Foto bij | 69.

annae: Als hun even schattig doen(de hele tijd zonder media erbij en zo bedoel.ik dan) zoals in dit verhaal en dan in het echt gun ik het echt van harte!!

Faith Feerling


Ik klem mijn armen nog wat strakker rond Harry zijn schouderbladen en leg mijn handen op zijn schouders, terwijl zijn armen zich rond mijn nek bevinden. Ik leg mijn kin op zijn schouder terwijl ik met zijn lichaam meebeweeg op de muziek voel ik hoe hij zijn handen verlaagt en mijn haar van mijn schouder wegbrengt naar mijn andere schouder. ‘Zullen we naar huis gaan?’ Spreekt hij zachtjes in mijn oor. Ik haal mijn kin van zijn schouder en kijk de zaal rond. Heel erg druk is het inderdaad niet meer. Ik laat mijn blik naar zijn horloge glijden en zie dat het ook al half 1 is, het is dus over een half uurtje toch afgelopen. ‘Ja.’ Spreek ik zacht, waarna ik Harry zijn zachte lippen in mijn nek voel.
‘Wij gaan naar huis.’Het is Elif die het me vertelt. Ik lach even naar haar en Harry knikt waarna we nog even samen zo blijven staan, om daarna ook tegen de rest te melden dat wij er ook tussenuit knijpen.
‘Waar gaan we heen?’ Vraagt hij dan. ‘Niemand is thuis bij mij.’ Zeg ik met een knipoog en Harry grijpt mijn hand. ‘Dan word het jouw huis vanavond.’ Zegt hij waarna we onze jassen ophalen en het gebouw verlaten.

Zodra we binnen zijn ren ik naar boven. Voor mijn kamerdeur houdt Harry me tegen door zijn armen rond mijn middel te klemmen en me in mijn nek te kussen. Ik draai me om en glimlach naar hem waarna ik wat onhandig mijn slaapkamerdeur open om hem er al kussend mee naar binnen te trekken. Ik streel met mijn handen over Harry zijn borst wat hem kippenvel bezorgd. Een glimlach komt op mijn gezicht te staan wat Harry aanzet om zijn lippen op die van mij te drukken. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en voel hoe zijn handen de rits van mijn jurk vinden om deze via mijn lichaam naar de grond te laten zakken. Zachtjes klemt de man zijn handen onder mijn oksels en tilt me een stukje omhoog als teken dat ik moet springen en mijn benen rond zijn middel moet klemmen. Hij drukt me tegen de muur aan en met zijn lichaamsgewicht houd hij me daar. Ik ga aan hem hangen terwijl hij zichzelf van zijn kleding ontdoet. Zachtjes streelt hij met zijn lange magere vingers over mijn lichaam heen en als goedkeuring bukt hij wat. Hij haalt een pakje uit zijn zak en beschermt zichzelf waarna hij weer recht gaat staan. Ik voel de muur krassen tegen mijn rug aan maar het voelt meer als opwinding. Langzaam verenigt Harry onze lichamen en een grom rolt tegelijk met een kreun over onze lippen. Ik zet mijn nagels in zijn vel en leg mijn hoofd op zijn borst terwijl Harry me met een hand loslaat en zijn andere hand tegen de muur klemt. Ik kan mezelf bijna niet meer bedwingen en sluit mijn ogen en mezelf over te geven aan dit geweldige gevoel. Woorden zijn nu niet nodig, onze lichamen plakken tegen elkaar en ik druk mijn nagels wat strakker in Harry zijn vel, waardoor hij me nog wat dichter tegen de muur aan drukt. Ik voel hoe hij steeds moeilijker begint te ademen en hoe hij minder soepel mijn lichaam verlaat om er steeds moeizamer weer binnen te dringen, maar dat maakt me nu niets uit. Het enige wat ik kan doen is genieten.Voor de mensen die het nog niet helemaal snapte of wisten ... hihi xxx

Reacties (8)

 • clairens

  69(H):X:P(A)(nerd)

  7 jaar geleden
 • XPAYNER

  YEAAAAAG

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Why did you stop!? Did someone kill or rape you! Harryyyy come here! Naughty boy...
  XD I love your story, but you already knew

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden
 • annae

  Mooi geschreven!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen