Foto bij | 63.

XPAYNER: omggg love this storyy, snel verder! (: xxx

Faith Feerling


‘Neem op, neem op, neem op.’ Bid ik in mezelf. ‘Dit is de voicemail van Luna Anderson. Spreek iets in na de bekende piep, en als ik zin heb bel ik je terug.’ Met een diepe zucht gooi ik mijn telefoon op mijn bed. ‘Lucas!’ Ik gil al terwijl ik naar benden ren. ‘Wat?’ Zucht Lucas terwijl hij opkijkt van zijn boeken. ‘Mag ik je telefoon even lenen?’ Lucas zucht en schuift het ding over de tafel heen naar mij toe. ‘Wie ga je bellen dan?’ Vraagt hij. ‘Luna.’ Vragend kijkt Lucas me aan maar gaat er verder niet op in. ‘Het zal wel.’ Zegt hij terwijl hij zich weer over zijn werk buigt. Ik toets haar nummer in en laat de telefoon overgaan. ’Luna Anderson?’ Ik zucht van geluk als ze opneemt. ‘Ja Lun, met mij.’ Ik hoor een diepe zucht en wat gerommel. ‘Niet ophangen!’ Roep ik snel. ‘En waarom zou ik dat niet doen?’ Vraagt Luna. ‘Waarom wel? Ik weet niet wat er met je is maar zou je het mij nu kunnen uitleggen?’ Dwing ik haar. ‘Waarom, het kan jou toch niets schelen. Jij geeft nooit om anderen behalve als ze Harry en Lucas heten.’ Zegt Luna simpel. ‘Lun, hoe kom je daar nu bij?’ Vraag ik ontzet. ‘Het is toch zo? Faith de girl met lef, de girl die alleen om personen geeft als het haar uitkomt.’ Ik voel woede in me opborrelen. Hoe kan ze dit zeggen? ‘Hoe kom je daarbij?’ Roep ik uit. ‘Gewoon, dat hoor je toch?’ Zegt Luna. ‘Ik heb altijd om jou gegeven, je bent mijn beste vriendinnetje! Ik geef mijn hele leven al om jou!’ Roep ik uit. ‘Tot Harry in je leven is gekomen.’ Mokt ze. ‘Luna doe normaal.’ Zucht ik diep. ‘Nee, je geeft alleen maar om hem, wat hebben wij 3 jaar lang over het gala geroepen? En nu, nu vraag je niet eens aan me wanneer ik tijd heb om een jurk te shoppen, terwijl het volgende week vrijdag al is! Zodra Harry zijn naam word uitgesproken ben ik je aandacht kwijt, vanmiddag liet je me zelfs gewoon alleen!’ Roept Luna gefrustreerd. ‘Schat, dat spijt me echt ontzettend, zo bedoelde ik het niet! Dat had je moeten zeggen! Meteen!’ Roep ik uit. Het blijft een hele tijd stil aan de lijn. ‘Kun je morgen?’ Vraag ik. ‘Ja.’ Zegt Luna. Ik krijg onbewust een glimlach op mijn gezicht. God zij dank.
‘Zullen we dan naar de stad?’ Vraag ik voorzichtig. ‘Vooruit.’ Ik hoor Luna gewoon glimlachen. ‘Echt?’ Piep ik. ‘Ja, ik heb helemaal geen zin om ruzie met jou te maken, daar ben je me veel te dierbaar voor. Ik moet me ook niet zo aanstellen.’ Ik glimlach en zucht diep terwijl ik me op de bank laat vallen. ‘Luna, je bent de beste!’ Roep ik lachend uit. ‘Ja, ja, ja. Dat weet ik.’ Zegt Luna lachend. ‘Met welke telefoon bel je eigenlijk?’ Vraagt ze dan ineens. ‘Lucas.’ Lach ik. ‘Oeh, ik ga zijn nummer opslaan, kan ik hem stalken.’ En hoevel dat eigenlijk nergens op slaat, schieten we beide toch hard in de lach.

Reacties (12)

 • TAMOCHi

  Hahaha omg ik hou van Luna qq en nu gaat ze Lucas stalken en worden ze verliefd, maar dat mag niet want ik wil Lucas stalken want hij is leuk ;3

  6 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Hey! Give me his number!! ( is hij knap??)

  6 jaar geleden
 • Creator

  Leuuk!!

  6 jaar geleden
 • StylesNicole

  Hmm, ik wel ook wel zijn nummer. Zou hij ook mijn broer willen zijn als ik hem dat vroeg ? ^^

  6 jaar geleden
 • xeemmaa

  mag ik ook lucas ze nummer? Ik wil hem ook stalken.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen