Zayn Malik:


Met mijn gedachten ben ik heel ergens anders dan bij de regels voor de komende schoolreis. Ze zijn bij Lynn, natuurlijk. Hoe kan ze zichzelf dit aandoen. Ik snapte het echt niet. Hoe kan zo’n lief, onschuldig, grappig meisje nu gepest worden? Die mensen die haar pesten, zijn echt ziek in hun hoofd. Gelukkig heeft ze mij, Louis, Claire en natuurlijk de rest van de meiden. Zuchtend laat ik mijn hoofd in mijn handen zakken, vannacht heb ik echt amper een oog dicht gedaan. Ciara haar hand vind mijn knie, en knijpt er zachtjes in. “Gaat het wel?” ik haalde slechts mijn schouders op, niet goed wetend wat ik zou moeten antwoorden. Het zat me gewoon niet zo lekker. “Het is Lynn, niet?” Ik draaide mijn hoofd haar kant op, en knikte. “Malik, Solaria. Letten jullie ook even op” klonk de felle, harde stem van de leraar. Ik zakte onderuit op mijn stoel, en Ciara legde haar hoofd tegen mijn schouder. Mijn arm legde ik rond haar middel, en trok me zo dichter tegen me aan. Na nog wat gezeik over wat we echt niet mochten doen, en over hoe laat we ons s’ morgens - s’ avonds moeten melden mogen we eindelijk het klaslokaal verlaten. Op het parkeerterrein van de school staan drie bussen, Ciara die naast me liep nam mijn hand vast en zachtjes knijp ik erin. Ze glimlacht, en slaat een hand voor haar mond als haar mond open zakt.
“Nog eventjes, babe. Dan kun je lekker slapen op mijn schouder” ze slaat me speels tegen mijn borstkas, maar nogmaals verlaat een gaap haar mond. Ik grinnik zachtjes, en zie hoe Louis, Lynn draagt. Bezorgd kijk ik haar aan. Ze schudde slecht haar hoofd.
“Goed, dan gaan we nu de bus- indeling maken” met de hele klas sjokken we richting de leraar, die met een soort kleine megafoon in zijn handen staat. Het duurt een hele tijd voor dat er überhaupt een naam van onze vriendengroep valt. “Zayn, Louis, Lynn, Ciara, en Eva. Bus 2” Ik zie hoe Claire, Lynn een knuffel geeft en Ik geef Louis een High Five. Lynn glimlacht wel, maar niet maar haar ogen wat me enigszins toch teleurstelt. Ze geeft me kort een knuffel. “Je moet het hem zeggen, anders komt het nooit goed” fluister ik in haar oor. “Ik doe het straks wel, en anders als we aangekomen zijn” ik knik, en laat haar los. Meteen sluit Louis zijn armen rond haar middel, en zie haar even pijnlijk kijken. “Auw” Verschrikt laat hij haar los.
“Niall, Harry, Liam, Eva, Lois en als laatste Linde, Ook jullie bus 2” vreugde kreetjes vullen mijn gehoorgang. Met mijn koffer aan mijn ene hand, en de koffer van Lynn in mijn andere hand loop ik de rest achterna naar de bus. De man bij de laadbak neemt meteen de koffers aan, waarna ik natuurlijk ook mijn vriendin help. Ik schenk haar kort een knipoog, wat voor een blos rond haar wangen zorgt.


written by: MeXMalik.

Reacties (2)

 • SocialCxsualty

  Yaayyy ik mag ook mee;)
  Leuk stukje i love it!

  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • Lexia

  Hell jeahh ik mag met Liam in een bus Geweldig(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen