Foto bij Page 132 - Jay

Opnieuw: ik was een beetje melig tijdens het schrijven van dit hoofdstuk :3
But I just love writing about Niall and Jay ^^
Ik heb me voor dit hoofdstuk ook voor een bepaald stukje laten inspireren door de video van Story Of My Life. En verder vond ik het heel erg moeilijk geschikte cadeautjes van Jay te vinden voor dit hoofdstuk. (Maar dat vind ik in real life ook lastig, heb ik vandaag maar weer eens gemerkt c: )
Dussss ik geloof dat ik niet zo veel te zeggen heb vandaag. Maar ik zal nog een klein tekstje onderaan dit hoofdstuk zetten en verder hoop ik dat jullie het leuk gaan vinden om dit hoofdstuk te lezen c:
Groetjes, Charlotte (:

Mijn handen gleden over de zwarte stof van Nialls bank en ik staarde maar een beetje voor me uit, naar de grote tv die aan de muur hing en naar de planken daarnaast, waarop meerdere muziekprijzen stonden. Ergens op een van de planken ontdekte ik ook een foto in een fotolijstje en ik besloot er naartoe te lopen om beter te kijken. Niall stond nog bij de deur, met een paar mensen te praten en ze uit te zwaaien en ik was vol spanning aan het wachten op het moment dat ik hem eindelijk voor mezelf kon hebben. Helaas was ik nooit goed in wachten en stilzitten geweest.
Het was een hele gezellige avond geweest en het grootste deel van Nialls vrienden die ik nu had ontmoet, leek me wel aardig, maar het was vooral ook geweldig om te zien hoe Niall van alles genoot, hoe hij blij werd bij het zien van verschillende mensen die hij al lang niet meer gezien had, hoe hij ook blij leek om mij te zien, hoe leuk hij het vond dat mensen dit voor hem georganiseerd hadden en hoe hij stiekem waarschijnlijk ook wel genoot van alle aandacht die hij vandaag kreeg. Met z'n allen had we afgeteld op middernacht en vervolgens samen Happy Birthday voor hem gezongen, op zo'n manier dat je al bijna niet meer kon horen wie er nou wel en niet goed konden zingen van de mensen die aanwezig waren en misschien maakte dat het juist wel erg leuk. Niall had vervolgens al wat cadeautjes opengemaakt, maar ik had mijn pakjes nog niet willen geven, dat deed ik liever als ik alleen met hem was. De gasten waren vervolgens misschien nog een paar uur gebleven, maar langzaamaan begonnen ze weg te druppelen, tot uiteindelijk iedereen verdwenen was.
Ik staarde naar de foto die op de plank stond en nam hem even op in mijn handen om hem goed te kunnen bekijken. Er stonden twee jongetjes op, waarvan de ene wel een stuk ouder leek dan de andere. De grootste jongen had een blauwe, plastic gitaar vast, terwijl het kleinste, meest schattige jongetje een viool in zijn handen had. Ik bleef naar de foto staren. De kleding die de jongens droegen was sowieso niet van deze tijd, eerder uit de jaren negentig, schatte ik zo ongeveer, een beetje oubollig. Zou dat kleinste jongetje dan Niall kunnen zijn, toen hij klein was? Ik bedacht me dat ik eigenlijk nog nooit kinderfoto's van hem had gezien, hoewel die waarschijnlijk vrij makkelijk op internet te vinden moesten zijn. Op een bepaalde manier leek het bijna raar om voor te stellen dat Niall ook ooit zo klein moest zijn geweest, terwijl hij pas een paar maanden geleden in mijn leven was gekomen, net zoals het raar was voor te stellen dat hij niet altijd blond haar had gehad.
Ik slaakte een klein gilletje toen ik opeens voelde hoe iemand met zijn vingers in mijn zij prikte en vervolgens van achteren zijn armen om me heen sloeg. Zachtjes giechelde ik toen hij me in mijn nek kuste en een raar gevoel begon weer op te borrelen in mijn buik. Het moest Niall wel zijn, dat kon niet anders.
'I leave you alone for only a few minutes and of all things in this room, you start looking at a childhood picture of me,' hoorde ik zijn stem bij mijn oor zeggen. 'How surprising. You're way too curious, Jay.'
Ik lachte. 'I wouldn't say I'm tóó curious. Just a bit. Or a lot.' Niall begon ook te lachen. 'Which one is you?' vroeg ik, doelend op de foto. 'The little one?'
Niall knikte. 'That's my brother, Greg,' vertelde hij, terwijl hij naar de andere jongen wees.
Ik staarde naar de foto. 'It's almost hard to imagine that at one point in you life, you were even cuter than you are now. And that you had brown hair. But it's actually really sweet to see that you already loved music, even back then.'
Ik zette de foto terug op de plank en draaide me om in Nialls armen, sloeg vervolgens mijn armen om zijn nek. Teder kuste in zijn lippen en fluisterde ik vervolgens zachtjes: 'Happy birthday, Niall.' Ik glimlachte, net als hij en zweeg even, terwijl ik met mijn vingers een beetje met zijn haar speelde. 'How does it feel to be twenty?'
'Not very different from being nineteen, actually,' lachte hij en hij drukte nogmaals zachtjes een kus op mijn lippen. Het was heerlijk om hem nu gewoon weer net zoveel te kunnen kussen als ik wilde. Ik geloof dat Niall er ongeveer hetzelfde over dacht. 'I've missed doing this so much,' vertelde hij me, tussen twee kussen door en ik giechelde. Vlinders in mijn buik gingen hard tekeer, terwijl ik genoot van zoenen met Niall en ik mijn vingers in zijn haar vervlocht.
'Wanna go upstairs?' vroeg Niall zachtjes.
'Sure,' antwoordde ik.
Niall pakte mijn hand vast en nam me mee de woonkamer uit, maar het ging nogal moeilijk, aangezien hij elke keer weer even stopte om me te kussen. Ik kon onze manier van strompelen nauwelijks serieus nemen en was constant aan het giechelen, dus toen we onderaan de trap waren aangekomen, besloot ik Nialls hand los te laten en in plaats daarvan gewoon zo snel mogelijk de trap op te rennen.
'Hey!' riep Niall me na, voordat hij besloot achter me aan te rennen. Ik lachte en voelde hoe de stof van mijn jurkje om me heen danste.
'This time I'm gonna win the race.'
Ik voelde hoe Niall me vlak op de hielen zat, maar ik bleef hem steeds net iets voor, waardoor ik de eerste was die de deur naar de slaapkamer opende. Tegen die tijd had Niall me zo'n beetje ingehaald, waardoor we uiteindelijk samen lachend op Nialls grote bed neerploften.
'I was first, though,' lachte ik, terwijl ik over het bed weg rolde voor Nialls vingers, die me in mijn zij probeerden te kietelen.
'Yeah,' zei Niall, die weer naar mij toe rolde en in plaats van me te kietelen toch maar besloot zijn armen om me heen te slaan en me tegen zich aan te trekken. 'I was surprised you even knew where the bedroom was, though.'
'Liam showed me, earlier today, so I could already put my suitcase in here,' vertelde ik.
'That still makes a surprise you found your way back... Ow.' Niall slaakte een kreetje terwijl ik hem in zijn zij porde.
'Sukkel,' mompelde ik zachtjes, met een grijns op mijn gezicht.
'What did you say?'
'I love you?'
Niall trok een beetje sceptisch zijn wenkbrauwen omhoog en glimlachte toen toch. 'I love you too,' mompelde hij en hij boog zich naar me toe om me te kussen.
'So, do you want your presents now or in the morning?' vroeg ik, nadat ik me had weten los te maken van Nialls lippen.
'Presents?' vroeg hij een beetje verdwaasd en ik lachte.
'Yes, silly, I've bought you some presents. 'Cause that's what people do when it's someone's birthday.'
Zonder op antwoord van Niall te wachten, rolde ik naar de zijkant van het bed en zwaaide mijn benen over de rand, om ze neer te zetten op de vloer. Nu pas merkte ik de grote flatscreen-tv op, die misschien iets kleiner was dan die in de woonkamer, maar ook in deze ruimte van het huis aanwezig was, tegenover het bed. Mijn koffer stond aan de zijkant van de kamer en ik liep ernaartoe, om er twee kleine pakjes uit te halen.
'It's not that much,' mompelde ik tegen Niall, terwijl ik weer bij hem op het bed ging zitten, 'but I hope you like it.'
Ik gaf hem het eerste pakje aan, een plat vierkant doosje, waarvan hij waarschijnlijk wel aan de vorm kon raden wat voor soort cadeautje erin zat.
'This one is meant to be sort of humoristic,' mompelde ik, terwijl ik het pakje aangaf. Niall keek me nieuwsgierig aan, voordat hij begon met openmaken. Eerst deed hij nog een poging gewoon de plakbandjes los te maken, maar toen realiseerde hij zich dat dat niet zo heel makkelijk ging. Ik moest echt eens gaan leren geen ongelofelijk grote hoeveelheden plakband te gebruiken als ik cadeautjes inpakte.
'Did you wrap this yourself?'
'Maybe...'
Niall grinnikte hoofdschuddend en scheurde uiteindelijk het papier er maar gewoon in één keer af.
Hij begon nog meer te lachen toen hij de cd zag. 'I can't even pronounce the name of this thing.'
Ik grijnsde. 'It's from Gers Pardoel. That's a Dutch rapper. Do you remember that one afternoon in New York, when I borrowed that bicycle? Before we were actually dating? We were riding on the Brooklyn Bridge and I started singing a Dutch song.'
'Yes...' mompelde Niall verbaasd.
'That song's on this cd. I included a little book in which I translated all of the lyrics of the songs in English.'
'Really?' Ik hoorde de verbazing in Nialls stem doorklinken en ik glimlachte en knikte.
'I thought that maybe I could teach you some Dutch words. Normally I barely listen to Dutch rap music, though, or music that's sung in Dutch in general, but this album has some songs I like.'
Niall bekeek de cd van achteren en van voren en draaide hem een paar keer om tussen zijn vingers. Bedachtzaam en een beetje angstig probeerde ik zijn blik te peilen. Wat nou als hij het helemáál niet leuk vond?
'Do you like it?' vroeg ik onzeker. Niall keek op en glimlachte.
'Yeah, I think I love it, actually. It's really original.'
Ik glimlachte opgelucht en sloeg een arm om me heen, gaf me zachtjes een kus, die mijn lippen deed tintelen.
'Thank you.'
Ik grijnsde. 'I'm not done yet.' Ik haalde het tweede pakje tevoorschijn, dat met zijn vorm hopelijk nog niet verraadde. 'Try to be more careful with ripping of the paper with this one. It's more vulnerable.'
Voorzichtig begon Niall de plakbandjes los te peuteren, tot uiteindelijk alles loskwam en hij het papier opzij kon vouwen. Ik zag hoe Niall moest glimlachen. 'It's a dreamcatcher, right?'
Ik knikte. 'Yeah. I thought it would be something to remind of me, maybe, sort of, when I'm not here anymore and to remind you that you should always follow your dreams and of the time we had in New York. Because when I went there I wanted to make my dreams of travelling come true. I didn't think actually I was going to find every teenage girl's dream there,' lachte ik. 'By that I mean you,' voegde ik eraan toe.
Niall begon te lachen en ik lachte zachtjes mee. 'It's great,' zei Niall, 'I love it. Thank you so much, Jay.'
Hij sloeg zijn armen om me heen en omhelsde me, drukte me zich aan en ik begroef mijn gezicht in zijn nek, waar ik zo zijn heerlijke geur kon opsnuiven.


Vrolijk kerstfeest iedereen! (:

Reacties (12)

 • Summerday

  Awhh zoo poepig zijn we samen (geweldige woord-samenstelling is het niet hahah)
  Love your story xx

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Merry Christmas (again)
  awww, me loves this so much=)
  en...en...en...ik kan nog lekker lezen want ik loop ongelooflijk veel achter! Bam!
  Oké, dat was misschien een dom weetje...

  6 jaar geleden
 • SecretKey

  awww wat lieffff

  6 jaar geleden
 • Lufs

  Merry Christmas(yeah)

  6 jaar geleden
 • LarryNiam

  cutiepie's
  jij ook fijn kerstfeest alvast:) x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen