Foto bij Page 129 - Jay

HAPPY BIRTHDAY TO JAY! =D Als Jay een echt persoon was geweest, dan zou Jay vandaag, op 12-12-13, 19 jaar zijn geworden ^^ en daarom wilde ik dit hoofdstuk ook precies vandaag plaatsen en niet op een andere dag deze week, ook al speelt het zich eigenlijk 3 maanden voor Jay's verjaardag af (maar wel precies 3 maanden! ^^) Dat vond ik leuk c:
Natuurlijk ook gefeliciteerd voor de lezers die ook vandaag jarig zijn, want ik geloof dat daar er een paar van waren (: Ik wens jullie een hele fijne verjaardag! (Ook al is het inmiddels al wat later op de dag) (:
Gelukkig is het morgen vrijdag (IT'S FRIDAY, FRIDAY oké, ik zal stoppen met irritant zijn :3 Hebben jullie Rebecca Black's nieuwe liedje "Saturday" al gehoord? Ik vind het om eerlijk te zijn best wel geweldig hoe ze daarmee eigenlijk een parodie op haar eigen liedje maakt ^^ Eigenlijk heb ik best wel respect voor Rebecca Black, om de manier waarop ze omgaat met alle haat die ze krijgt. Ik bedoel, dat moet je toch maar kunnen) en hebben we dan nog maar één week te gaan tot de kerstvakantie (: Wel een beetje jammer dat docenten altijd extra veel toetsen en presentaties en dat soort dingen in de week voor de vakantie weten te plannen... Maar ja, nog maar even doorzetten c:
Dit hoofdstuk wilde ik eigenlijk nog langer maken, maar toen had ik er al 800 woorden bij getypt en besefte ik me dat het dan misschien iets té lang zou worden, hehe(A)Misschien schrijf ik af en toe iets te uitgebreid...(A)Dus wat ik verder getypt had, heb ik nu bewaard voor het volgende hoofdstuk.
Anyway, I hope you like this chapter!

p.s. Hebben jullie trouwens een leuke Sinterklaas gehad? Ik heb dit jaar de wisseltrofee (Justin Bieber poster XD) weten te bemachtigen en daar was ik nog blij mee ook XD Dit betekent namelijk dat ik er volgend jaar iets leuks mee mag gaan doen, haha ^^

Terwijl het vliegtuig na een eigenlijk vrij korte vlucht al zijn landing in begon te zetten, klemde ik mijn handen zachtjes vast aan de armleuningen om niet uit mijn stoel te springen van enthousiasme en vooral goed te blijven gapen en slikken. Oké, misschien was uit mijn stoel springen wat te overdreven gezegd, maar ik voelde wel hoe in mijn buik een soort zenuwachtig gevoel was ontstaan. Niet vanwege de landing, maar vanwege het feit dat Niall over een tijdje weer helemaal binnen handbereik zou zijn. Ook al was hij mijn vriendje, sprak ik hem bijna elke dag, behalve de dagen dat hij het ontzettend druk had, aan de telefoon en had ik hem tot ongeveer een maand geleden nog elke dag gezien, iets in me voelde zenuwen bij het idee dat ik hem straks weer zou ontmoeten. Misschien had dat eigenlijk wel vooral te maken met het surprise-effect en dat ik geen idee had hoe hij zou gaan reageren als hij mij zou zien. Het was een goede manier van zenuwachtig zijn, dacht ik.
We klapten met z'n allen toen het vliegtuig geland was, dat vervolgens langzaam over de landingsbaan reed, naar de juiste plek waar we straks het vliegtuig uit zouden kunnen stappen. Ik probeerde even langs de twee mensen die tussen mij en het raampje in zaten - een vrouw die zich had voorgesteld als Saskia en haar zoontje van een jaar of acht - heen te kijken, misschien om te zien wat voor weer het buiten was. Volgens mij miezerregende het een klein beetje. Het vliegtuig stond stil en ik stond op om mijn koffertje op wieltjes uit de bagagebak boven me te vissen. Dit keer had ik die meegenomen, omdat alles wat ik wilde meenemen niet in mijn rugzak had gepast, wat eigenlijk best vreemd was, gezien ik hier maar een paar dagen zou blijven.
'Veel succes met je vriendje, hè,' zei Saskia vriendelijk, terwijl ook zij opstond.
Ik glimlachte. 'Bedankt. Jullie veel plezier op vakantie, natuurlijk!'
'Dankjewel! Dat zal wel gaan lukken, hè Rick?'
Het jongetje knikte en de vrouw draaide zich weer om naar haar man en hun dochter, die de hele reis achter hen hadden gezeten, aangezien dit wat kleinere vliegtuig uit twee rijen van drie stoelen naast elkaar bestond.
Over de landingsbaan liep ik door de miezerregen naar het gebouw dat bij de luchthaven hoorde, met mijn koffertje slepend, en eenmaal aangekomen viste ik mijn mobiel uit mijn zak en begon ik, zoals afgesproken Harry te sms'en dat ik was geland. Niet veel later kreeg ik een sms'je terug van Harry, dat hij buiten in de auto zat te wachten en ik was om eerlijk te zijn wel blij dat Harry gewoon zelf was gekomen om me te halen, in plaats van een chauffeur te sturen of zo, wat hij ook best had kunnen doen.
Voordat ik naar buiten ging, zette ik snel nog een zonnebril op, die ik van Marieke geleend had, omdat mijn eigen zonnebril wat opvallend was. Ook al was het buiten eigenlijk niet zonnig. Waarschijnlijk was het ook nergens voor nodig, maar volgens Harry zou het een goed idee zijn geweest, want "mocht de paparazzi mij herkennen en het zou vandaag al ergens op internet terechtkomen, dan zou de hele verrassing verpest zijn, misschien". Ik geloof dat Harry dit hele gedoe wel erg serieus nam.
Buiten keek ik om me heen, of ik Harry misschien ergens zag, terwijl ik me besefte dat ik eigenlijk geen idee had hoe zijn auto eruit zag, toen ik opeens mijn naam hoorde: 'Jay!'
Hij schreeuwde niet, hield zijn stem gedempt, omdat hij niet wilde opvallen en droeg een muts en een bril, maar ik voelde me toch opgelucht toen ik de figuur herkende die uit de bestuurderskant van de zwarte Range Rover kwam. Hij gebaarde even naar de andere kant van de auto en ik begreep het, liep naar de auto toe en opende de deur aan de passagierskant, terwijl Harry zelf alweer was ingestapt.
Het voelde raar om in de vreemde auto te stappen, waar ik vervolgens mijn zonnebril - Marieke's zonnebril - afzette. Ik blikte opzij naar Harry en glimlachte even naar hem, met een voorzichtige begroeting: 'Hi.'
'Hey,' mompelde Harry vervolgens als antwoord. Hij stak de sleutel alvast in de auto en ik zag hoe hij zijn andere hand strak om het stuur klemde. Ik liet mijn ogen even over het interieur van de auto glijden, ging met mijn hand even of de gladde bekleding van mijn stoel terwijl ik mijn gordel om deed.
'You have a nice car,' vertelde ik hem.
Harry lachte, een beetje verbaasd. 'Thanks.'
'I mean, not that I know anything about cars, but it looks nice.' Duur eigenlijk vooral, maar dat voegde ik er niet aan toe.
Harry startte de auto en begon rustig te rijden. Het voelde even heel erg raar dat hij dat aan de linkerkant van de weg deed, alsof hij iemand wilde inhalen of zoiets, toen ik me besefte dat we natuurlijk in Engeland waren en ze daar altijd links reden.
'So, how have you been lately?' vroeg ik maar, in de poging een soort gesprek aan te knopen.
'Good.' Ik zag Harry een beetje met zijn hoofd knikken, terwijl hij nog steeds zijn blik op de weg focuste. 'And you?'
'Good as well,' antwoordde ik. 'I had a good flight and stuff. I like flying. And I'm really exited, I think, for seeing Niall again and being in London...' Ik voelde hoe mijn mondhoeken automatisch omhoog gingen, in een glimlach. Hoewel al mijn gedachten de laatste tijd opgingen in het feit dat ik Niall weer zou gaan zien, begon ik me nu te beseffen dat ik echt in London was, een wereldstad, en één van de bestemmingen die net onder de Verennigde Staten en dan vooral
New York al een tijdje ergens bovenaan mijn verlanglijstje had gestaan.
'Is it weird that I'm sort of nervous to see Niall again?' vroeg ik Harry en hij lachte.
'Nervous? Really?'
'Yeah, well, I just have no idea how he would react if he would see me,' mompelde ik. 'And how it will be when I see him. But it's a good kind of nervous, I think. Sort of inbetween nervous and exited.'
'I'm sure Niall will be really happy to see you. He always talks about you a lot, you know. It's almost getting annoying, but... He was really sad when you said you weren't coming...'
Ik beet zachtjes op mijn lip en knikte. 'I know.'
'So I think he will be really happy to see you.' Harry glimlachte.
Het was fijn om te horen, dacht ik, zeker van iemand die Niall zo goed kende en zo vaak zag als een van zijn collega's en beste vrienden. En ik geloof dat de spanning en het enthousiasme in mijn buik steeds meer groeide, naarmate we Londen verder in reden.

Reacties (8)

 • Summerday

  Als ik Niall was dan zou ik een gat in de lucht springen als ik Jay zou zien ; )
  SUUUPPERDEEEEPUPERRRRR (ik ben tegenwoordig van de rijm-reactiesxD)
  Lots of love
  Roos x

  6 jaar geleden
 • Lancome

  Can't wait for the suprise party (:

  6 jaar geleden
 • Spaceless

  Hiii:Deigenlijk reageer ik telkens gewoon om te zeggen dat het hoofdstukje zoals altijd mooi geschreven was en dat ik van dit verhaal hou, wat je waarschijnlijk al wist;)maar ik zeg het graag nog eens :p Snel verduúuuuuuuurrrr!!!! Xx

  6 jaar geleden
 • LostGirl97

  haaha my B-Day is ook vandaag hahah

  echt leuk <3

  6 jaar geleden
 • Lugano

  Leeuuuk leeuk ^^
  Ik heb een erg leuke Sinterklaas gehad!
  Cadeautjes zitten onder de spoiler, het is anders zo raar haha.

  Hier komt het hoor (volgensmij valt het wel mee)
  -2 chocolade letters (wit:Y))
  -Tolbornle ofzo die driehoek chocolade.
  -Kerst iets chocolade (2x)
  - Sherlock seizoen 2:9~
  - Sims 3 uitbreidingspakket (verslaafde hiero)
  - Midnight memoriessss
  -Grumpy cat boek! : D
  - Usb vogel iets

  Gefeliciteerd Jay!
  Inderdaad van Rebecca Black trouwens. Ik zou echt heel ongelukkig zijn van haat. Ik zal zo eens luisteren naar haar 'parodie' (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen