Heeeuj! Ik vond dit echt zo freacking cute Giff omgod tomorroww 1D DAY! Ga je ook kijken! ( Of heb je hem gekeken?!:D)


~niallsister aka Eva.

Emma Tate :

Zayn geeft me nog een knipoog en verlegen kijk ik naar beneden. Ik stap vervolgens ook gauw naar buiten het begint al steeds kouder te worden.. Volgens mij vriest het zelfds al. Ik klik op m'n auto sleutel en de achterbak gaat open. Ik kruip erin en schuif mijn koffers aan naar Zayn. Jup 2 koffers, 1hele grote legertas, (past teminsten lekker veel in (: ) en een andere tas.
Ook heb ik me schoenen nog allemaal apart staan. Ik gooi een paar zwarte hoge hakken in een doos, 2paar uggs half lagen & hogen, slippers , pastry sneakers DC sneakers de zelfde witte als Niall, en 1 paar adidas, jordans, vans, dr.Martins, en Timberlands.

Ook pak ik nog gauw mijn gitaar , ik zag dat Zayn alles al naar binnen had gebracht en Niall het weer naar boven. Wat natuurlijk heel lief van ze is. Na mijn gitaar en schoenen binnen gezet te hebben, loop ik nog een keer terug voor 2 grote boodschappen tassen. De auto doe ik weer op slot en sluit vervolgends de voordeur.
Al het eten ruim ik op en zet vervolgends de harde plastic tassen weg.
' Iemand nog iets drinken?' roep ik richting de jongens. Zelf open ik vast een nieuwe gekoelde Redbull en nip er even aan. 'Nog bedankt voor denet jongens' zeg ik.

Ik kom met drinken op een diemblad en eten, chips nootjes, kaas, worst, en krakkertjes terug aanlopen. Ja wij kennen Niall, VREETZAK! Grinnik ik even.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen