I'm gonna beat Eef gnegnegnegne met 100 woorden o.o
Nu merk ik dat ik ook verder kan schrijven met andere personages haha. Nouja ik dacht dus omdat ik Niall en Zayn doe ik die 2 mag besturen, maar blijkbaar em okk.
Enjoy!xx

Niall J. Horan:

Langzaam in rust open ik mijn ogen. Meteen schieten de beelden van gisteren voor mijn netvlies en ik begin te grijnzen.
Ik was bang voor de film, sorry, maar toen ik boven was kwam Emma al snel aanzetten met wat thee, een kruik, chocolade, en Zayn. E ook Zayn die keek verbaasd.
Op de momenten dat Emma niet naar hem keek(wat voor haar moelijk zou kunnen zijn want het blijft toch wel Zayn Malik van One Direction), probeerde hij met gebaren en overdreven playbacken mij duidelijk te maken, nee te vragen of ik ook ziek was.
Op de momenten dat Emma weer niet naar mij keek(wat voor haar moeilijk zou kunnen zijn aangezien ze bezorgd is om haar zogenaamd zieke vriend), liet ik Zayn weten dat er niks aan de hand was en Emma wel vaker zulke acties had. En met 'zulke acties' bedoel ik vooral het bezorgd zijn, aardig doen, en dan zeker het verzorgen. Maar ook wel eens het verkeerd opvatten van dingen zoals nu. Ik was niet ziek, maar ze verwende me stiekem zo dat ik deed alsof het wel zo was. Hier zouden we na de tijd nog hard om kunnen lachen.
En nu lig ik hier, na te denken over gisteren. In het lekkere warme bedje waar ik liever niet uit wil komen, maar ik verveel me zo!
Uiteindelijk besluit ik toch mijn bed uit te gaan, of beter gezegd rollen. Ik rol er uit, lig nog slaperig op de grond, en sta op als het te koud wordt.
Ik sjok de trap af terwijl ik in minn vermoeide ogen wrijf, me uitrek, en gaap. Hoezo mannen kunnen niet multitasken? Ik ben suprernia- ik reageer snel op het moment dat ik bijna van de trap af val. Ik had ook mijn ogen dicht, natuurlijk. Je verliest je evenwicht en dan lig je plat onderaan de tra-
Wat ruik ik nu?
Ik storm de trap af met opeens veel energie en ren gelijk naar de keuken, mijn keuken, mijn plekje, ik heb der ook wel eens geslapen... Mijn heiligdom laten we het daar maar op houden.
'Zayn?' Vraag ik verbaasd. Ik dacht Em is eten aan het maken. Niet dat ik haar als dienst meisje wil behandelen, zeker niet! Maar ze... Nouja gedraagt zich wel zo. En dat is heel aardig! Dat waardeer ik ook maar het wordt een soort gewoonte als Emma hier slaapt. Daar moet ik echt mee stoppen.
Zayn draait zijn hoofd om.
'Oh, hey nialler' zegt hij waarna hij zich weer richt op het koken. Hij leek niet echt verbaasd, maar had vast de enthousiaste stapjes al gehoord die van de trap af roetsjten en mijn stem natuurlijk.
'Wil je ook een eitje? Ik dacht ik maak wat want ik was vroeg wakker en er was niks op de televisie' legt Zayn uit.
'Jazeker!' Zeg ik dan maar meteen als ik aan de tafel schuif. Zayn grinnikt kort en flipt het ei nog een keer om waardoor het nog harder knettert en meer geur verspreidt. Hij moet me aan het plagen zijn...
Ik schenk een korte blik naar de klok. Tien voor acht is inderdaad niet de meest ideale uitslaap tijd.
Wacht.
Hoe kan het dat ik maat tot tie voor acht geslapen heb?! De klok is al een tijdje geleden een uur naar voren gegaan... Of naar achter ik weet het niet oke! Laat ik maar zeggen dat er ook wel eens wonderen gebeuren, alhoewel ik betwijfel of dit echt als een wonder gezien kan worden.
Maar Zayn die een eitje voor me heeft is wel een wonder. Hij komt met de pan naar me toe en ik zeg:
'Laat maar komen nigga!' En dan stopt Zayn met lopen.
'Wil je dat ik hier nog aker kom of is dit je manier van goedemorgen zeggen?' Veaagt hij.
'Niks persoonlijks! Ik was gewoon snel...en jij hebt een...lekker kleurtje... Je mag mij bleekscheet noemen hoor!' Zeg ik deels in paniek. Deels in paniek door dat ik Zayn echt niet wil beledigen, deels in paniek omdat ik graag mijn eitje wil... Opeens begint Zayn te lachen.
'Maak je je niet zoveel zorgen nialler het is al goed' en hij plaatst het eitje op mijn bord. Ik zucht opgelucht. 'Als je maar weet dat ik geen niagga ben schat. Arabisch heet dat (toch??:$$)' zegt hij. Ik knik en val vrijwel meteen aan.
'Heuwlk Zayn, dwankje' momel ik met volle mond waardoor Zayn lacht.

'Goedemogen jongens' hoor ik Emma achter me mompelen. Meteen kijk ik Zayn vragend aan die de hint ook snel snapt.
'Hey Em, heb je lekker geslapen? En wil je ook een eitje?' Vraagt Zayn aan Emma. Nu even geduld. Je komt net van bed, let her process...
'Eh ja lekker, zal ik je helpen?' Veaagt ze maar ik spring er tussen.
'Emma, jij maakt altijd alles enzo, dit keer doen wij het' Zayn kucht 'doet Zayn het' verbeter ik mezelf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen