Foto bij | 70.

clairens: 69(H):X:P(nerd)

Faith Feerling.


Het gevoel van genot raast nog altijd door mijn lichaam als Harry me strak vastgrijpt en me naar het bed begeleid. Hij legt me er zachtjes op neer waarna hij zijn bewegingen voortzet. Ik leg mijn handen in zijn nek en grijp zijn krullen vast terwijl ik hem diep in zijn ogen staar. De lust komt naar voren wat mij alleen maar meer genot bezorgd en dan bereik ik mijn hoogtepunt. Zijn naam rolt over mijn lippen wat de man boven mij een geweldige glimlach laat geven en met een grom komt hij na een paar stoten ook tot zijn eindpunt. Hij laat zich uitgeput naast me vallen en legt zijn handen op zijn buik. ‘Wow.’ Stoot hij uit. ‘Uhu.’ Mijn mond voelt droog aan en ik schraap en keer zachtjes mijn keel terwijl mijn blik nog altijd op het plafond gericht is. ‘Faith?’ Ik draai me in de richting van de man naast me en kijk hem vragend aan. Harry streelt langs mijn gezicht en buigt zich wat naar me toe om zachtjes zijn lippen op die van mij te drukken. ‘Ik weet dat ik het nog steeds niet officieel aan je gevraagd heb, maar dit lijkt me het perfecte moment… Zou je mijn vriendinnetje willen zijn?’ Vraagt hij en ik zie zijn wangen lichtjes roze kleuren. Een glimlach komt op mijn gezicht te staan en ik knik. ‘Heel graag.’ Glimlach ik waarna ik me naar Harry toebuig en mijn lippen op die van hem druk. Harry is echter niet tevreden met mijn kus en maakt er een zoen van. Hij draait zijn lichaam op dat van mij zodat hij makkelijker kan liggen en ik voel zijn tong liefdevol langs die van mij strelen.

‘Wakker worden kleffie en beffie!’ Ik slaak een diepe kreun en draai me om als ik zie dat Harry met zijn rug naar me toe en met een glimlach sla ik mijn arm rond zijn middel en druk een kus op zijn schouderblad. Een ‘hmm.’ Verlaat zijn mond en hij gaat verliggen met zijn hoofd op zijn kussen. ‘Harry.’ Fluister ik. ‘Hmm.’Mompelt hij. ‘Ik denk dat het ontbijtje klaar is.’ Zeg ik zachtjes. ‘Ik heb geen zin.’ Moppert Harry en ik glimlach even. Ik laat hem los maar meteen grijp hij mijn hand weer vast. ‘Nee, blijf. Het ligt net zo lekker.’ Zegt hij en lachend laat ik hem toch los. ‘Nee, kom.’ Zeg ik terwijl ik mijn bh en slipje van de grond grijp en snel aantrek. Ik trek er een simpel zomerjurkje overheen die ik uit mijn kast grijp en Harry trekt zijn boxer aan en ik ren naar Lucas zijn kamer om daarna een trainingsbroek uit zijn kast te pakken en die naar Harry te gooien. ‘Geen shirt?’ Zegt hij met een opgetrokken wenkbrauwen. Ik kijk even naar zijn lichaam en trek dan mijn neus op. ‘Neeeh.’ Zeg ik plagend en ik loop naar hem toe en geef hem een kus. ‘Dus jij laat iedereen mijn lichaam maar zien?’ Vraagt Harry verontwaardig en ik knik. ‘Je bent toch van mij.’ Grijns ik.

Reacties (10)

 • annae

  Zijn bovenlichaam is idd niks, mis mee:9~
  Maar heb je wel is naar Zn lippen gekeken sinds ik die tien keer heb uitgeknipt vind ik het vrouwen lippen echt probeer, maar eens!!

  5 jaar geleden
 • XLetMalikYou

  Die armen..die buikspieren, die schouders.. die tattoos.. goddelijk. 'kwijl' 'kwijl' en neee ik overdrijf niet, zijn lichaam is te perfect.

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • louisharry

  Haha! Haha! Haha!
  No. Harry is mine.(6)

  5 jaar geleden
 • batbucks

  HE IS MINE.

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen