Foto bij 99. Lauren De Ruyck

EXAMENS ZIJN GEDAAN!!! yaaaaay, ik heb nu massa's tijd om te schrijven dus ik zal proberen elke dag een stukje te activeren maar ik kan niets beloven.
Extra lang stukje!!:D

Enjoy,

LUFU

Het landschap flitste aan me voorbij. Terwijl ik Gold van Gabriel Rios luisterde dacht ik na over wat er allemaal zou gebeuren als ik in weer in Londen was. Voor we vertrokken deze ochtend had Jaan me nog iets vertelt, hij had iets geregeld maar hij had niet echt duidelijk vertelt wat dat precies was, maar pap was ermee akkoord. Wat ik wel al vreemd vond want ik mocht bijna niets. We zaten nu al zo'n halfuur op de thalys richting Londen, ik had mijn vader nog proberen om te praten of ik echt niet eens gewoon Harry of Liam mocht bezoeken maar hij bleef bij z'n standpunt. Hij antwoordde telkens 'Geen van die vijf, geen van hun vriendinnen en ook hun familie niet.' Ik had hem maar niet vertelt dat Austin een goeie vriend van hen was anders mocht ik misschien ook al niet meer met hem praten.
Ik had mijn vader ook nog proberen te overtuigen om mij alleen te laten gaan door hem te zeggen dat hij toch niet zo lang weg kon blijven van zijn werk. Tot mijn grote spijt had hij dat al geregeld met z'n baas. Hij zou z'n werk opgestuurd krijgen via mail omdat mijn vader toch maar de administratie van één of ander bedrijf deed.
Met een kleine zucht scheurde ik mijn ogen los van het raam. Ik zag dat mijn vader in slaap gevallen was en zuchtte nogmaals, nu had ik niemand om tegen te praten. Ik keek weer uit het raam en deed bijna niets anders de rest van de rit.

Ik ging het appartement waar ik voor de rest van dit schooljaar zou blijven met m'n vader. Ik keek even rond, ik was wel blij met het appartement, het was redelijk ruim en er was veel licht. Ik dropte mijn koffers in één van de twee slaapkamers die in het appartement aanwezig zijn. Het was niet groot maar het was goed om in te slapen.

Nadat ik mijn kamer een beetje ingericht had voor zover het mogelijk was riep m'n vader me bij hem. Hij zat aan de tafel en gebaarde dat ik kon gaan zitten. "Ik moet je nog even iets vertellen." begon hij serieus. "Jaan vertelde me dat je weer wilt gaan dansen en dat vind ik echt geweldig." Je zag dat hij het meende want hij keek trots naar mij. "Samen met Jaan heb ik een lesgever voor je uitgezocht. Ze zal er alles aan doen om het je gemakkelijk te maken zodat je het weer snel gewend wordt en weer kan dansen zoals twee jaar geleden." vertelde hij. "Ze komt morgen nadat je terug bent van school even langs om zich voor te stellen en je mag dan al eens op proefles gaan bij haar om te weten of je het doet of niet." zei mijn vader trots. Jaan en hij hadden dat allemaal achter mijn rug geregeld? Ze vonden het niet nodig om het eens met mij te bespreken? Nu, ja, ik zou er geen probleem van maken het ging nu even weer goed tussen mijn vader en mij. "Oké, dat is goed. Bedankt dat je dit allemaal voor me doet. Kan ik Jaan even bellen om hem ook te bedanken?" Mijn vader knikte en ik racete naar de telefoon, die mijn vader hier al gezet moest hebben.

Volgende Dag

Ik had me lekker warm ingeduffeld want het was echt enorm koud hier in Londen. Ik zwaaide mijn vader uit die me net afgezet had aan school. Ik stapte het schoolplein op en meteen vloog iemand op me af. "Lauren, je hebt ons serieus doen schrikken ik dacht ik je nooit meer terug zou zien." zei Alice. Ze liet me los en ik zag dat Tom en Austin er ook bij waren komen staan. "Ze heeft gelijk Lauren, je hebt ons serieus doen schrikken." Ik keek even naar de grond. "Het spijt me, maar ik wist niet goed meer wat te doen, maar nu ben ik hier terug. Ik mag wel het huis niet uit, maar ja, ik zal er het beste van maken." glimlachte ik. "Tom moet je iets vertellen." zei Austin. Ik keek Tom verwachtingsvol aan. "Nee, jij zou het vertellen." verdedigde hij zichzelf. Verbaasd keek ik dan maar richting Austin. "Nee, komaan vertel het nu maar gewoon." drong Austin aan met een twinkeling in z'n ogen. "Nee, verte-" Tom werd onderbroken door Alice die opgewekt op en neer sprong. "Tom en Austin zijn een koppel!" gilde ze blij. Ik keek mijn twee vrienden verbaasd aan en nadat ik van de schok bekomen was kwam er een enorme glimlach op m'n gezicht. Ik gaf een kleine gil en vloog hen om de hals. "Eindelijk! Ik ben zo blij voor jullie." Er was blijkbaar veel gebeurd terwijl ik weg was.
Je kon echt zien dat die twee helemaal gek waren op elkaar. De bel schalde over het plein en iedereen vertrok richting zijn klas.

Het enige waar ik heel de dag aan heb kunnen denken is aan de ontmoeting van vanavond, ik vroeg me af wie Jaan en pap voor me geregeld hadden. Het was alleszins een vrouw want mijn vader was de hele tijd bezig over een 'ze'.

Reacties (7)

 • thatonechild_xo

  Hoe ziet Austin er uit?

  5 jaar geleden
 • xChocolathax

  DANIIEELLEEEEEEEEEEEEE EN tom+ austin = tostin!!!!

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Khb ookk een voorgevoel dat et danielle is:D

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  FUCKING DANIELLE GEWOON!! ;D EN DAN KOMT ZE TERUG BIJ DE JONGENS KUNNEN ZE ALLES UITLEGGEN EN KAN HARRY DER ZOENEN!! ;D

  5 jaar geleden
 • xeemmaa

  Danielle!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen