Foto bij 93.Niall Horan

Helloooo,

Lang geleden hé? Het spijt me zorg erg dat ik al zo lang niet meer geschreven heb maar het was echt superdruk met school enzo. Ik denk dat het volgende week weer van hetzelfde gaat zijn. Het spijt me echt heel erg, maar je moet me begrijpen.

LUFU

We worden door een horde schreeuwende fans begeleid door onze bodyguards. Paul, James, Mike en ... Huh? Wat doet Maxime hier? Hij was toch mee met Lauren? Is Lauren terug? Een vlaag van blijheid trok door mijn lichaam. Lauren is terug! Ik bleef staan zodat ik achteraan in het rijtje terechtkwam. "Hey" zei ik opgewekt tegen Maxime. Ik had het zelf niet door maar vertraagde onbewust. "Loop door Niall." zei Maxime. We zeiden niets meer tot we het gebouw binnen waren. Hij wou net weglopen, maar ik riep Maxime nog snel terug. De andere hadden me horen roepen en kwamen nu ook bij Maxime en mij staan. "Waarom ben je terug?" "Is Lauren bij je?" deze twee vragen klonken door elkaar. "Ik leg jullie vanavond alles uit oké? Ik moet nu gaan. Ik kom wel naar Louis' huis." zei hij en verdween door één van de vele deuren van dit gigantische gebouw. "Zou Lauren terug zijn?" vroeg ik vol verwachting aan de andere. Het was nu intussen al vijf dagen geleden dat Lauren vertrokken was. We zijn maandag de drieëntwintigste vandaag en ik heb haar opgewektheid in huis toch wel gemist de afgelopen dagen. En het is bijna kerstmis, misschien is ze teruggekomen om kerstmis met ons te vieren? "Ik weet niet, zouden we dat dan niet al lang weten en Maxime deed zo raar." zei Liam twijfelend. Ik haalde mijn schouders op.

De hele dag keek ik uit naar wat Maxime te zeggen had. Ik kon me niet echt concentreren op de liedjes die ik moest zingen, mijn gedachten dwaalden telkens af naar Lauren. Ik wou echt weten of ze terug was of niet. Ik zag ook wel aan Harry dat hij ook best graag zou hebben dat Lauren terug is. Lauren en hij waren echt wel goede vrienden ondanks alles wat er gebeurd is. We zaten met z'n allen bij Louis' thuis. Eleanor was er ook bij. Maxime was er nog niet, jammer genoeg.

De bel schalt door het huis. Louis spring recht en gaat opendoen. "Heeeeeeeeeey, Maxie" hoorde ik Louis opgewekt zeggen tegen Maxime. Niet veel later komt Louis binnen gevolgd door Maxime. Vol verwachting kijk ik naar de deur, maar niemand volgt nog. Daarom kijk ik Maxime dan maar verwachtingsvol aan. Het is stil in de woonkamer, niemand zegt iets en kijk vol verwachting naar Maxime. Hij kijkt wat ongemakkelijk rond, hij gaat zitten. "Ik wil jullie alles vertellen maar stop met zo te staren." mompelde Maxime. "oh, sorry." zeiden enkelen. "Dus,...." Maxime vertelde alles over wat er in België gebeurd was. Met haar vader, het verbod om nog met Jill te spreken en dat ze enkel (van haar vrienden) Oliver nog mag zien. Ik zag hoe Harry even ongerust keek toen Maxime dat zei.
Het was even stil nadat Maxime zijn verhaal verteld had. "Ocharme, ik heb echt met haar te doen. Zij en Jill kwamen zo enorm goed overeen." zei Eleanor. "Die man houdt echt geen rekening met de gevoelens van zijn dochter." voegde ze er nog aan toe. We knikten instemmend. "We moeten haar terughalen!" kwam Zayn met zijn idee. Maxime schudde zijn hoofd. "Ze heeft gevraagd om dat niet te doen. Ze trekt haar plan wel, het is een sterke meid, ze zei zelf ook nog dat jullie haar hoe dan ook ooit nog wel eens zullen terugzien." Ik keek naar mijn handen. Eigenlijk was ik toch wel ontgoocheld, ik had echt gedacht dat ze terug was, maar zo te zien zal het nog een tijdje duren voor ik haar terug zie. "Wil je iets om te drinken?" vroeg Louis uit het niets. Iedereen keek hem wat verward aan. "Wat? Ik wil gewoon vriendelijk zijn. Mag dat niet misschien?" vroeg Louis lachend. Dit is zijn manier om van een ongemakkelijk onderwerp te veranderen naar een iets leuker onderwerp. "Nee, hoeft niet ik kwam jullie dit enkel vertellen, ik ga toch meteen weer naar huis. Ik wil jullie niet langer storen." zei Maxime en ging rechtstaan. "Hou je ons op de hoogte als je nog iets hoort van Lauren?" vroeg Harry. Het was het eerst deze avond dat hij iets zei. "Ik heb haar nieuwe nummer ook niet en ik weet niet of ze eigenlijk nog een mobiel op zak heeft want haar vader heeft die ook afgenomen." verteld Maxime.

Reacties (3)

 • Snuf

  Maak niks school is de hel ! Maar leuk stukje!! Snel verder xxx

  5 jaar geleden
 • tryforlarry

  Maakt niet uit school is voor mij een gevangenis vooral wiskunde omg die vrouw strest me als je iets wilt vragen een preek als je opstaat om iet weg te gooien een preek als iets aan elkaar vraagt als je het niet begrijpt een preek -_- mijn hoofd kunnen haar preken niet meer aan
  ik begrijp je egt snel door btw:D

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Geeft niet, dat heet School.
  School is gwn een vorm van kinderslavernij. We hebben het veel te druk en houden daardoor geen tijd voor ons zelf over -_-

  Lauren moet Terug Komen!

  Snel verder

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen