Foto bij | 56.

Luv1DLuv: NOOO IK HAAT DIE MELDING DAT ER GEEN HOOFDSTUK MEER IS:@:@:S(puh)(6)(huil)(huil)

Faith Feerling


Samen met Elif kom ik als laatste de les aardrijkskunde in en meteen kijk de hele klas me aan. Zuchtend gooi ik mijn tas op de tafel en schuif de stoel naar achter. Ik geef verder geen aandacht aan de blikken van de kinderen en pak gewoon mijn boeken uit mijn tas zoals elke les, terwijl ik naar het geratel van Elif over Jake luister.
De les gaat veder redelijk snel voorbij, maar een film kijken is ook niet echt bepaald vervelend in de les, zeker als hij wel interessant is.
Zodra de bel gaat sta ik meteen op en loop ik het lokaal uit. Thom volgt me op mijn hielen en zodra we het lokaal uit izjn pakt hij mijn bovenarm vast. ‘Faith, gaat het met je?’ Hij kijkt me recht in mijn ogen aan en met een lucht laat ik mijn gezicht naar beneden hangen. Ik schud mijn hoofd en voel hoe Thom zijn armen rond mijn lichaam klemt. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zucht een keer diep, waarna ik zijn lippen zachtjes in mijn haar voel, maar ik geef er niet echt aandacht aan.

Met een zucht plof ik die middag op bed. Lucas is nog niet thuis, mam is bezig met het eten en pap is nog werken. Ik schrik van mijn mobiel die ineens begint te trillen en meteen grijp ik erna.

Harry: Wie was die jongen die jou een knuffel en een kus gaf vanmiddag?
Ik: Thom, gewoon een goede vriend, hoezo?
Harry: Waarom knuffelt en kust hij jou?
Ik: Omdat hij me wilde troosten en steunen vanwege Stan.
Harry: Dat kan ik toch ook?
Ik: Klopt.
Harry: Waarom kwam je dan niet gewoon naar mij toe?
Ik: Jezus Harry!
Ik: Wat maakt dat nu uit? Hij is gewoon een vriend, meer niet.
Harry: Knuffel en kus jij met al je ‘’gewone’’ vrienden?
Ik: Harry, doe even gewoon normaal!
Harry: doe ik, ik vraag je gewoon iets.
Ik: Ik heb hier geen zin in Harry, en zeker niet over de telefoon.

Boos gooi ik mijn telefoon naar het voeteneind van mijn bed en laat ik mijn hoofd ik mijn handen vallen. Ik hoor nog hoe hij trilt maar besteed er geen aandacht meer aan. Waar komt dit ineens vandaan?
Langzaam laat ik mezelf op mijn zij vallen en voel hoe mijn ogen zich vullen met tranen. Ik wil helemaal geen discussie met Harry, en zeker niet over Thom!

Ik hoor hoe mijn deur zachtjes open gaat maar ik kijk niet om. Ik ben er veel te slap voor. Niet veel later voel ik het bed wat inzakken en voel ik hoe er een arm zich om mijn middel wikkeld terwijl de geur van Harry mijn neus binnen dringt. Er verschijnt een kleine glimlach op mijn gezicht, terwijl ik toch ergens nog wel boos op hem ben. ‘Het spijt me.’ Fluistert Harry zacht, terwijl hij mijn haar naar zich toe strijkt zodat hij een kus op mijn wang kan drukken. Ik draai me naar hem om en kijk hemi n zijn ogen aan. ‘Ik moet ook niet zo jaloers doen.’ Zegt hij. ‘Klopt, maar het is goed.’ Zeg ik en Harry glimlacht waarna hij zijn lippen tuit. Plagerig druk ik een kusje op zijn neus.

Reacties (11)

 • XLetMalikYou

  Ik dacht echt ff.. Shit hier komt de first real fight.. Maar het was al voorbij voordat het echt begon...

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Achhhh,
  Harry, je mag bij mij ook wel een kusje komen halen ^^

  7 jaar geleden
 • annae

  Aahw toch wel schattig

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  AWW best wel schattig dat hij jaloers was!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen