Foto bij 98. Harry Styles

Hellloooo,
Nog 3 examens, nog maandag en dinsdag en dan ben ik eindelijk van mijn examens af en is het eindelijk vakantie!! Yay.
Ik beloof dat ik regelmatig en veel zal updaten in de vakantie.
Misschien zal dit verhaal wel al afgelopen zijn tegen Nieuwjaar; het is nooit de bedoeling geweest dat dit verhaal zo lang zou worden.
Omdat we aan de honderd beginnen te komen denk ik eraan om stilletjes aan af te ronden. Ik zeg niet dat dit verhaal goed afloop maar ik zeg ook niet dat het slecht afloopt. héhé.

LUFU

Ik keek op m'n horloge, 18u04. We hadden een radio interview, ik was vergeten welke radio het was maar hij was wel bekend hier in Wales. "Vanavond hebben we bij ons te gast, de wereldberoemde boysband One Direction" riep de presentator door de microfoon. "Welkom, Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam. Bedankt dat jullie even tijd maken voor ons in jullie drukke programma." Ik heb echt heus geen tijd vrij gemaakt om hier een interview te krijgen dit is juist deel van het drukke programma. De presentator had nog maar net een vraag gesteld en mijn telefoon begon als een gek te trillen. Nieuwsgierig keek ik wie het was, ik zou toch zo,wie,zo moeten afdrukken, het zou wat onbeleefd zijn om zomaar tijdens een radio-interview je telefoon op te nemen, niet? Ik keek even wie ik dadelijk moest terugbellen.
Onbekend
Ik drukte weg, ik nam namelijk nooit op als het een nummer was die ik niet kende. Ik luisterde weer mee naar wat de jongens en de presentator zeiden.

Een half uur later terwijl we terug op weg waren naar Londen ging mijn mobiel weer af. Weer dat onbekend nummer. Ik drukte weg. Niet veel later haalde Niall z'n Iphone uit, verwondert keek hij en ik zag dat hij ook wegdrukte. "Onbekend nummer?" vroeg ik verbaasd aan hem. Hij knikte. "Hoe weet jij dat?" vroeg hij verbaasd. "Ik heb vandaag ook al twee keer telefoon gekregen van een onbekend nummer. Vreemd, hé." Niall knikte. "Het is waarschijnlijk weer zo'n gekke fan, ik zou niet opnemen als ik van jullie was." Ik wilde antwoorden maar toen ging mijn mobiel weer af. Ik was al klaar om weg te drukken maar zag dat het Jill was. Verrast drukte ik op accepteren. "Hey, Jill." zei ik. "Eindelijk Harry, waarom nemen jij en Niall je telefoon niet op als Jaan belt?" ratelde ze. Ik trok geschrokken mijn wenkbrauwen op. "Dat was Jaan? Oeps, sorry, maar ik ken zijn nummer helemaal niet en jah, ik dacht dat het weer één of andere gekke fan was. Sorry." antwoordde ik verontschuldigend.
"Het is goed, hoor. Maar ik geef hem nu even door zodat hij je kan vertellen wat hij wilt vertellen."
"Okay."
"H-hallo. Harry?" stotterde de 14-jarige jongen.
"Hey, Jaan. Wat wilde je me vertellen?" Ik vroeg me echt af wat hij wou vertellen. Vast dat ik Lauren met rust moest laten omdat ze me niet meer wilde, want na dat kerstkaartje, heb ik dagelijks een klein briefje gestuurd, maar ik heb daar nooit antwoord op gekregen.
"Uhm, wel, Ik moet je eerst bedanken omdat Lauren weer wilt beginnen dansen grotendeels door jou, natuurlijk. Ze heeft me veel over je verteld" Een voldaan gevoel kroop door m'n lichaam heen. Lauren die weer wilde gaan dansen, dat was wat ik wilde bereiken en het is me blijkbaar zonder het zelf te weten gelukt én ze vertelde veel over me. Dat is goed, toch?
"Dat is met veel plezier gedaan. Hoe gaat het eigenlijk nog met haar?" Het was net of een hele last van m'n schouders viel, Ik dacht echt dat hij ging zeggen dat Lauren niets meer van me wilde en dat ik haar met rust moest laten.
"Het gaat goed met haar. Maar ik wil -voor ik zeg waarvoor ik eigenlijk bel- nog eens zeggen dat Dennis vandaag bij ons aan de deur is geweest. Ik neem aan dat jij wel weet wie Dennis is?" Natuurlijk wist ik wie Dennis was. Ik zou die gast iets aan kunnen doen.
"Wat een zak dat hij zich nog in Lauren's buurt durft te vertonen. Hij heeft haar toch niet weer iets aangedaan?" Niall zwaaide met z'n hand voor m'n ogen en keek me vragend aan. Hij mondde wat er scheelde. Ik schudde mijn hoofd ten teken dat hij moest wachten.
"Hij heeft niets gedaan, hij zei dat hij met Lauren wilde spreken maar mijn vader heeft hem weggestuurd en is voor Lauren opgekomen. Ik weet zeker dat nog iets gezegd heeft voor de deur dicht was, maar ik vrees dat enkel Lauren weet wat."
Ik zweeg even, gelukkig had hij Lauren niets gedaan, anders zou ik hem eens iets doen.
"Maar ik bel eigenlijk voor het volgende,...."

Wat is Jaan zijn plan toch? Je mag altijd een reactie achterlaten, motiveert me echt om meer te schrijven.
LUFU

Reacties (10)

 • pinkbubbles

  Serieus! Ga je letterlijk op dat moment het hoofdstuk eindigen?? ;(
  Dat mag gewoon niet!(N)

  5 jaar geleden
 • pinkbubbles

  Serieus! Ga je letterlijk op dat moment het hoofdstuk eindigen?? ;(
  Dat mag gewoon niet!(N)

  5 jaar geleden
 • weirdo01

  Harry laten overvliegen om haar dans les te geven !!!!!!

  5 jaar geleden
 • JustMe123

  euhm ne ga king en cola sturen om aar te redden en dan gaan ze allemaal under in de kast verstoppen :p (alleen jij snapt dit)

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  PLEAAAAAAAASSSEEEE write the new CHARPER!
  I WANNA know his plan.

  Alsjeeeeblieft

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen