Foto bij Chapter 62 Pippa

Let the party begin! Dit bal gaat sowieso wel een paar hoofdstukken duren omdat ik het vanuit zowat iedereens POV ga doen (Pippa, Letta, Mila en Liam sws). If you want it, keep pressing that kudobutton and let me know what you think below!

Chapter 61, Pippa.
En zo stonden we de dag van het bal met zijn zessen in Mila en mijn kamer. Alsmaar wilden
Eleanor, Allison, Mila, Letta, Skye en ik voor de spiegel, maar er pasten er hooguit twee voor. Ik vond wel dat ik klaar was, maar Mila en Allison waren verrekte langzaam. Ik streek mijn jurk glad. De dag dat ik deze jurk kocht deed ik het nog voor iemand, Niall. Nu was het slechts om niet buiten de boot te vallen op het schoolfeest.
'Ik ga pap bellen,' mompelde Mila en pakte haar mobiel van het bed af. Eindelijk kon ze praten met pap, want hij had de afgelopen dagen geen tijd gehad voor langere gesprekken. Mila wilde nú nog regelen dat ze samen met Harry kon, ookal begon het feest al over minder dan drie kwartier.
Toen er opgenomen werd liep ze ermee weg, waardoor ik haar niet duidelijk meer kon horen. Ik ging er vanuit dat ik haar toch nog wel zou moeten helpen met pap overhalen, dus liet ik het maar zo. Wanneer ze me nodig had zou ik het wel horen.
'Zie ik er goed uit?' hoorde ik mijn zusje die de badkamer uit kwam lopen. Haar donkerblauwe jurk sloot fantastisch mooi aan en haar lichtgebruinde benen staken er onderuit. Ze had haar voeten in zwarte suéde hakken geschoven en ze had het kettinkje die ze van Zayn had gekregen om haar hals. Zoals altijd, maar het stond extra mooi bij haar jurk. Ze had haar haar los, het was stijl maar had lichte volume. Ik keek grijnzend naar haar.
'Je ziet er prachtig uit,' zei ik trots. Hoe mijn zusje steeds ouder werd maakte me trots, en zeker nu ze van alle kanten straalde nu ze met Zayn ging. Hij maakte haar zó gelukkig, en dat maakte mij weer ontzettend blij. Ook wel jaloers, heel stiekem, maar dat ging ik haar niet zeggen.
Letta kwam naast me zitten en keek me aan.
'Het komt wel goed,' zei ze. Ik wist gelijk waar ze het over had. Het was gek, Letta had er nooit duidelijk iets over gezegd. Daarom was het wel fijn dat ze er nu over begon, ookal was het niet iets groots of duidelijks, ik geloofde haar. Ik geloofde dat het goed kwam. Of het nou vanavond was, volgende week of volgende maand, Niall en ik zouden terug bij elkaar komen. Puur omdat ik het niet meer uithield zonder hem.

'Pippa!' hoorde ik Mila schreeuwen. Zie je, daar was het al. Nu zou ik aan de telefoon mijn vader moeten overtuigen. Ik kwam aangesneld.
'Please, doe je best,' smeekte Mila voordat ze me de telefoon overhandigde. Ik pakte het aan en schonk haar een hoopvolle blik.
'Pap?'
'Hoi, Pippa, meid,' hoorde ik.
'Hai pap,' zei ik zo lief mogelijk.
'Nu ga jij me zeker vertellen dat Mila met Harry naar het bal móet?' ik grinnikte.
'Zoiets,'
'Mijn mening veranderd niet, Pippa,'
'Pap... vind je niet dat je een beetje overdrijft?'
'Nee,' antwoordde hij corrupt.
'En wat nou als we er regels aan vast zetten?'
'Hoe bedoel je?'
'Nou, Mila mag met Harry naar het bal én mag met hem in het echt gezien worden, als ze maar niet de regels overtreden,'
'Zoals?'
'Nou, seks in het openbaar lijkt me vanzelfsprekend. Ook mogen ze er niet samen uitgestuurd worden, na de afgesproken tijd naar elkaars kamer, niet op komen dagen bij lessen... Al die soort dingen,'
'Dat lijkt me nogal logisch, dat dat niet mag, Pippa,'
'Pap, gun dat meisje nou eens wat! Het is haar eerste echte vriendje en je weet dat Mila nogal... nou... enthousiast is. Die ene keer seks was puur een impulsactie!'
Er kwam geen antwoord aan de andere kant van de lijn.
'Pap? Alsjeblieft, je weet dat Mila je mist, geef haar dan op zijn minst nog een andere man waar ze zich aan kan vastklampen?'
Pappa lachte kort.
'Verdomme Pippa, je maakt het me moeilijk,' ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. Ik wist dat ik op de goede weg was.
'En anders... doe het voor mij? Ik ben enorm braaf geweest! Letta en Liam trouwens ook,' hij zuchtte.
'Oké dan, maar als er nog één keer iets gebeurd wat de regeles overtreed is het helemaal afgelopen. Dan haal ik Mila gewoon op en gaat zij in haar eentje naar een andere school,'
Hij overdreef, maar ik luisterde al niet meer.
'Dankje pap! Mila zal dolblij zijn! Ik hou van je!' voordat hij nog wat kon zeggen had ik opgehangen en rende op Mila af.
'Is het gelukt?' vroeg ze gelijk.
'Helemaal!' gilde ik. Ze begon te gillen en we sprongen in het rond.
'Als je je maar gedraagd, anders komen er grote problemen,' Mila knikte snel en pakte toen haar mobiel om Harry te bellen.
'Geregeld, jij gaat met mij naar het bal. Dus, ik zie je straks, tegelijk met de rest van de jongens?' begon ze aan de telefoon en ik glimlachte. Kwam alles toch nog goed. Nou... niet alles. Nu ik nog.

Er werd aangeklopt. Skye, Mila, Letta, Eleanor, Allison en ik waren er helemaal klaar voor. We hadden een paar uur klaargemaakt maar het feest kon beginnen. Al waren de anderen veel vrolijker dan ik.
Mila maakte de deur open, en viel gelijk in Harry's armen. Letta liep naar Zayn, Skye naar Liam, Allison naar Jeremiah en Eleanor naar Louis. Josh en Zachary hadden zelfs meisjes geregeld, die ik overigens helemaal niet kende en het was volgens mij meer uit omdat ze zonodig meisjes mee wilden. Niall had niemand (gelukkig, anders was ik waarschijnlijk door het lint te gaan) en ik natuurlijk ook niet. Zo stonden we verschrikkelijk awkward tegenover elkaar. Hij liet zijn ogen over mijn lichaam glijden en glimlachte lichtjes naar me toen hij me in de ogen keek. Ook ik glimlachte. Er was nog niets opgelost, maar die blik gaf me het gevoel dat het een begin was. Het ging niet lang meer duren voordat ik me ging overgeven aan zijn blauwe ogen, vuilblonde haren en zijn Ierse charme.

Reacties (5)

 • Plumeria

  Damn, op het einde van je geschreven hoofstukken! Echt zalig verhaal !! Snel verder <3 (Ps; je hebt er een nieuwe abo bij :') )

  8 jaar geleden
 • ziaIl

  Over naar letta en zayn pleasee

  8 jaar geleden
 • louisharry

  Ik heb me al overgegeven aan zijn Ierse charme <3

  8 jaar geleden
 • Isak

  Ahw!

  8 jaar geleden
 • MiniNialler

  Super!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen