Foto bij | 53.

iL0VElouis: Aaaawhhh

Faith Feerling.


'WAT?!' Roept Luna uit als we de school in lopen. 'Heb je het gedaan met Harry?' Sist ze. Meteen leg ik mijn vingers op haar lippen. 'Faith, was dat nu wel een goede keuze?' Vraagt Luna lip bijtend. 'Wat was een goede keuze?' Vraagt Elif die zich nu ook in ons gesprek bemoeid. Ik zucht diep en bijt op mijn lip, waarna ik mijn ogen naar beneden richt. 'Nee, nee Faith nee!' Roept Elif. 'Heb je seks gehad met Harry?' Gilt ze. Meteen kijk ik haar met grote ogen aan. 'Kutwijf!' Scheld ik nep boos. Elif klapt haar mond dicht. 'Is dat niet een beetje vroeg?' Vraagt ze dan ook. 'Dat is toch mijn probleem?' Vraag ik wat verbaasd. Waar komt dit nu ineens vandaan, alsof je mij wijs kan maken dat Elif het bed nog niet met Jake gedeeld heeft... 'Ik bedoe maar, zijn jij en Harry nu officeel een stel?' Vraagt Luna. Ik haal mijn schouders op. 'Nee.' Zeg ik dan zacht. Luna kijkt me aan. 'Wat dan?' Vraagt Elif nu ook nieuwsgierig. 'We daten.' Zeg ik en Luna knikt. 'Ah, zo.' Zegt ze en dan besluit Elif och maar om over een andere onderwerp te beginnen, gelukkig.

'Is het echt waar?' We hebben de les tekenen en Ruby en ik werken samen aan een opdracht over natuur. We tekenen een griezelig bos, met een warme lucht op de achtergrond. 'Wat is waar?' Vraag ik haar. 'Dat je met Harry.. Nouja...' Ruby is altijd al een preuts meisje geweest. Ze spreekt het woord seks nooit graag uit. 'Ja. Jij en Niall nog niet dan?' Vraag ik met een gemene grijns en Ruby kijkt me even aan. Ze slikt even en vragend frons ik mijn wenkbrauwen. 'Wat?' Vraag ik haar. 'Hij wilde wel, maar ik heb hem afgewezen, ik denk dat ik er nog niet klaar voor ben.. Ik ben alleen bang, dat hij me straks niet meer leuk vind omdat ik me nog zo klein gedraag.' Piept ze. 'Ruub, doe normaal, als hij echt van je houd zal hij jou keuze heus wel accepteren.' Zeg ik. Ruby knikt en pakt een nieuw potlood. Ik kijk even naar haar en zie dat ze het toch wel moeilijk heeft, dus besluit ik er verder niet op in te gaan en pak ik ook een ander potlood om verder te gaan met onze tekening.

'Hey lieverd.' Zodra ik me omdraai zie ik Harry met een grijns naar me toekomen. 'Hey!' Glimlach ik blij en ik geniet van de seconde dat hij zijn lippen op die van mij drukt, waarna hij een stoel pakt en schuin achter me komt zitten, aangezien hij niet naast me kan komen zitten, want daar zit Ruby al. 'Faith, ik moet je even doorgeven dat Lucas misselijk naar huis is gegaan.' Zegt hij. Mijn ogen worden groot. 'Wat had hij?' Vraag ik. 'Misselijk makende gedachtes.' Zegt Harry dan en ik zie hoe zijn ogen langzaam van zachtaardig naar vuurspuwend veranderen en hoe hij zijn vuisten balt. Ik draai me met mijn rug naar Luna toe doe tegenover me aan de tafel zit en leg mijn handen op zijn vuisten, waarna ik ze voorzichtig open buig en mijn handen ertussen klem. 'Wat is er Harry?' Vraag ik terwijl ik hem dringen aankijk. Diep ademt Harry in en uit en ik pak even mijn flesje water die ik voor zijn neus houd. 'Hier.' Harry kijkt me dankbaar aan en neemt een slok. 'Ze weten wie de brand in Mistery of sound heeft aangestoken...'

Reacties (20)

 • StylesDream

  Omg! Hoe durf je hier te stoppen?
  Heeeeeel snel verder (please(flower))
  Xxx

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden
 • Magicsongzz

  :O

  7 jaar geleden
 • 1DLoverr1D

  How dare you to stop here...

  7 jaar geleden
 • annae

  Witte is t in godsnaam blijkbaar bekende dat ze zo branden van woedexD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen