Foto bij 95. Harry Styles & Lauren De Ruyck

[img]http://3.bp.blogspot.com/-T5IPwf7ztkM/UQ5k6XlmcXI/AAAAAAAAAdM/dctQYkWaEgw/s1600/Lauren+Anny+J++11.jpg[img]
Heya, ik heb eindelijk tijd om tegen jullie te praten.
Ik heb 1DDay gezien jullie ook? (Oké ik weet ik kom hier wat laat mee.) Ik vond het echt geweldig!!!
Ik heb ook de cd van Midnight Memories, ik heb die denk ik al bijna helemaal plat gedraaid! 'Don't forget where you belong, you and I, Strong, Half a heart en Midnight memories zijn toch wel mijn favorieten, wat zijn die van jullie?

LUFU

"Harrryyyyyy!!!!!!!" roept Niall door het huis. Het was gisteren kerstmis geweest en ik voelde me eigenlijk best wel eenzaam, er waren wel veel mensen maar geen Lauren. Maar ik moest positief blijven ze zou ooit nog terugkomen en ik zou op haar wachten. "Wat scheelt er? Is het eten weer op?" vroeg ik toen ik hem aan de keukentafel zag zitten. Er lag een opengescheurde envelop op tafel en Niall keek naar een kerstkaart.. "Van wie is die?" vroeg ik ongeïnteresseerd. We kregen rond deze tijd zoveel kaarten van zoveel fans. "Hij is van Lauren voor mij." glimlachte Niall breed. "Kijk anders eens tussen die berg, waarschijnlijk zit er ook één voor jou bij." zei hij en meteen bekeek de afzenders van de kaartjes die voor mij bestemd waren. 'Laura','May', 'Mayleen', 'Megan', etc. maar niets van Lauren. Ik bekeek de berg nog eens, maar ik vond niets van Lauren. Ik zuchtte en een teleurstellend gevoel bekroop me. Waarom had ik geen kaartje gekregen? Niall kwam opgewekt de keuken binnen. "Ik kreeg net een berichtje van Zayn en Liam dat ze ook een kaart gekregen hebben, heb jij die voor jou al gevonden?" vroeg Niall. Door wat hij net zei werd de teleurstelling en de ontgoocheling nog groter. Ik schudde mijn hoofd. Niall keek me niet gelovend aan. "Ik zal helpen zoeken." zei hij en zette zich naast me neer en begon door de kaarten te kijken.
Na nog enkele keren de hoop herbekeken te hebben hadden we niets gevonden. "Sorry mate." zei Niall. Hij sloeg vriendschappelijk op mijn rug om me te steunen. Ik zakte wat onderuit op de stoel en keek naar mijn handen die met elkaar aan het spelen waren. "Ik ga zelf iets schrijven, misschien is ze me gewoon vergeten." zei ik en stond op. Ik zocht in de lade naar onbeschreven kerstkaarten. Toen ik er één gevonden had zocht ik de bijhorende envelop. Na er een kort tekstje op gezet te hebben belde ik Maxime op om de brief te gaan posten want ik had zelf niet veel zin om door fans achternagezeten te worden. Hopelijk zou ik nog antwoord krijgen.

Lauren De Ruyck POV

Kerstmis passeerde en de dagen daarna ook en zelfs Nieuwjaar was al gepasseerd. We waren vrijdag 3 januari 2014 vandaag. Zondag zouden mijn vader en ik vertrekken naar Londen. We hadden al een appartement uitgezocht. Wat ik wist, maar mijn vader duidelijk niet, is dat het niet zo heel ver is van Louis' huis. Ik keek er niet echt naar uit, want mijn vader zou de hele dag bij me rondlopen. Hij zou me naar school brengen en me zelf komen afhalen. Zelf als we groepsopdrachten zouden krijgen moesten de leden die in m'n groep zaten verplicht naar het appartement komen.
Er was buiten dat nog iets dat me dwarszat. Ik had van iedereen een kaartje teruggekregen maar niet van Harry. Waarom zou hij niets teruggestuurd hebben? Hij wou waarschijnlijk niet meer op me wachten en wat hij voelde voor me was waarschijnlijk ook niet waar. Ik had zo'n zin om iemand van de jongens op te bellen om het te vragen maar het kon niet.
Ik had echt al de oren van Oliver zijn hoofd gezaagd door te vragen of hij echt zeker was dat er niets meer in zijn brievenbus zat van Harry en of ik echt niet eens met z'n mobiel mocht bellen naar Niall. Hij antwoordde altijd op beide vragen nee.
Ik zat op dit moment wat naar de televisie te staren, er was niet echt iets dus liet ik het maar staan op een film die net begon.
Na een deel van de film gezien te hebben en te concluderen dat het maar een saaie was zette ik de tv uit. Ik was op weg naar boven toen plots de deurbel ging. Mijn vader zat in zijn kantoortje dus hij zou het waarschijnlijk niet gehoord hebben. Ik liep de trap weer af naar de voordeur. Ik draaide het slot open en deed de deur op een kier om te zien wie het was. Toen ik het gezicht van die persoon zag sloeg ik snel de deur weer dicht en draaide snel het slot weer dicht. Mijn adem ging sneller dan normaal en weer hoorde ik de deurbel gaan, 'het' was dus nog niet weg.

Wie, o, Wie zou dit kunnen zijn?

Reacties (12)

 • thatonechild_xo

  Hazzaaaaaaaa gek da not je nie doen!! Maar t is wel cute.

  5 jaar geleden
 • Sailgirlxxx

  Ik denk dat het die dans leraar is.
  En mijn favo nummers zijn happily en little white lies

  5 jaar geleden
 • 1DbeterdanJB

  Die eene dansleraar!!

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Harry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5 jaar geleden
 • Snuf

  'Don't forget where you belong, !! en happily zijn mijn favo liedjes:)en laat het harry zijn en kan ik oliver vermoorden?? PLEASEEE

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen