Foto bij | 66.

batbucks: ZO MOEILIJK WAS DAT DUS.GO STYLES.

Faith Feerling.


Ik bijt op mijn lip en kijk weg uit Harry zijn ogen. 'Is er iets?' Het klinkt onzeker en schor. 'Ik heb alles al met Luna afgesproken...' Fluister ik zacht. 'Maar dat is toch geen probleem?' Harry kijkt me verward aan. 'Wat bedoel je?' Verward pluk ik aan mijn dekens. 'Wij hebben nog plaats over in onze limo. Kom gewoon samen gezellig met ons mee? Ik weet zeker dat Luna het ook gezellig zal vinden, met al die jongens.' Ik grinnik even en kijk dan omhoog. Ik blijf even stil en til mijn hand over mijn dekens heen. Ik zoek Harry zijn hand en pak hem vast.
'Ik wil heel graag je date zijn.' Ik kijk hem weer in zijn ogen en een glimlach van oor tot oor verschijnt op zijn gezicht. Hij buigt voorover en drukt een kusje op mijn neus. 'Daar ben ik heel erg blij mee.' Glimlacht hij. Ik glimlach ook en dan klimt Harry uit het bed. 'En nu ga ik snel naar school. Ik zie je vanavond dan.' Zegt hij. Ik knik en dan loopt Harry mijn kamer weer uit. Zodra hij weg ik bijt ik op mijn lip en laat een zacht gilletje. Dit gala gaat geweldig worden !

'Faith alsjeblieft.' Zucht Luna dan. 'Ja, ik wacht tot Lucas beneden is.' Zodra ik een deur hoor ga ik weer recht zitten. 'Sorry, ga door.' Luna pakt de krultang weer op en gaat weer verder met mijn lange blonde lokken te krullen. 'Weet jij al wat jij wil?' Vraag ik aan Luna. 'Ja, het staat op mijn telefoon in het album gala.' Zegt ze. Ik knik en pak haar telefoon van mijn bureau op en ontgrendel hem. Daarna ga ik naar haar foto's en klik op de foto. 'Ah, dat moet me wel lukken.' Lach ik en Luna glimlacht. 'Mooi zo.' Glimlacht Luna.
'Dames, hebben jullie nog hulp nodig?' Het is mijn moeder. 'Nou, kom maar.' Lach ik en mam komt binnen. 'Sorry, ik mag van Lucas niet beneden zitten, dan ga ik me teveel met de jongens bemoeien vind hij.' Zegt mam lachend. Van schrik kijk ik haar aan. 'Zijn de jongens er al?' Vraag ik. Mam knikt terwijl ze via de spiegel naar mij kijkt. 'Maak je geen zorgen, ik heb ze verboden naar boven te gaan.' Luna lacht even en ik knik. 'Zal ik jullie nagels anders lakken?' Stelt mam voor. Ik knik en ze pakt een van mijn flesjes en komt naast me zitten. 'Jullie worden al zo groot.. Dit is al Lucas zijn laatste gala en jou eerste...' Zucht mam terwijl ze de rode vloeistof op mijn nagel laat druppelen, en het dan me het kwastje uitsmeert. 'Mam, niet gaan huilen nu.' Zucht ik. 'Nee joh gekkie.' Ik schiet in de lach om haar woordkeuze waardoor ik naar voor beweeg. 'Auw!' Verlaat mijn mond zodra Luna de krultang niet meebeweegt. 'Ja, dat is je eigen schuld hé?' Lacht Luna. 'Bitch.' Grap ik terug. 'Meisjes, jullie moeten nog gaan hé?' Zegt mam zuchtend. 'Ja mam, en het gaat helemaal goed komen.' Glimlach ik. 'Oh, en wist je trouwens al dat Niall er niet bij is?' Zegt mam dan. Ik knik met een glimlach. 'Die is samen met Ruby.'

Reacties (8)

 • WhereWeArex

  AWWW CUTE!!!

  7 jaar geleden
 • TAMOCHi

  IK GA WEL IN DE KOFFERBAK ! of bij Liam op schoot ook geen probleem hoor haha

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Creator

  Niet vertrekken zonder mij(N)

  7 jaar geleden
 • laurapeters

  meer

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen