd en ik krijg het steeds drukker op mijn opleiding,
omdat de stage steeds dichterbij komt...
Ik probeer nog zoveel mogelijk te schrijven maar elke dag gaat me denk ik bijna niet meer lukken..
sorry !
xxx

Reacties (7)

 • annae

  Niall ook zo lekker droog Nou ja, eten is altijd goed toch? Alsof dat Zn rede alleen is

  6 jaar geleden
 • Smile2UrLife

  Jej! Nu komen er ook schattige Niallstukjes:)zoentje hier, zoentje daar...

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  6 jaar geleden
 • Arquitecta

  Succes met school!

  6 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Veel succes meid!
  Mat dit is te awesome om te ont-aboön (of hoe je het ook schrijft)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here