Foto bij Hundred-Seventy-Five

Hannah Mae Wilson

"Ik begrijp het, maar ik snap alleen niet waarom hij dan meteen jullie relatie verbreekt, hij kan toch ook nog wel even wachten, jullie houden van elkaar" zegt Louis en ik zucht weer.
"Ik weet het ook niet Louis, maar ik weet wel dat ik het er niet meer over wil hebben" mompel ik en hij knikt en dan gaat zijn mobiel af. Louis pakt zijn mobiel en ontgrendelt hem.
"Berichtje van Paul, of we naar de lobby willen komen, want hij wilt iets bespreken" zegt hij en ik knik. Ik hoor mijn mobiel ook af gaan en ik sta op en loop naar mijn handtas en pak hem eruit en zie dat het ook een berichtje van Paul is. Ik open hem.
Paul: He Mae, er is een bespreking in de lobby, je hoeft er niet perse bij te zijn, maar het mag natuurlijk wel, kijk maar wat je doet. Gr. Paul
Ik laat het aan Louis lezen en hij knikt.
"Ga je mee?" vraagt hij en ik knik dat ik het goed vind, alleen maar op m'n hotelkamer zitten vindt ik ook niks. Ik pak mijn schoenen en trek ze aan en dan lopen we mijn hotelkamer uit en gaan we naar de lobby, waar de andere ook al zijn.
"Okay, wil jullie even luisteren?" zegt Paul tegen de jongens, Jade, Lou en mij.
"We hebben morgen een afspraak met Morgan Spurlock" gaat hij verder en ik frons. Is dat niet die man die dertig dagen lang alleen maar McDonalds gegeten had als ontbijt, lunch en avondeten voor één of ander onderzoek? Of verwar ik hem nu met een ander?
"Jullie kennen hem misschien wel van Super Size Me" verteld Paul en ik grinnik zachtjes. Ik had gelijk, maar waarom hebben de jongens een afspraak met hem morgen? Daar ben ik nu ook wel benieuwd naar.
"Ik ga niet precies uitleggen waarom hij een afspraak met ons gemaakt hebben, dat horen jullie morgen wel, maar het gaat over iets leuks" verteld Paul.
"Waarom zitten we hier dan, had je ons morgen niet gewoon op kunnen roepen?" vraagt Harry geïrriteerd. Duidelijk nog altijd slecht gehumeurd.
"Doe toch normaal man, je hoeft ons niet aan te steken met je humeurige gedrag" reageert Louis erop en ik bijt op mijn lip. Louis kan hier duidelijk niet tegen. Harry draait zijn hoofd naar Louis toe, die naast mij staat en rolt met zijn ogen en kijkt dan weer een andere kant op.
"Het is toch echt je eigen schuld dat je nu zo gehumeurd bent, hou het dan ook lekker bij jezelf" gromt Louis, die het ook gezien had.
"Bemoei je er niet mee Louis, het zijn namelijk jou zaken niet" bitst Harry terug.
"Okay jongens genoeg nu, ga maar weer doen wat jullie aan het doen waren en we spreken morgen af om half elf in de ochtend om te vertrekken" zegt Paul nog en loopt dan weg. Louis draait zich ook meteen om en loopt ook weg. Ik zucht en zie Lou naar me toe komen.
"Weet jij wat er met Harry is, hij reageert overal zo ongeïnteresseerd op" zegt Lou en ik bijt op m'n lip.
"Dat komt waarschijnlijk omdat onze relatie voorbij is" zeg ik en draai me dan om en loop naar de uitgang van het hotel, ik wil hier gewoon even weg.
"Mae wacht" hoor ik Jade's stem en ik stop met lopen tot ze bij me is en loop dan weer verder.
"Wat ga je doen?" vraagt ze en ze volgt me.
"Naar buiten, ik moet hier gewoon even weg" mompel ik en ik zie haar in mijn ooghoek knikken en we lopen naar buiten. Twee bewakers lopen meteen achter ons aan om ons veilig langs de fans te helpen, die opgepropt voor het hotel staan.
"Mae, Jade mogen we alsjeblieft een handtekening?" wordt er geroepen en ik geef enkele handtekeningen weg, ook al heb ik er helemaal geen zin in. Ik voel me gewoon niet goed. We wurmen ons langs de fans en lopen op een stel tempo bij het hotel vandaan.
"Waar wil je naartoe?" vraagt Jade en ik haal mijn schouders op.
"I don't care, gewoon even weg daar" zeg ik en in stilte lopen we verder. We worden in de gaten gehouden, dat heb ik ook wel door, maar ik let er niet meer op.

Een lange tijd hebben we gewoon wat rond gelopen en kwamen uiteindelijk wel wat leuke winkeltjes tegen, waar we even rond gekeken hebben, maar we hebben niks gekocht. Niet omdat het niet leuk was, maar omdat we alleen even wilde snuffelen.
"Gaan we nog verder kijken of gaan we terug naar het hotel?" vraagt Jade als we weer buiten lopen.
"We kunnen wel terug gaan, ik begin misselijk te worden namelijk" mompel ik en Jade knikt en we lopen met onze bewakers terug naar het hotel. Bij het hotel aangekomen voel ik me alleen maar misselijker en wil ik snel naar m'n kamer.
"Ik voel me niet goed" zeg ik zachtjes zodat alleen Jade het kan horen.
"Laten we snel naar binnen gaan dan" zegt ze en ze loopt naar Delano toe en zegt iets. Hij komt naar mij toe en als we in de buurt van de ingang zijn, moeten we weer tussen de fans door.
"Dames, laat ons er langs" zegt Delano terwijl hij mijn bovenarm vast heeft en me zo voorzichtig mogelijk ertussen door probeert te krijgen.
"Dames alsjeblieft" roept hij en ik hou mijn andere hand op mijn buik. Ik voel me echt niet goed, ik voel mijn eten van vanmiddag omhoog komen.
"Sneller" zeg ik tegen Delano en hij duwt een aantal meisjes opzij. We komen uiteindelijk binnen en lopen in een rap tempo naar mijn hotelkamer. Jade ben ik al kwijt geraakt, maar Delano loopt met me mee en houd nog altijd mijn bovenarm vast en daar ben ik blij om want anders lag ik nu misschien op de grond.
"Mae, wat is er aan de hand?" hoor ik Louis achter me roepen.
"Geef je sleutel" zegt Delano en ik pak hem snel uit mijn zak en geef hem aan. Hij opent mijn deur en ik sprint meteen door naar de badkamer en hang op het goede moment boven het toilet. Mijn haar wordt vast gepakt en ik spuug mijn lunch eruit en laat me dan op de grond naast het toilet zakken.
"Gaat het?" hoor ik Louis stem en ik kijk opzij en knik lichtjes.
"Het moest er gewoon uit" zucht ik en sluit mijn ogen en leun met mijn hoofd tegen de muur aan.
"Hoe komt het nou dat je zo slecht voelde?" vraagt Louis, die naast me komt zitten op de grond.
"Stress denk ik" mompel ik en sluit mijn ogen even, maar open ze ook weer. Ik duw mezelf omhoog en loop naar de wasbak en doe wat water in het bekertje dat er staat en neem wat slokjes om de vieze smaak weg te krijgen. Louis staat ook weer op en we lopen de badkamer uit.
"Praat Harry alweer tegen je?" vraag ik terwijl ik op de bank ga zitten.
"Nee, maar dat komt wel weer" zegt Louis en ik knik en hij komt naast me zitten. Louis pakt mijn been van de grond en legt die over zijn schoot heen en trekt mijn schoen uit en begint dan mijn voet te masseren.
"Oh, dat voelt goed" mompel ik en leg mijn hoofd tegen de bankleuning. Toch fijn dat vrienden er voor me zijn.

Reacties (4)

 • Arquitecta

  Die film Supersize Me heb ik gekeken op school. Wow dat hij elke dag hamburgers en frietjes moest eten o.o
  Harry en Mae moeten weer bij elkaar komen c:

  6 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geschreven <3

  Maar Harry & Mae moeten snel weer bijelkaar komen!!

  6 jaar geleden
 • HoranLoverr

  Oohn. Louis is zo lief;)
  Maar Hazz & Mae moeten terug een stelletje zyyyyyn !!:D
  Ze zyn zo cute samen(H)(H)
  Snel verder please. Ik ben verslaafd aan dit verhaal !:DHha(H)(H)

  6 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Harry moet echt zijn excuses gaan aanbieden aan Mae
  En dan komen ze weer bij elkaar!!(H)(H)
  Snel verder xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen