Foto bij | 55.

CRAZYxME: Asdfghjkl te veel harry feelings

Faith Feerling.


'Ik hou ook van jou.' Langzaam zet ik mezelf op mijn tenen en druk mijn lippen op die van Harry. Hij pakt me stevig vast en kust me zachtjes terug. Als ik hem loslaat blijf ik op mijn tenen staan en leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik wil mijn ogen sluiten om te genieten van mijn knuffel als ik Stan zie lopen. Meteen laat ik Harry los. ‘Faith!’ Eigenwijs luister ik niet naar Harry en loop stevig door.
‘Wat the hell?!’ Stan stopt met lopen en ik zie hem nors naar me kijken. ‘Waarom? Wat in hemelsnaam heb jij je in je hoofd gehaald?’ Roep ik uit. Stan zegt echter niets terug. ‘Praat klootzak! Praat!’ Roep ik hard en ik zet nog een stap dichter naar hem toe. ‘Lucas had wel dood kunnen zijn! Iedereen had wel dood kunnen zijn!’ Roep ik uit. Weer geen antwoord verder. ‘Godverdomme! Lul!’ Roep ik over het hele schoolplein heen en dan voel ik hoe iemand me bij mijn schouders pakt.
‘Faith, laat het maar. Het is gebeurd en we kunnen er niets meer aan doen.’ Het is Louis die me voor Stan wegtrekt. Zodra ik aan de kant ben neemt Stan de benen en verlaat het schoolplein. Met open mond kijk ik hem aan. ‘En hij komt hier nu zo mee weg? Louis! Lucas of Harry, een van de twee hadden gewoon dood kunnen zijn!’ Roep ik kwaad uit.
‘Maar dat is niet zo Faith, adem eens diep in en uit.’ Zegt hij streng. ‘We moeten het contact met Stan verbreken. Hij is voor dit jaar geschorst van school en krijgt een rechtszaak met zijn vrienden. Daar word een straf bepaald met het personeel van Mistery of sound erbij.’ Legt Louis uit. ‘En wij moeten dan hier maar weer afwachten, net als we dat moesten voor de daders?’ De woede wil op dit moment niet echt weg. ‘Ja..’ Zucht Louis en ik laat mijn blik naar mijn schoenen glijden. Hard bijt ik op mijn lip waarna diep zucht. Ik kan nu wel boos gaan doen tegen Louis, maar daar schiet ik ook niets mee op. ‘Kom hier.’ Louis pakt me stevig vast, en slaat zijn armen om me heen.

Zodra ik binnen ren ik naar boven. Harry heeft me thuis gebracht en ik heb bijna een kwartier voor de deur in zijn armen gestaan. Ik open de deur van Lucas zijn kamer en zie hem op bed liggen. Hij heeft zijn handen onder zijn hoofd en als hij geen strak shirt aan had gehad, had ik niet eens gemerkt dat hij zou ademen, zo dood staart hij naar boven. Ik loop naar hem toe en ga naast hem in bed liggen, en kruip dicht tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sla mijn armen om hem heen. Lucas geeft echter geen kik maar dat kan me nu niet schelen. Ik ben gewoon blij dat ik nu bij hem kan zijn.
’Hebben ze iets gezegd over mij?’ Vraagt Lucas dan ineens. Ik kijk op, maar zijn ogen zijn nog steeds strak op het plafond gericht. ‘Nee.’ Antwoord ik terwijl ik naar mijn broer blijf kijken. Ik kan ook gewoon niet beseffen hoe erg dit voor hem moet zijn. Hij zou bijna dood zijn geweest door vrienden van een van zijn beste vrienden.
Hey schatjes !
Ik wilde even melden dat er morgen geen stukje komt,
want ik ga voor mijn zusje haar verjaardag naar de Efteling en daarna uit eten...
alvast sorry en tot maandag !
xxx.

Reacties (17)

 • Subdivisions

  aahw arme kindjes x
  Omg die foto hierboven #harryfeels
  Snel verder x

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Dikke knuffel voor Lucas! ♡

  7 jaar geleden
 • Creator

  NOOO IK HAAT DIE MELDING DAT ER GEEN HOOFDSTUK MEER IS:@:@:S(puh)(6)(huil)(huil)

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Veel plezier meid! Super mooi geschreven! Love ya xx

  7 jaar geleden
 • xeemmaa

  ik wil een broer zoals lucas!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen