Foto bij | 65.

GabiHoran: Haha, ik herken deze broer-zus-relatie zo goed!

Faith Feerling,


Ik kijk met een glimlach naar mijn jurk die aan mijn kast hangt, terwijl ik nog snel Luna welterusten wens. We hebben nog een heel gesprek gehad tijdens onze lunch en ik heb Luna wel gelijk gegeven. Ik liet haar inderdaad wel een beetje vallen, maar nu ik weer een berichtje van Harry heb snap ik mezelf ook weer wel. Het voelt allemaal zo officieel, zo echt... Soms wens ik dat Harry net als Jake was. Zo klaar en direct, zoals bij Elif. Dan was Harry nu ook mijn vriendje geweest. Dan waren wij nu ook samen geweest. Dan waren we misschien zelfs wel samen naar het gala gegaan.
Harry heeft gister wel in volle nieuwsgierigheid alles aan me gevraagd, naar mijn jurk, schoenen, tas, haar, make-up, maar niet of ik zijn date wil zijn... Dus ik heb maar gewoon vol teleurstelling met Luna afgesproken, waarna ik gistermiddag van Lucas moest horen dat Harry gewoon met de andere jongens meegaat. Ergens voel ik me er heel erg rot over, maar ik kan er ook niet boos over zijn op hem...

'Waar is mijn roos?' Roep ik gefrustreerd. 'Voor je neus zus.' Antwoord Lucas met een zucht. 'Ga jij even lekker naar je vriendjes toe of zo!' Gil ik geïrriteerd. 'Nee.' Zegt Lucas luchtig terwijl hij naast me komt zitten. 'Faith, zit nu stil, anders krijg je scheven krullen hoor!' Roept Luna. Meteen ga ik recht zitten waardoor ze hoofdschuddend lacht.
'Lucas, blijf daar van af!' Roep ik meteen zodra hij mijn borsteltje van de oogschaduw wil pakken. 'Sorry hoor!' Hij gooit meteen zijn handen in de lucht. 'Lucas, kom nu maar gewoon naar beneden!' Roept mam onderaan de trap. 'Maar ik deed helemaal niets!' Roept Lucas terug. 'Ja ja, kom nu maar gewoon naar beneden!' Roept Mam. Ik grijns voldaan waardoor Lucas geïrriteerd zucht. 'Ik krijg jou nog wel.' Mompelt hij, waarna hij volop tegen de deur aan loopt. Luna en ik schieten hard in de lach en de tranen rollen over mijn wangen. 'Oh schat! Je make-up!' Roept Luna uit waardoor ik nog harder lach. 'Dat kan echt niet hoor, zo kun je jezelf niet op het gala vertonen hoor!' Zegt ze streng. 'Mag ik wel een foto maken?' Voor ik verder nog kan protesteren knipt ze de foto. 'Deze gaan we even verzenden hoor.' Zegt ze terwijl ze de krultang neerlegt. 'Naar wie?' Vraag ik, maar ik krijg geen antwoord, Luna reageert juist alsof ik de vraag helemaal niet gesteld heb.
'Zo, en nu stil blijven zitten dan kan ik je haar afmaken en je make-up herstellen.'


Zachtjes voel ik een streling over mijn bovenarm. Ik murmel wat en open langzaam mijn ogen als ik merk dat de streling van iemand achter me komt. Zodra ik me omdraai kijk ik recht in de mooiste ogen die ik al eens eerder heb gezien. 'Goedemorgen.' Fluistert de stem. 'Hey.' Fluister ik terug, mijn gedachten nog totaal niet op scherp. 'Hoe kom je hier binnen?' Vraag ik lachend aan Harry. 'Lucas liet me erin. Hij zei dat jij eerste uur vrij had en hij moest zijn tas nog pakken dus ben ik snel naar boven gegaan.' Zegt hij. Ik glimlach en knik waarna ik de dekens wat hoger optrek. 'Ik wilde je eigenlijk iets vragen.' Zegt hij dan. Mijn ogen vernauwen zich maar glimlachend kijk ik hem toch aan. 'Wil jij mijn date zijn voor het gala?'

Reacties (9)

 • Subdivisions

  aahw cutee maar je bent wel een beetje laat hè Styles x
  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Aaaww, eerder je bed uit komen om iemand mee te vragen..... I want that ^^

  7 jaar geleden
 • annae

  Oké ze heeft toestemming en slechte vriendin van Luna, te zijn en haar af te zeggen en ja te schreeuwen tegen Harry die haar super lief vraagt mee te gaan!!

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • batbucks

  ZO MOEILIJK WAS DAT DUS.GO STYLES.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen