Foto bij | 54.

xeemmaa: stan.

Faith Feerling.


'Harry! Wat? Wie!' Riep ik uit en ik draai me nog verder en ga op het puntje van mijn stoel zitten. 'Het waren oude vrienden van Stan.' Zegt Harry dan. Mijn mond valt open en ik weet even niet wat ik moet zeggen. Gelukkig praat Harry al verder. 'Stan wist dat ze er waren en ze waren er terug uitgestuurd omdat ze wapens bij hadden. Ze wilde mij iets aandoen omdat Stan een of ander lulverhaal heeft opgehangen dat ik jou van hem afgepakt heb en van alles met jou gedaan zou hebben. Ik zou jou volgens hem gedwongen hebben dingen met mij te doen door middel van wapens en weet ik veel wat, iets wat ik jou nooit zou aandoen. Nooit!' Harry gromt en knijpt mijn hele handen fijn, maar het kan me niets meer schelen. Mijn ogen vullen zich met tranen. 'Lucas werd er boos om en riep dat ik het aan jou moest vertellen, waarna hij Stan een klap heeft verkocht, zijn spullen heeft gepakt en de school uitgelopen is. Liam en Zayn zijn hem achterna gegaan en Niall en Louis moesten mee naar de rector met Stan.' Ik voel hoe de tranen langs mijn wangen lopen. 'Hoe kan hij? Waarom doet hij dit? Waar slaat dit op?' Ik voel me zo verward, zo naar. Ik weet niet eens wat ik voel, ik ben kwaad, ik voel woede, maar ik voel ook verdriet en ontraad. Harry haalt zijn handen rond de mijne weg en pakt mijn armen vast, waarna hij me op zijn schoot trekt. Ik leg me tegen hem aan en begin zachtjes te snikken. Waarom?

'De bel.' Zucht Ruby zodra deze door de ruimte klinkt. Ik geef echter geen kik, al voel ik wel dat Elif niet meer troostend over mijn rug wrijft. Harry wil opstaan maar omdat ik niet meegeef gaat het wat moeilijker. 'Harry.' Sis ik zacht en ik til mijn hoofd op en kijk hem aan. 'Het is goed Faith, het komt goed.' Zegt Harry terwijl hij nu wel opstaat en me op de grond zet. 'Ik wil bij jou blijven.' Snik ik zacht en ik klem me aan hem vast. 'Dat gaat niet sweety, maar ik kom naar je toe, zodra je uit bent kom ik naar je toe, beloofd.' Zegt hij en ik knik. Ik veeg mijn tranen weg en druk mijn lippen op die van Harry. Hij slaat zijn armen nog even strak om me heen als knuffel en laat me dan aan mijn vriendinnen over. 'Let alsjeblieft goed op haar.' Hoor ik hem vragen en ik zie in mijn ooghoeken Luna en Elif knikken.

Zodra ik buiten ben zie ik Harry en Niall staan. Ik laat Ruby los en beide rennen we naar onze vriendjes toe. Ik sla mijn armen strak om hem heen en Harry knuffelt me meteen terug. 'Het is goed liefje.' Fluistert Harry en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik laat hem los en glimlach zwakjes naar hem. 'Ik snap het gewoon niet, wat nu als het wel gelukt was? Wat nu als jij mij niet gered had en jij daar binnen was gebleven?' Zeg ik zacht. 'Wat nu als die jongens wel binnen waren gekomen en jou iets hadden aangedaan?' Spreek ik mijn gedachtes, die de rest van de middag in mijn hoofd spookte hardop uit. 'Faith, alsjeblieft denk daar nu niet aan. Ik ben hier nu ja? Wij zijn hier nu samen.' Zegt hij terwijl hij mijn linkerhand pakt, en met zijn andere hand veegt hij de tranen onder mijn ogen vandaan. 'Ik hou van je.' Fluistert hij zacht.

Reacties (13)

 • Creator

  K.U.T stan

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Wow wow wow Stan calm down bro... Dat jij Faith niet kan krijgen wil niet zeggen dat Harry meteen dood moet, als dat gebeurd maak ik jou dood ja!
  Snel verder(A)

  7 jaar geleden
 • kukeluusje

  ik zat in de buurt
  snel verder

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden
 • xeemmaa

  oh ik heb helderziende krachten:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen