Foto bij | 67.

Luv1DLuv: Niet vertrekken zonder mij(N)

Faith Feerling.


'Nog een foto!'
'Louis kijk eens even naar je moeder.'
'Liam, ik wil je ook nog even met je zus op de foto hebben!
'Harry ga eens even bij Gemma staan!'
'Lucas, Faith, hier ben ik!'
Met een zucht kijk ik naar mam terwijl ik mijn arm om Lucas zijn middel sla. 'Het lijkt wel of ik beroemd ben, al dat geroep en al die flitsen.' Lacht Lucas. Ik kijk hem even aan en knik. Ik probeer langs hem op te kijken naar Harry, want ik heb hem nog helemaal niet gezien, en dit keer slaag ik er weer niet in.
'Oh, wat worden jullie groot.' Ik kijk op van een bekende stem en laat Lucas meteen los. 'Oma!' Roep ik blij en ik ren naar haar toe en sla mijn armen om haar heen. 'Dag meisje! Wat ben je prachtig!' Zegt ze terwijl ze mijn hand pakt en die in de lucht gooit, zodat ik onder haar arm door kan draaien. 'En wat zie jij er ook goed uit Luc, geweldig!' Zegt ze stralend. Ik glimlach en draai me om als Luna mijn naam roept. Ik loop naar haar toe en zie dan Harry een beetje doelloos om zich heen kijken. Zodra hij mijn blik vangt bekijkt hij me van top tot teen waarna hij langzaam naar me toe kom. Hij pakt een hand van me vast en kijkt me glimlachend aan. 'Je ziet er prachtig uit!' Zegt hij met een twinkeling in zijn ogen. 'Dankjewel.' Glimlach ik en ik zet een stap naar hem toe en sla mijn armen rond zijn nek. 'Ja, even lachen!' Ik draai me om en kijk naar Anne. Harry laat mijn hand los en slaat deze om mijn middel terwijl ik wat luchtig naast hem ga staan. 'Mam, moet je nou overal een foto van?' Zucht Harry. 'Ja.' Zegt Anne simpel en ze maakt de foto.

'Dag jongens, veel plezier!' Lucas komt als laatste de limo in en dan word de deur dicht gemaakt. 'Ik heb pijn aan mijn kaakspieren mensen.' Zucht Louis terwijl hij tegenover mij gaat zitten. 'Nou, dan kun je zeker ook niet meer drinken?' Grijnst Luna naast me en ik pak de plastic tas tussen ons vandaan. 'Altijd!' Roept Louis lachend en Luna pakt de andere tas met de glazen eruit. Ik schud de fles en laat hem open knallen waardoor alle jongens beginnen te schreeuwen en lachend kijk ik naar Luna. Ze houd een glas voor en voorzichtig schud ik hem in, waarna we hem aan iedereen uitdelen. 'Op een geweldige avond.' Zayn houd zijn glas in het midden en met zijn alle klinken we hem ertegen aan waarna ik een slok neem van mijn glas. De chauffeur zet de radio wat harder en kerstliedjes klinken mijn oren binnen, waardoor we hard beginnen mee te zingen. Lachend drink ik mijn glas leeg terwijl ik mijn telefoon pak om iedereen te filmen. Dit is echt een moment dat ze pas terug krijgen te zien als ze gaan trouwen.
'Film je?' Ik hoor hoe Harry het zachtjes bij mij oor zegt. Ik knik en glimlach. 'En ze krijgen het pas terug te zien op hun eigen bruiloft.' Zeg ik en Harry begint te lachen waarna hij zijn warme hand op mijn bovenbeen legt. Ja, ik weet het zeker, deze avond gaat echt top worden!

Reacties (9)

 • XLetMalikYou

  Harry.. what's on your mind..??? ^.^

  7 jaar geleden
 • XxNikita

  Beste Mevrouw HarrysWife

  Ik Ben Helaas Beetje Te Laat Geweest Om 1 Van De Jongens Op Te Halen
  Stuurt U Er 1 Voor Me Op?
  ( Maakt Ni Uit Wie )

  Groetjes,
  Nikita

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Awwww cuteee

  7 jaar geleden
 • DeCupcake

  Ik ben het poppetje in de camara die er straks uitspringt en dan er gezellig bij gaat zitten ^^

  7 jaar geleden
 • NienkexHarry

  Ik wil meeee ;3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen