Foto bij Love O34

Ayla Siva


Oke, misschien. Heel misschien is Zayn de waren. Ik heb zo een gevoel dat dit geen kwaad kan, Dat hij het meende, hij was nu opzoek naar hout voor het vuur. De andere sliepen nog. Waar Jawaad was wist ik niet. Mira kwam onze tent uit en krapte op haar hoofd.
'Ik ga nooit meer survive ding doen' Zuchtte ze.
Ik glimlachte en keek rond. Ik had nog steeds Jawaad zijn vest om mijn schouders. Het hield me wel warm. Mira kwam naast me zitten en leunde tegen me aan. Ze deed de vest ook om haar eigen schouders. Zo zaten we dan.
'Vas Sapnin?' Kwam Adnan er bij.
Zayn kwam met hout en gooide het op de grond. Samen met Adnan probeerde hij een vuurtje te maken, toen kwam Jawaad er ook bij. Nou dit gaat echt mis hoor. Mira en ik keken gewoon mee.
'Au, mijn vinger! Jawaad. Jeez!'
Jawaad lachte en stond op en liep naar ons toe. Hij deed een klein dansje van links naar rechts.
'See ya later babes!' En hij liep weg.
Echt, soms is hij echt raar en doet verdachte dingen. Op dat moment hadden Zayn en Adnan een vuurtje kunnen maken. Gelijk stonden ik en Mira op en warmde ons op bij het vuurtje. Wat je het kon noemen. Later kwamen Uwais en Sasha. We bakte wat kip. Het zag er wel raar uit. Hier in de wildernis, in het bos. Helemaal alleen. Het was niet leuk nee,
'Burned chicken!' Gilde Mira.
Zayn pakte een kippenboutje en kwam naast me zitten. Hij pakte een klein stukje en hield het voor me. Ik glimlachte. Zijn blik viel op de blauwe vest. Verbaast keek hij rond en knikte. Uwais keek slaperig voor zich uit.
'Guys, c'mon! Zo moeten jullie te kip eten, de wildernis man, sommige mensen kunnen dit geen eens vinden' Zei Jawaad en ging voor iedereen staan en at zijn kippetje op. Wat een schatje. Zayn staarde voor zich uit. Het was saai. Iedereen is saai. We zijn teenagers, wat kun je verwachten? Nadat iedereen was bijgekomen van de luie ochtend stond Sasha op.
'Laten we iets doen!'
'Wat?' Vroeg Uwais.
'Wandeling..'
'Boorinngg!' Reageerde Jawaad.
'Beter idee?'
'Wat dacht je van een parkour hier..'
'Beter naar huis!' Zei Uwais.
'We doen Sasha's plan!' Zei Mira.
'Mijne is als nog beter' Glimlachte Jawaad en we liepen met de grote groep een weg op. Het was stil. Alleen Jawaad en Adnan waren aan het lachen. Serieus hunne waren echt zo een persoon met fun! Ze vinden alles leuk, maar als ze boos zijn, zijn ze echt boos. Zayn kwam naar me toe.
'Zullen we samen deze weg op gaan?' Hij wees naar een donkere weg.
'Emm, je bedoelt hun achterlaten met Uwais en Jawaad?'
'Ja, met hun..' Grinnikte hij.
'Emm, oke?'
Hij pakte voorzichtig mijn hand vast en keek me aan, ik beet op mijn lip en keek twijfelend naar onze handen. Shit, wat doet hij. Waarom werk ik niet tegen. Zijn bruine ogen keken me smekend aan. Ik glimlachte kort.
'Ey, gedraag je volwassen en loop niet klef te doen met jullie handen.' Typisch Jawaad.
Ik glimlachte naar hem en knikte met Zayn liepen we de richting op die hij liep. Met onze handen vers
trengeld.

Reacties (3)

 • SMalik1D

  Auww cute cute

  8 jaar geleden
 • Fadedd

  Ahw te leuk !! Snel verder ! X

  8 jaar geleden
 • blaine4life

  Ahh dat is zo cute. I love this story

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen