Foto bij Chapter 38

Harry Edward Styles POV 16+

'Weet je het zeker?' fluister ik. Scarlett knikt en streelt even met haar hand over mijn warme wang. Ik buig me even iets naar het nachtkastje toe, en grabbel naar een condoom. Waar liggen die kutdingen? Na een tijdje friemelen heb ik dat rotding gevonden. Met trillende handen scheur ik de verpakking open en krijg ik met moeite door al dat getril het condoom om. Waarom ik zo tril weet ik eigenlijk niet. Het voelt alsof ik een beetje zenuwachtig ben.
Ik zie hoe Scarlett een beetje angstig toekijkt hoe ik het condoom bij mezelf om doe. Ondanks dat ik zelf ook zenuwachtig ben, wil ik haar geruststellen. Ik buig me weer over haar heen en druk een kusje op haar voorhoofd.
Langzaam breng ik mezelf in haar en kijk ik haar aan om te peilen of ik niet te hard met haar omga. Geschrokken ga ik weer uit haar als ik zie dat ze pijnlijk op haar lip bijt. 'Doe ik je pijn?' vraag ik bezorgd. Ze knikt lichtjes en ik zie de tranen in haar ogen staan. 'Maar het maakt niet uit. Ik wil dit. Met jou.' zegt ze schor terwijl ze geruststellend naar me glimlacht. Ik knik en druk weer een kusje op haar mond. Voorzichtig breng ik mijn lid weer naar binnen. Ik merk aan haar dat het al wat minder pijn doet aangezien ze haar handen in mijn haar legt en langzaam met me mee beweegt. Een kreun verlaat mijn mond en voorzichtig begin ik iets harder te stoten terwijl ik nu mijn gehele lengte in haar breng. Scarlett heeft haar ogen gesloten en een gesmoorde kreun verlaat haar mond. Ik glimlach en trek haar wat dichter tegen me aan terwijl ik sneller begin te stoten. Ik druk mijn lippen op de hare en haal deze er niet meer vanaf, het liefste zou ik voor altijd zó, op deze manier bij haar blijven. Scarlett holt haar rug en een luide kreun verlaat haar mond. 'Ik ben er bijna, Harry.' kreunt ze terwijl mijn lippen nog steeds die van haar aanraken. 'Toe maar.' fluister ik. Ik voel hoe ze zich laat gaan, waardoor ik nog eens extra opgewonden raak en voel hoe mijn hoogtepunt er ook aan gaat komen. Ik begin wat onregelmatiger te stoten, en met een onbeschrijflijk en geweldig gevoel kom ook ik tot mijn hoogtepunt.
Nog nahijgend laat ik me naast haar neerzakken. 'Wauw, dat was perfect.' fluistert ik terwijl ik haar in een knuffel trekt en mijn lippen op haar prachtige, zachte lippen druk. Scarlett knikt lichtjes.
Na een tijdje zo gelegen te hebben sta ik op. 'Ik ga even douchen, ik kom zo weer met je knuffelen.' glimlach ik naar haar terwijl ik een kusje op haar slaap druk.

Fluitend stap ik onder de douche. De vele kriebels in mijn buik zijn nog steeds niet verdwenen en het geluksgevoel is óók nog steeds aanwezig. Dit was nou echt wat je noemt perfecte seks. Een enorme grijns siert mijn gezicht, dat voel ik gewoon. Ik voel hoe de warme stralen die uit de kraan komen mijn lichaam masseren en genietend sluit ik mijn ogen. Wat een perfecte dag was vandaag. En eindelijk ben ik met Scarlett naar bed geweest. Wat heb ik daar lang op moeten wachten zeg. Maar misschien was het juist dáárom wel extra speciaal. Ik draai de kraan uit en stap onder de douche vandaan, een handdoek van de wastafel grissend. Langzaam droog ik me af, terwijl ik zachtjes een liedje neurie. Ik ben denk ik nog nooit zo blij geweest. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik zie er ook niet normaal gelukkig uit. Die grijns op mijn gezicht doet het hem al helemaal. Snel trek ik een schone boxer aan en wandel de kamer weer in richting het bed, waar Scarlett op me ligt te wachten.
Geschrokken blijf ik naast het bed staan als ik zie dat Scarlett met haar rug naar me toe op de bedrand zit en haar schouders hevig aan het schokken zijn. Ik loop naar haar toe en kniel voor haar neer. 'Wat is er allemaal aan de hand?' vraag ik zachtjes terwijl ik een van de tranen nat geworden pluk haar uit haar gezicht veeg. Ze duwt mijn hand bij zich vandaan en laat een luide snik horen. 'Ga weg. Het is je gelukt, je hebt je weddenschap gewonnen. Laat me nu maar met rust.' Snikt ze terwijl ze haar gezicht verbergt in haar handen. Ik schrik. Hoe wist ze van de weddenschap? Ik laat me voorzichtig naast haar op het bed zakken en wil haar bij me op schoot trekken, maar ze duwt me hard van zich af waarna ze opstaat en naar de andere kant van de kamer loopt. Nog steeds snikkend staat ze enkel in haar ondergoed met haar rug tegen de koude muur, met haar handen voor haar prachtige gezichtje. Ik kan het niet aan om haar verdrietig te zien. We hebben de afgelopen tijd zo veel meegemaakt samen. Iedere keer als ze verdrietig is, word ik zelf ook verdrietig. Ik voel me dan zo machteloos omdat ik het idee heb dat ik er dan niet goed genoeg voor haar kan zijn. Ik loop op haar af en pak haar handen beet, die ze wederom losrukt. 'Ga weg, zeg ik!' roept ze terwijl haar stem overslaat. 'Jij hebt gewonnen oké?' snikt ze. Daar laat ik het niet bij zitten. Ik pak haar gezicht beet, en dwing haar op deze manier om me aan te kijken. 'Kijk me aan.' fluister ik waarop ze niet reageert en van me af kijkt. 'Scarlett..' smeek ik haar. Langzaam en voorzichtig draaien haar ogen mijn kant op, en kijkt ze me gebroken met haar betraande ogen aan. Ik wrijf met mijn duimen haar uitgelopen mascara weg en geef haar een vederlicht kusje op haar voorhoofd. Dan op haar neus, om vervolgens uit te komen bij haar prachtige, zachte lippen. Heel teder, alsof ze van porselein gemaakt is, druk ik mijn lippen op de hare. Door de kus heen proef ik haar tranen, maar dat deert me niet. 'Het enige wat ik wil winnen is jouw hart.' Ik schraap mijn keel.

'I love you Scarlett.'Sorry dat het zo lang moest duren, maar hier is het stukje waar we allemaal op hebben gewacht woehoe!
xxxxx

Reacties (19)

 • Dahlias

  TAM TAM TAMMMMMMM
  *denkt aan dat beest van the croods*

  7 jaar geleden
 • streetlightlwt

  Wahh
  melding! Dit is het laatste hoofdstuk van deze story. Neee!! gaaa doorr!

  7 jaar geleden
 • Donsy

  wow dit is zo lief! je kunt echt goed schrijven!

  7 jaar geleden
 • Lizacullen

  kan je aaaasjeblieft snel verder gaan?:)

  7 jaar geleden
 • ILOVEFOOOOD

  Ahhhhh snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen