Foto bij 100. Lauren De Ruyck

Waaaah, hoofdstuk honderd. Ik had helemaal niet gedacht dat dit verhaal zo lang zou worden.:)

LUFU

"Hoe zijn jullie eigenlijk samen gekomen? Jij was toch zo'n meisjesgek? Eerlijk ik had het niet zien aankomen." vertelde ik Austin. Ik ben echt blij voor hun, vooral voor Tom, hij dacht dat Austin toch nooit verliefd op hem zou worden en kijk nu ongeveer een maand later zijn ze al een koppel. Vreemd toch hoe alles zo snel kan veranderen. "Wel, Tom had me gevraagd of we weer samen zouden gaan skiën zoals we al bijna elk jaar deden rond kerst en nieuw. Ik was al langer verliefd op hem en dat besefte ik pas op die reis. Ik had het in m'n onderbewustzijn altijd al geweten maar ik wilde er niet aan toegeven, ik wilde geen homo zijn. Daarom ging ik ook met zoveel meisjes naar bed, om te bewijzen dat ik helemaal geen homo ben. Maar tijdens onze skivakantie begon ik te beseffen dat het zo niet langer door zou kunnen. Ik zou het moeten accepteren. Tom heeft me dat laten inzien. Hoe het precies gegaan is dat we een koppel geworden zijn dat weet ik zelf niet zo heel goed, maar van het ene moment op het andere waren we aan het kussen en toen besefte ik pas hoeveel ik wel niet voor hem voel." eindigde Austin zijn verhaal. Ik maakte een vertedert geluidje. "awh." We kwamen aan de schoolpoort en namen afscheid. "Ik zie je morgen." "Tot morgen." Ik had Tom en Alice niet meer gezien omdat ze pas een uur later uit hadden dan Austin en ik.
Ik zag een beetje verderop de wagen van m'n vader al staan en ging er naartoe. Ik stapte in en begroette mijn vader. "Hoe was het op school?" vroeg hij. "Goed, even saai als altijd." vertelde ik hem. "Klaar voor de ontmoeting en de proefles?" vroeg mijn vader. Ik keek hem verwonderd aan terwijl hij richting ons appartement reed. "Wat bedoel je proefles, ik dacht dat, dat pas een andere keer was?" vroeg ik. "Dat dacht ik ook, maar ze heeft deze voormiddag gebeld en wij moeten naar het sportcentrum, daar kun je dan eerst wat kennis met haar maken en dan krijg je meteen al je eerste proefles." Ik knikte, ik was wat overdonderd, ik dacht dat ik eerst rustig kon kennismaken en dat we dan een datum zouden afspreken voor de proefles maar nu al meteen. Ik haalde diep adem. Ik begon weer te twijfelen, zou ik het wel kunnen? Was dit wel zo'n goed idee om terug te beginnen? "Stop met twijfelen Lau, je kunt het wel. Heb een beetje vertrouwen." zei mijn vader, net of hij mijn gedachten kon lezen.

Niet veel later zaten we weer in de auto onderweg naar het dichtstbijzijnde sportcentrum waar mijn vader had afgesproken met mijn 'misschien nieuwe' danslerares. Ik had thuis snel wat sportieve kleren in mijn sportzak gestopt want die zou ik waarschijnlijk nodig hebben. Ik was best wel zenuwachtig omdat ik helemaal niet wist wat ik moest verwachten. Mijn vader reed de parking op en parkeerde zijn auto zo dicht mogelijk bij de ingang. Ik haalde nog eens diep adem voor ik uitstapten en gooide mijn sporttas over mijn schouder. "Komaan Lauren." sprak mijn vader bemoedigend en hij gaf een zachte klopje op op m'n schouder.
We liepen de sporthal binnen en zochten naar de danszaal. We passeerden een grote klok die aangaf dat het vijf uur dertig was. "Net op tijd." fluisterde mijn vader. Mijn vader klopte op de deur en deed open. Een enorme danszaal verscheen nadat ik de rode deur weer achter me dichtdeed. Twee volledige wanden waren bedekt met spiegels. Er stond een sofa, een vleugelpiano, de vloer was helemaal in parket, er was een barre over de hele lengte van de muur waar ik bij stond en aan de spiegels ook en de zaal was goed belicht door het grote rode raam aan de achterkant. Ik keek met grote ogen rond. "Ik zie dat je het al leuk vind." hoorde ik een vrouw stem zeggen. Ik keek haar aan. Het was een jongedame van rond de vijventwintig, haar haar was in een strakke knot samengebonden. "Ik ben Daphne en dit is Kenny, mijn vriendje die ook een danser is. Jij moet Lauren zijn?" Pas toen ze de naam Kenny vermelde zag ik dat er nog een jongeman naast haar stond die blijkbaar Kenny heette. Hij had een snapback op en hij had donkerbruine ogen. "Ik ben inderdaad Lauren."

Don't be scared to leave a comment. I like them <3
LUFU

Reacties (7)

 • xSmallx

  Hmmm, donkerbruine ogen..
  Liam of Zayn denk ik!
  Ben benieuwd, snel verder?!

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Kenny is niet Kenny.. hmm..

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Kenny is niet Kenny

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  huh.......

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Omygood 1 van de jongens!:D

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen