Foto bij 94. Lauren De Ruyck en OliverNieuw stukje, ik hoop dat ik meer kan updaten volgende week.

LUFU

Maxime was al enkele dagen weg en ik verveelde me super hard, ik had eerlijk gezegd wel heimwee naar Londen. Alles was daar zoveel beter, geen vervelende vader die om de vijf minuten mijn kamer kwam om te controleren wat ik aan het doen ben. Ik had net afgesproken met Oliver, hij zou dadelijk eens langskomen. Hij komt al bijna elke dag langs, hij is zowat de tussenpersoon tussen Jill en mij. Mijn vader controleerde op z'n eigen subtiele manier ook of ik niet via Oliver contact maakte met Jill of één van de jongens. Gelukkig hadden wij ook onze eigen subtiele manier om toch contact te hebben met Jill. Ik had net enkele kerstkaartjes geschreven voor mijn vrienden want het is immers morgen kerstmis. Ik zou ze meteen meegeven met Oliver en vragen of hij ze wou posten zodat ze naar Engeland.

We zaten samen op bed en ik had hem net de brieven overhandigd, hij had ze snel onder zijn jas gestopt zodat mijn vader ze niet zou zien als hij onaangekondigd zou binnenkomen. "Waren de jongens eigenlijk een beetje lief voor je?" vroeg Oliver terwijl hij z'n benen op m'n bed legde en tegen het hoofdeinde leunde met z'n rug. Ik zat tegen het voeteinde en we bezetten dus eigenlijk heel het bed. "Ja hoor, ..." ik begon te vertellen over alles wat er gebeurd was maar ik vertelde vooral over Harry. Over hoe hij gestopt was met alcohol dringen voor mij, over hoe hij me weer wilde laten dansen, etc. Ik verteld het enthousiast en Oliver luisterde, ik kon het aan hem wel vertellen want hij was een echte goede vriend van me. Niets meer wel te verstaan. Toen ik klaar was met vertellen stond Oliver op en trok zijn jas aan. "Goed om te horen. Ik ga nu snel de brieven posten dat ze zeker overmorgen arriveren op hun bestemming." zei hij en weg was hij, zonder gedag te zeggen. Vreemd, had ik iets verkeerd gezegd misschien? Hij kon toch zo'n rare manieren hebben soms.

Oliver POV

Met een gevoel van woede die door m'n lijf raast stamp ik richting de postbus. Je had de lichtjes in Lauren haar ogen moeten zien toen ze over die Harry-gast aan het vertellen was. Ugh, niemand had sinds lange tijd die lichtjes terug kunnen aansteken. Maar het zou hem niet lukken, na al die jaren dat ik voor Lauren gevochten heb laat ik haar niet gaan bij die gast die denkt dat hij heel wat is. Ik haal de brieven uit m'n zak als ik bijna bij de postbus ben. Ik wil ze erin stoppen maar plots heb ik een schitterend idee. Lauren's prachtige handschrift lacht me toe terwijl ik de namen lees. Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik. Ik stak ze er één voor één in. Harry Styles. Hebbes. Ik steek die weer in m'n zak en stop de rest van de brieven wel in de brievenbus. Een glimlachje vormt zich op m'n lippen. Als Harry geen kaartje krijgt zal hij waarschijnlijk ontgoocheld zijn en er geen terugsturen, met als gevolg dat Lauren zich zal afvragen waarom ze niets terugkrijgt. Voor het geval dat ze toch eentje krijgt, dat was geen probleem want ze had toch mijn adres gegeven om terug te sturen, als er dan eentje tussen zat van die sul dan kon ik die er gemakkelijk uithalen. Ik wreef in m'n handen en wandelde terug naar mijn huis, ik had het best wel koud dus een warme kop koffie zou me deugd doen.
"Hey oliver?" hoorde ik iemand roepen, geschrokken draaide ik me om. "Hey, Jill." zei ik. "Nog iets van Lauren gehoord?" vroeg ze, je kon aan haar merken dat ze haar beste vriendin mist maar dat is ook zo bij Lauren. "Ja, ik ben net bij haar geweest, ik moest wat kaarten postten voor haar vrienden in Engeland." legde ik uit. "Ach zo, Ook voor Niall en Harry?" vroeg ze. "Ja ook voor hen, ja." zei ik zo luchtig mogelijk. "Niall mist haar ook heel erg. Harry trouwens ook, ze zouden een mooi koppel vind je ook niet?" vroeg Jill. Net dat had ze niet moeten zeggen. Ze zouden helemaal geen mooi koppel zijn, maar dat zei ik niet. "Ja, dat zal wel. Daag." mompelde ik en draaide me om en liep weer richting mijn huis.

Wat denken jullie nu nog van Oliver?

Reacties (6)

 • iluffood

  Oliver eikel! ik mag hem niet

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Wat een eikel!!

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  kut oliver

  5 jaar geleden
 • Spacewalkerx

  Ik mocht oliver vanaf het begin al niet!!

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Haw dare you ?!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen