Foto bij | 51.

xBLEUxEYESx: top 5 midnight memories: 1. you and i 2. strong 3. half a heart 4. don't forget where you belong 5.happily EN OMFG JA IK HEB 1DDAY GEKEKEN HET WAS FRIGGIN AMAZING EN TOTALLY DIE ONVOLDOENDE DIE IK GA KRIJGEN OMDAT IK TE MOE WAS OM TE LEREN WAARD. je verhaal is friggin amazing en het lijkt wel alsof je mijn droom hebt beschreven stoute perv. die ik ben xoxo - me P.S HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA IK GING HE-LE-MAAL STUK BIJ DIT STUKJE XD

Faith Feerling.


De zachte streling van Harry langs mijn ontblote heup geeft me kippenvel, waardoor ik snel mijn shirtje naar beneden trek. Zachtjes lacht Harry even wat mij toch ook laat lachen. Harry slaat zijn arm wat strakker rond mijn lichaam en trekt me wat dichter tegen zich aan. 'Zeg tortelduifjes, geen love making op de bank als ik ga douchen he?' Zegt Lucas. Braaf knik ik en zodra hij weg is draai ik me naar Harry. Zodra we elkaar aankijken schieten we in de lach. Lichtjes voel ik hoe Harry zijn lippen op mijn voorhoofd drukt. Ik glimlach en leg mezelf nog wat dichter tegen Harry aan, waarna ik mijn ogen sluit.

'WAT?!' Roept Luna uit als we de school in lopen. 'Heb je het gedaan met Harry?' Sist ze. Meteen leg ik mijn vingers op haar lippen. 'Faith, was dat nu wel een goede keuze?' Vraagt Luna lipbijtend. 'Wat was een goede keuze?' Vraagt Elif die zich nu ook in ons gesprek bemoeid. Ik zucht diep en bijt op mijn lip, waarna ik mijn ogen naar beneden richt. 'Nee, nee Faith nee!' Roept Elif. 'Heb je seks gehad met Harry?' Gilt ze. Meteen kijk ik haar met grote ogen aan. 'Kutwijf!' Scheld ik nep boos. Elif klapt haar mond dicht. 'Is dat niet een beetje vroeg?' Vraagt ze dan ook. 'Dat is toch mijn probleem?' Vraag ik wat verbaasd. Waar komt dit nu ineens vandaan, alsof je mij wijs kan maken dat Elif het bed nog niet met Jake gedeeld heeft... 'Ik bedoe maar, zijn jij en Harry nu officeel een stel?' Vraagt Luna. Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet het niet...' Is mijn antwoord.

Ik schiet overeind. 'Alles oke?' Vraagt Harry bezorgd. Ik zucht even diep en knik dan. 'Jawel.' Zucht ik. Harry streelt weer over mijn wang. 'Was je in slaap gevallen?' Vraagt hij en ik voel mijn wangen roze worden. 'Maakt niets uit hoor.' Lacht hij en ik glimlach. Dan komt Lucas binnen met zijn ogen gesloten. 'Snel de kleren aan want ik ben beneden.' Zegt hij en lachend ga ik overeind zitten. 'Klaar.' Zeg ik en Lucas opent zijn ogen. 'Dat is snel?' Zegt hij verbaasd en ik zucht even. 'Ik ga eten koken, Harry blijf je ook?' Vraag ik dan. 'Komen jullie ouders thuis?' Vraagt Harry dan. 'Nee.' Antwoorden Lucas en ik tegelijk. 'Oké, dan blijf ik.' Zegt hij met een schattige glimlach. Snel druk ik een klein kusje op zijn lippen en loop dan naar de keuken.
'Wat ga je maken?' Vraagt Harry en ik voel zijn handen op mijn heupen. 'Bami.' Glimlach ik terwijl ik het gehakt in de pan leg en het vuur wat lager zet. Ik draai me om en leun met mijn handen op het aanrecht waarna Harry tegenover me gaat staan. Hij kijkt me in mijn ogen aan en pakt mijn heupen vast, terwijl hij me recht in mijn ogen kijkt. Ik slik even en zucht dan diep. 'Zeker dat er niets is?' Vraagt Harry bezorgd terwijl hij even zijn hand op mijn wang legt. 'Harry?' Hij knikt me toe. 'Wat zijn wij van elkaar?' Vraag ik verlegen.

Reacties (16)

 • Creator

  Ze is 17 toch in dit verhaal? ik vind het echt stom als het super leuk is enz en dan kraken je vriendinnen je helemaal af van dat het een beetje vroeg is? (oke vanaf 16 kan het -vind ik-)

  7 jaar geleden
 • StylesNicole

  Vriendje en vriendinnetje ^^

  7 jaar geleden
 • 1DbeterdanJB

  Wat ga je maken?' Vraagt Harry en ik voel zijn handen op mijn heupen. 'Bami.' Whahaha ik ga helemaal stuk hier extreme meligheidxD

  7 jaar geleden
 • Magicsongzz

  ashlsfksdghergnsdgsergq!!
  Als hij nu zegt fuckbuddies ga ik heel hard lachen
  Okee.. Neen ik geef toe ik zou huilen en heb een denkbeeldige klap geven...
  Om dan weer in huilen uit te barsten dat ik hem geslagen heb en dat het me spijt...
  *Dus fuckbuddies mag niet het antwoord zijn*

  IK GA MORGEN NAAR THE HUNGER GAMES!!!!!!!
  sorry dit moest even

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Het antwoord is dat ze een stelletje zijn. c:
  Ik ben gewoon helderziend ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen