Foto bij OO4 || Ridiculousness

Ik was zo blij dat Zayn de hele middag bij ons was gebleven. Bij hem voelde ik me zo veilig. Dat mag dan wel cliché en stom klinken maar bij hem voelde ik me thuis. Een thuis die ik miste sinds mijn vijftiende. Ik had het moeilijker om me aan te passen bij nieuwe personen. Moeilijker om mezelf te zijn. Want door mezelf te zijn, was ik bijna iedereen verloren.
"Wat is dat?" Zayn fronste en greep de flyer die half uit rugzak viel.
"Een flyer voor Alpha Phi." antwoordde ik doodnormaal. Alsof ik er niets bij voelde. Alsof ik niet bang was voor Zayn's reactie. Ik wist gewoon al dat hij me ging pushen om bij de vereniging te gaan. Zo kwam ik nog eens 'buiten', zou Zayn zeggen. Alsof ik nooit buiten kwam..
"Oh cool. Ga je meedoen?" vroeg hij met een hoopvolle glimlach. Ik zag hoe Niall en Millie mij ook afwachtend aanstaarden.
"Uhm misschien." ik haalde mijn schouders op, greep de flyer uit Zayn's handen en stopte hem weer in mijn rugzak.
"Gewoon doen! Maar dan moet je je wel laten dopen!" Millie moeide zich in dit gesprek. Ik wierp haar een bemoei-je-met-je-eigen-zaken blik en bedacht wat ik zou antwoorden.
"Weet je wel hoe gevaarlijk dat zo'n doop is? Er zijn al mensen door gestorven hoor." mompelde ik. Ik overdreef deze keer echt niet. Elk jaar gebeurden er tijdens de doop ongelukken, soms met de dood als gevolg. Niet alleen bij Alpha Phi hoor, maar bij alle verenigingen in het land.
"Komaan Styles, hoe klein is de kans dat jij gaat sterven door een stomme doop?" grinnikte Zayn waarna hij zijn handen om me heen gooide en ik een zucht slaakte van genot.
"Groot genoeg om niet mee te doen." zei ik waarop mijn vrienden lachten.
"Ik zal je vanavond nog wel overtuigen." grijnsde Zayn waarbij hij zijn lippen op mijn kaak, net naast mijn lippen, drukte. Ik wilde hem kussen, maar niemand mocht het zien. Ze hadden het waarschijnlijk toch al door sinds zayn met zijn handen om me heen stond en hij kusjes op mijn kaak plante maar bon, ik wilde niet dat ze zagen we seks op de tafels hadden ofzo. Sorry weer overdreven
"Jongens, moet dat nu?" mompelde Niall waarbij hij walgend wegkeek van ons klef gedoe.
"Nee maar straks wel." antwoordde Zayn, die duidelijk genoot van Niall's reactie. Ik glimlachte. Zayn beurde me altijd op. Altijd.
"Kom, ga maar naar je les." zei ik plagerig en porde Zayn in zijn zij zodat hij lachend bij me weg wankelde.
"Oké oké, zie je straks." hij gaf me een dikke knuffel en ik kon het niet laten om een natte zoen in zijn nek te geven.
Hij trok mij uit de knuffel en liet zijn hand naar de plek in zijn nek glijden. Hij knipoogde en liep de kantine uit.
"Dat was echt raar, vond je niet, Millie?" Niall lachte en gaf Millie, die duidelijk met haar gedachten ergens anders zat, een duw.
"Wat?" Ze kwam totaal uit de hoogte gevallen. Zit ze nog met haar gedachten bij Louis? Wel raar dat Louis naar haar zit te staren... Misschien had ik het al de hele tijd mis! Misschien zat hij bij zijn toespraak ook naar Millie te staren en niet naar mij? Ik voelde mij echt dom. Wat dacht ik? Waarom zou Louis Tomlinson naar mij staren? Hij vond me waarschijnlijk een weirdo. Ik wist het niet...
"Zit je nog met je gedachten bij Louis?" Niall haalde de woorden uit mijn mond.
"Nja..." zei ze dromerig.
"Jullie passen echt niet bij elkaar." floepte ik eruit voordat ik het wist. Millie en Niall keken me fronsend aan. Mijn ogen schoten open. Shit, Harry. Waarom zei ik dat nu?
"En waarom niet misschien?" Millie trok haar wenkbrauwen op.
"Uhm.. Omdat jij rood haar hebt en hij bruin?" Ik haalde mijn schouders op. Ja, ik wist dat die uitleg op niets trok.
"Ah, dus mijn lief moet rood haar hebben? Dat zal mooi zijn." lachte ze. Dat was een opluchting. Ik dacht even dat ze kwaad was ofzo.
"Nee nee, sorry. Dat was een domme uitleg maar ik weet niet... Ik voel de connectie tussen jullie niet." ik haalde nogmaals mijn schouders op.
"Die kan nog komen." antwoordde Niall waarna Millie hem een schattige glimlach schonk.
"Zie, daar is een connectie!" riep ik waarbij ik ze beide aanwees. Hun gezichten waren onbeschrijfelijk. Ze werden allebei rood en lachten mijn opmerking weg. Ik had sowieso gelijk.

——————••••——————


Sorry dat jullie zo lang moeten wachten, maar zoals ik al zei, school neemt veel tijd in beslag. Spijtig genoeg ):
Ik hoop dat dit verhaal niet saai aan het worden is!xx

Reacties (6)

 • Azriel

  oh en dan vind niall millie leuk maar niet andersom

  8 jaar geleden
 • Suusx

  Dit is niet saai, zarry is sexy as fuck (larry beter) dus maakt niet uit...

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  Haha geweldig dit (;

  8 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Dit is schattig ^^

  8 jaar geleden
 • Arquitecta

  Zarry & Larry <3
  Nieuwe abo c:
  Ga snel verder xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen