Foto bij Art 49

Eellooo
en wederoom weer eens sorry.. Iets wat ik dus veel te veel zeg.... Ik ben zo verschrikkelijk druk met school en dan werkt mijn groepje ook nog eens voor geen meter.. Dit is zegmaar een shitperiode en ik moet m'n kop echt boven water houden...

Het sloeg nergens op dat als een verliefde tiener elk moment van mijn dag het liefste bij Niall wilde besteden. Hij was als een soort drug voor me, eentje waar ik maar al te graag aan verslaafd wilde raken. Het was complete onzin en van tijd tot tijd moest ik van mezelf even stil staan bij het feit dat ik wel erg cliché aan het worden was. Misschien was het feit dat ik mezelf ervan bewust was nog wel erger dan het feit dat ik het gewoon was. Mijn voordeel was dan wel weer dat ik er weer op uit zou gaan met One Direction. Ik kon wel zeggen dat ik werk en privé compleet gescheiden wilde houden, maar daar was het al te laat voor. Samen met de band en crew was ik vertrokken naar Amerika om het door mezelf uitgewerkte evenement mee te maken. Het idee van 1DDay kwam van de mannen zelf, iets wat uitgewerkt werd door een andere communicatiespecialist. Het was zogezegd hét perfecte moment om het nieuwe album te promoten. Jammer alleen dat die originele communicatiespecialist besloten had om met haar baan te stoppen. Ik had het plan verder uitgewerkt en afgeschreven de afgelopen weken, inclusief het complete draaiboek en tijdschema. Ik was er trots op dat het een goed staand programma was en dat het ook zou gaan werken, hoop ik.
'That's the third time you yawned in two minutes,' merkte Niall op, waardoor ik van mijn laptop op keek. Zo leek ik wel een verschrikkelijke workaholic. De hele dag al was ik bezig met monitoring van de meningen van de fans over 1DDay en de laatste aanpassingen in het tijdschema. Vorige week nou ik nog gedacht hebben dat alles super goed zou gaan, maar nu had ik mijn twijfels. Niall had besloten om zijn vrije avond in mijn hotelkamer door te brengen en mij hoorde je daar zeker niet over klagen. Hij ging achter me op het bed zitten en legde zijn handen op mijn schouders. Door de samentrekkingen van zijn vingers sloot ik mijn ogen, genietend van de massage. 'See, you can relax,' grinnikte de Ier op. Niet dat ik niet Iers was, maar dat was een ander verhaal.
Een van zijn handen verliet mijn schouder en ik het geluid van een dichtklappende laptop. Oh op die fiets. 'That's cheating,' vond ik. Het enige antwoord wat ik erop kreeg was een grinnik. Zijn hand had hij weer terug gelegd en ergens tussen het moment dat hij mijn laptop sloot en nu had ik besloten om dan toch maar gewoon te genieten van zijn massage. Het was nou niet dat ik zoiets nog snel nog eens zou krijgen. 'You can't say you're not exited! Or nervous or anything.' Ik was een beetje verbaasd door hoe hij zo rustig hieronder kon blijven.
'The nerves will kick in tomorrow,' stelde Ni me gerust. Ondertussen had hij zijn handen van mijn schouders afgehaald en draaide ik me bijna teleurgesteld om. 'Why did you stop?' vroeg ik hem met een pruillipje en grote ogen. Hopend dat hij erin zou trappen. 'Nice try, Hen. Not gonna happen. I like to see your face way too much.' En toen stond ik wederom voor gek door mijn plotseling vuurrode wangen. Ik had er nooit iets anders van kunnen maken dan dat deze hele situatie ingewikkeld was. Ik wist niet wat Niall van mij wilde of verwachtte, net zo min als hij dat van mij wist. Maar ergens durfde ik het niet aan om dat duidelijk te krijgen dor te vragen. Ik was bang voor het antwoord, bang om de veiligheid die hij me bood kwijt te raken. Dat ik verliefd was, kon ik niet omheen. Maar wat hij voelde, of wilde of... oh god wat ben ik hopeloos. Ik wist het gewoon niet, daarnaast wist ik ook niet eens of ik het wel wilde weten. Tot zover de "misschien dat Niall mijn leven in een minder grote puinhoop brengt". 'Heeeeeennlyyy?'
Niall knipte met zijn vingers voor mijn ogen, wat me weer uit mijn gedachten haalde. Was ik dan echt zo diep in mijn gedachten verzonken. 'How do you even do that?' 'Do what?' vroeg ik hem. 'Zone out like that. Within just a second.' 'I just have a lot to think about,' gaf ik toe. Dit ging zeg maar de verkeerde kant op, de kant van de vraag die ik hem niet wilde stellen. Misschien was het dan ook daarom dat ik van het bed opstond en naar het raam toe liep. Het was al laat, zo laat dat het ook in Los Angeles donker was. Iets wat ervoor zorgde dat ik hier vanaf de negende verdieping van een hotel, een mooi zicht had op het nachtleven van de wereldstad. De verkeerslichten die van kleur verwisselden waren een mooie afleiding van mijn gedachten. Mijn armen had ik om mijn eigen lichaam geslagen terwijl ik door het glas staarde. 'You're doing it again,' hoorde ik Niall daadwerkelijk teleurgesteld zeggen. Het ergste van alles? Ik wist dat ik het deed. Ik sloot me af, ging in de verdediging en hield hem buiten. Het was misschien anderhalve week terug dat Niall het me gezegd had toen hij bij mij thuis kwam eten. Terwijl ik op mijn lip beet, was hij voor me komen staan om zo het zicht op de altijd levende stad te blokkeren. 'Please don't, for just once,' smeekte hij me. Zijn ogen stonden zo vol emoties die ik stuk voor stuk allemaal had leren kennen over de afgelopen tijd. Verdriet, angst, bezorgdheid. 'Let me in that weird working mind of yours,' vroeg hij me terwijl hij n op zijn handen op mijn wangen legde.
'Please.'Wooww this sucked... Sorry daarvoor.. Wel ga ik dit weekend echt superhard mn best doen voor nog een hoofdstuk..

Reacties (5)

 • kukeluusje

  ahh thats so cute

  6 jaar geleden
 • SayLien

  Snel verder! Leuk stukje!:)

  6 jaar geleden
 • TheBlueJay

  kudo(lol)

  6 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Niall is a sweetheart
  En dit suckt echt NIET!!
  AMAZING PIECE OF WORK!!

  6 jaar geleden
 • 15xCupcake

  Dit suckt echt niet he!
  Niall is een lieverd:)xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen