Foto bij 23. 22th Birthday (Lilo)

One Direction excist

Have fun!!

HAPPY BIRTHDAY LOUIS <33333

Louis William Tomlinson


Phone Conversation
"Nee, ik wil geen cadeautjes Liam. Het enige wat ik wil is jou bij me hebben" schreeuw ik door de telefoon, terwijl tranen in mijn ogen opwellen. Al twee jaar heb ik een relatie met Liam, maar niemand weet het, behalve Harry, Niall, Zayn, zijn ouders en mijn ouders en zusjes.
"Neem het nou alsjeblieft aan Louis, je weet dat ik niet kan komen" zegt Liam aan de andere kant van de lijn. Dit wordt dan al de tweede verjaardag dat Liam er niet bij kan zijn, omdat hij met kerst bij zijn eigen ouders moet zijn.
"Echt hoor Liam, probeer je eigenlijk wel om er te zijn op mijn verjaardag, want dat idee krijg ik niet" roep ik en dan gaat mijn slaapkamerdeur open en komt mijn zusje Lottie binnen. Ze komt naar me toegelopen en gaat naast me zitten op bed en pakt mijn hand vast.
"Natuurlijk probeer ik dat Louis, ik probeer alles wat mogelijk is, maar het lukt nou eenmaal niet. Het spijt me" roept Liam terug en een traan rolt over mijn wang. Ik kijk naar m'n zusje, die het duidelijk ook gehoord heeft.
"Hij is niet goed voor je Lou, jullie zijn nauwelijks alleen. Er is altijd iemand bij jullie, dat is geen goede relatie" fluistert Lot in m'n oor en ik bijt op mijn lip. Ik weet dat ze gelijk heeft, maar ik wil hem niet kwijt. Ze kijkt me met spijtige ogen aan en ik zucht.
"Louis alsjeblieft, wees niet boos. Ik beloof je dat ik iets leuks zal regelen voor je verjaardag in het nieuwe jaar" zegt Liam en ik schud mijn hoofd.
"Dit gaat zo niet Liam. Ik ben altijd bij je met je verjaardag, maar jij nooit bij de mijne. Ook kunnen we nooit samen zijn, we worden altijd in de gaten gehouden, ik kan het niet meer" zeg ik en meer tranen rollen over mijn wangen.
"Nee alsjeblieft, doe dit niet" zegt Liam gebroken en ik bijt op mijn lip.
"Het spijt me Liam, ik zie je nog wel" zeg ik en druk dan op het rode hoorntje en hang op.
"Good job Louis, het komt wel goed" zegt Lottie en ik zucht en laat me achterover vallen.
"En dan ben je vrijgezel, één dag voor je verjaardag" mompel ik en Lottie legt haar hoofd op mijn borst en pakt mijn hand vast.
"I'm sorry Lou" zegt ze en ik sla mijn arm om haar heen.
"Het is niet jou schuld Lot, het ligt aan hem" zeg ik en sluit mijn ogen. Ik wil niet huilen, maar het doet zoveel pijn. Ik ben net mijn vriendje kwijt en het ergste is nog. Dat ik nu helemaal geen zin meer heb in m'n verjaardag of kerst.

Birthday time
"Louis, wake up" hoor ik de stem van m'n moeder. Ik zucht zachtjes en draai me van haar weg en trek de deken over me heen.
"Laat me met rust" grom ik en hou mijn ogen gesloten.
"Het is je verjaardag schat" zegt ze en ik open mijn ogen.
"I don't care" grom ik nu en rol me op tot een klein bolletje.
"Ik verwacht je over een uur beneden" zegt ze en dan hoor ik mijn kamerdeur weer dichtgaan. Mooi niet, dat ik mijn bed uit kom. Ik heb een gebroken hart en wil hier blijven. Ik hoef m'n familie niet te zien, die zie ik morgen en overmorgen ook weer. Ik sluit mijn ogen weer en blijf lekker onder m'n warme deken liggen.
"Louis, ik meen het" hoor ik na een tijdje, als ik bijna weer in slaap gevallen was. Ik zucht en gooi de deken van me af. Rotleven. Ik wil niet jarig zijn, waarom ben ik net één dag voor kerst geboren? Het is vreselijk. Ik hoor m'n moeder nog een keer iets roepen, dus laat ik me uit m'n bed rollen en val met een klap op de grond. Au, dat deed toch wel pijn. Grommend kom ik omhoog en loop naar m'n kast en pak een setje kleren. Niet te slordig, maar ook weer niet te netjes. Ik loop naar de badkamer en neem een korte douche omdat mijn gedachten meteen naar Liam schoten. Ik wil niet aan hem denken, niet nu. Ik droog me af en kleed me erna aan.
"Louis schiet op, ik moet ook nog douchen" roept Felicite aan de andere kant van de deur.
"Doe rustig joh, de visite is er nog lang niet" grom ik en open de deur.
"Nou en, ik heb nog heel veel te doen" zegt ze en ze sluit de deur achter der. Ik rol met m'n ogen en slof terug naar m'n kamer en laat me weer op bed vallen.
"He Lou" hoor ik en til m'n hoofd iets op, maar laat hem ook meteen weer vallen.
"Hoe voel je - je?" vraagt Lottie en ze komt op m'n bed zitten.
"Bagger" mompel ik en staar naar het plafon.
"Kan ik iets doen?" vraagt ze en ik draai mijn hoofd naar haar toe.
"Ik denk het niet" zeg ik en kom omhoog als ik mam's stem weer door het huis hoor galmen en we allemaal naar beneden moeten komen. Lottie en ik staan op en lopen naar beneden. Als ik de woonkamer in kom gelopen, zie ik een grote taart op de eettafel staan.
"Mam, moet dat nou?" zucht ik en wijs naar de taart.
"Ja schat, je wordt maar één keer 22" zegt ze en ik zucht.
"Dat zeg je elk jaar, natuurlijk wordt je maar één keer een leeftijd, lekker boeie" zucht ik en ga zitten.
"Waarom zo chaggie schat?" vraagt mam als ze ook is gaan zitten.
"Niks" grom ik en pak een mes en snij een stuk taart eraf. Het is al een heel verschil dat er geen kaarsjes op staan, die ik uit moet blazen. Ik deel de taart stukken uit en begin dan te eten.
"Komt Liam dit keer?" vraagt mam en ik slik de taart dat in m'n mond zat door en staar naar het bordje die bijna leeg is.
"Mam" hoor ik Lottie zeggen en ik kijk in mijn ooghoek naar haar en zie der met der hoofd schudden. Dank je Lot.
"Oh, nou ik snap het wel. Het is natuurlijk kerst morgen" zegt ze en tranen wellen op in mijn ogen. Ik leg mijn vork op tafel en schuif mijn stoel naar achteren en loop zonder iets te zeggen de woonkamer uit.
"Het is uit mam" hoor ik Lottie dan zeggen en verder hoor ik niks meer want ik heb mijn kamerdeur dicht gegooid. Ik laat me op mijn bed vallen en trek mijn benen op. Waarom Liam, maar doe je me dit aan. Waarom ben je niet gewoon hier?

Two hours later
Ik lig nog altijd op bed en staar alleen maar naar het plafon. Ik hoor de bel gaan, maar ik reageer er niet op. Ik hoor mijn mobiel ook afgaan en draai mijn hoofd en pak hem van mijn nachtkastje af en kijk wie me belt, maar als ik zie dat het Liam is druk ik het meteen weg en leg m'n mobiel weer neer.
"Louis, je visite is er" hoor ik mam roepen en ik zucht. Ik pak m'n mobiel weer op en stop hem in mijn broekzak en kom dan omhoog. Ik sta op en loop mijn kamer uit en ga naar beneden. Als ik de woonkamer in loop, zie ik m'n oom, tante en mijn neefje en nichtje.
"Louis" roept Lisa en ik glimlach lichtjes en ze komt op me af en knuffelt me. Ik knuffel haar terug en geef Lars ook een knuffel en richt me dan op m'n oom en tante.
"He jongen" zegt m'n oom en hij geeft me een hand.
"Gefeliciteerd jongen" zegt m'n tante en drukte twee kussen op mijn wangen en geeft me dan een cadeautje. Ik open het pakketje en zie dat het een nieuwe game is.
"Dank je wel" zeg ik en leg hem op tafel.
"Louis kan je even helpen?" vraagt mam en ze loopt naar de keuken, ik loop achter haar aan en sluit de keukendeur achter me.
"Wat kan ik doen?" vraag ik en loop naar de tafel, waar van alles op staat.
"Louis wil je alsjeblieft wat vrolijker doen. Het is wel voor jou verjaardag dat ze hier zijn" zegt ze en ik zucht en draai me om.
"Mam, hoe kan ik vrolijk doen als ik het absoluut niet ben en ik heb niet gevraagd om een verjaardag" zeg ik chaggie en ze zucht.
"Louis alsjeblieft" zegt ze en ik zucht.
"Ik zie wel" zeg ik en loop de keuken weer uit. Ik loop naar de bank toe en ga zitten.
"Hoe gaat het met je jongen?" vraagt m'n oom en ik kijk op.
"Goed hoor" glimlach ik en hij knikt.
"Hoe is het met de band?" vraagt m'n tante nu.
"Geweldig, we hebben het behoorlijk druk gehad de afgelopen tijd, maar het was zoals altijd leuk om te doen" vertel ik en ze knikken. Ik voel mijn mobiel trillen en op dat moment kom mam ook de kamer in en is de aandacht van m'n tante en oom op haar gericht en kan ik mijn mobiel pakken. Ik zie Liam's naam staan en zucht zachtjes, maar open het berichtje dan toch.

I'm really sorry Lou! I hope you still have a happy birthday.. And know that i will always love you and that i miss you as hell. It hurts me a lot that you broke up with me x You're ex Lili

Ik blijf naar m'n mobiel staren en voel dan iemand naast me komen zitten.
"Why are you crying Lou?" hoor ik m'n zusjes stem in mijn oor fluisteren. Huil ik? Ik ga met mijn hand langs mijn wang en voel wat nats. Ja, ik huil. Ik kijk op en zie dat ze allemaal naar me kijken, allemaal bezorgd. Ik sta op en loop de kamer uit en hoor iemand achter me aan komen, dat zal Lottie wel zijn. Ik loop naar boven en ga m'n kamer in en ga op bed zitten. Geweldige verjaardag, maar niet heus. Ik voel me ontzettend klote. Lottie komt naast me zitten en legt haar arm over mijn schouders heen. Ze zegt niks, maar dat is ook niet nodig. We weten beide waarom ik me niet goed voel, ze was erbij toen ik het uit maakte met Liam. Ik hoor de bel weer gaan en zucht, nog meer visite. Ik ben echt niet in de stemming.
"Louis" wordt er geroepen en ik zucht en veeg de tranen van mijn wangen.
"Wees sterk Lou" zegt Lot en ik knik. We staan op en Lottie loopt voor me naar beneden. Ik loop achter haar aan en als ik beneden ben en op kijk zie ik Liam staan. Wat doet hij nu weer hier.
"Kan je nu opeens wel komen?" bits ik. Ik ben hier echt niet van gediend.
"Louis, wil je alsjeblieft luisteren" zegt hij en ik schud mijn hoofd.
"Nee, ik luister al te lang naar je" grom ik en ga op de trap zitten.
"Ik had een verrassing voor je Lou, voor je verjaardag" zegt hij en ik kijk op.
"Nou hou die verassing zelf maar" zeg ik en sta op en wil weglopen, maar mijn arm wordt vast gepakt en ik wordt omgedraaid. Liam staat nu heel dicht voor me en ik voel zijn adem tegen mijn lippen aan.
"De verrassing was dat ik wel naar je verjaardag zou komen Lou, daarom zei ik dat ik niet kon omdat het een verrassing zou zijn, maar jij breekt gelijk onze relatie" zegt hij zachtjes en mijn ogen worden wat groter. Meent hij dit?
"Ik geloof je niet" zeg ik en hij zucht en pakt zijn mobiel. Hij ontgrendelt hem en zoekt iets op en houd dan zijn mobiel voor me. Het is een gesprek tussen Liam en Harry. Ik pak zijn mobiel over en begin te lezen. Het gaat over de verrassing waar Liam het net over had.
"Je wilde me echt verrassen" zeg ik en geef zijn mobiel terug en kijk hem aan.
"Ja Louis" zegt hij.
"Maar je was er vorig jaar ook niet, ik dacht echt dat je niet bij me wilde zijn" zeg ik en een traan rolt over mijn wang.
"Natuurlijk wil ik bij je zijn Lou, ik hou van je" zegt hij en hij drukt lichtjes zijn lippen op de mijne. Ik leg mijn hand op zijn achterhoofd en duw hem dichter naar me toe en druk mijn lippen steviger op die van hem. Hij legt zijn handen op mijn heupen en drukt onze onderlichamen tegen elkaar. Al snel is de kus veranderd naar een tongzoen en beginnen we elkaar te strelen. Maar al snel stop ik het en duw hem iets van me af en kijk hem hijgend aan.
"I'm sorry Li, dat ik het meteen uit maakte" fluister ik en hij schud zijn hoofd.
"Je had er alle recht toe, alleen hoop ik dat het nu weer aan is" zegt hij en hij heeft zijn handen nog in mijn nek liggen. Ik knik en druk nog een kus op zijn lippen.
"Ik zal je voorstellen aan m'n oom en tante" zeg ik en druk nog één kus op zijn lippen en trek hem dan mee naar de woonkamer.
"Hallo allemaal" zegt Liam en ik laat zijn hand los. M'n oom en tante staan meteen op en begroeten hem, ze zeggen hun naam en Liam doet dat ook. M'n nichtje en neefje stellen zich ook voor en dan vraagt mam of hij iets wilt drinken. Hij vraagt om een colaatje en dan gaan we op de bank zitten. Even later is m'n moeder terug en geeft hem zijn drinken en gaat ook weer zitten.
"Ik heb trouwens nog een cadeautjes voor je. Ik weet dat je dat niet wilde, maar ik wilde het wel" grijnst hij en ik schud mijn hoofd. Hij pakt iets uit zijn zak en ik zie dat het een doosje is. Meent hij dit nou? Hij glijd van de bank af en gaat op één knie zitten. Mijn ogen worden groot en ik schud mijn hoofd. Nee, dit meen je niet.
"Lieve Louis, al twee jaar maak je mij de gelukkigste jongen op aarde en ik wilde je op een andere manier vertellen dat ik ontzettend veel van je hou. Ik weet dat het net niet helemaal goed ging tussen ons, maar ik hoop dat het nu allemaal weer opgelost is en dat je met me wil trouwen" zegt hij en hij kijkt me hoopvol aan. Tranen wellen op en ik kijk naar mijn moeder en zusjes. M'n zusjes beginnen meteen ja te knikken en Lottie glimlacht. Ik kijk nog een keer naar m'n moeder die ook tranen in haar ogen heeft. Ze heeft Liam altijd al een geweldige jongen gevonden. Ik kijk terug naar Liam, die me nog altijd hoopvol en verliefd aankijkt. Dan knik ik en vliegt hij me om m'n nek. Ik sla mijn armen ook om hem heen. Gelukkig weet m'n familie wel dat ik homo ben en is dit niet zo'n hele grote schok voor ze. Liam laat me los en pakt de ring uit het doosje en schuift die om mijn ringvinger en gaat dan weer op de bank zitten.
"Gefeliciteerd" zegt m'n moeder meteen en ik heb een grote glimlach op mijn gezicht.
"Nou, ik zal wat champagne gaan pakken, nu hebben we zeker iets te vieren" zegt ze erna en ze staat op. M'n oom, tante, nichtje, neefje en m'n zusjes feliciteren ons ook.
"Nu moeten we het alleen aan de fans gaan vertellen, denk ik" zegt Liam en ik bijt op m'n lip.
"Daar hebben we het later wel over" zeg ik en hij knikt en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en mijn arm over zijn buik. Ja, nu ben ik echt gelukkig. Nu is het toch wel een hele leuke verjaardag en zo meteen komt er nog meer visite langs.

Reacties (2)

 • SadCalum

  lilo, lilo, lilo > i want more lilo this is cute, perfect, i love it

  6 jaar geleden
 • agirlx

  Awh! Ik was echt hardop Liam ana het uitschelden, maar nu neem ik het terug ;$

  Schrijf snel meer! ^^

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen