Foto bij 102. Harry Styles

yay, met glans geslaagd, geen enkele buis. Veel succes aan degene die nog achter hun rapport moeten of hun punten nog moeten hebben.

LUFU

Met grote ogen staarde ik naar het bruinharige meisje aan die over het bruine parket leek te zweven. Ze kon echt goed dansen. Ik wreef in m'n ogen om zeker te zijn dat het die stomme lenzen niet waren. Maar toen ik gewreven had danste ze nog steeds even goed. Ik wist het wel dat ze goed was; maar zo goed. Ik was trots op haar en ook wel een beetje op mezelf. Ik had haar toch een beetje geholpen. Het liedje eindigde en Lauren lag in een bolletje op de grond. Sprakeloos staarde ik naar haar. Danielle begon te klappen en ik deed vrolijk mee. Ik zag dat haar vader het moeilijk kreeg en de zaal uitging met de uitvlucht dat hij nog wat boodschappen moest doen. Dit was mijn moment, ik rende op Lauren af en sloeg mijn armen om haar heen. "Ik wist dat je het kon Lau." glimlachte ik. Verbaasd duwde Lauren me een beetje verder van zich af en ze nam voorzichtig de snapback van m'n hoofd. Ze keek me geschrokken. "Ha-Harry?" vroeg ze onzeker. Er kwam een glimlach op m'n gezicht. "The one and only." glunderde ik. "Maar, hoe, huh, wat? Vanwaar die bruine ogen? Jij hebt toch groene ogen of ben ik nu zo mis? Huh?" Lauren klonk helemaal in de war. Ik nam haar beide handen vast. "Nooit gehoord van gekleurde lenzen? Je broer heeft dit allemaal voor je geregeld. Ik moet onherkenbaar zijn voor je vader, want ik denk dat je me normaal niet mocht zien toch?" Een glimlach sierde haar gezicht en ze sloeg haar armen weer om me heen. "Ik heb je gemist, Harry." fluisterde ze bi m'n oor. Ik drukte haar wat dichter tegen me aan. Ik wilde haar nooit meer loslaten maar we werden gestoord door Danielle die kuchte. Ik liet Lauren los nam haar hand en trok haar mee richting Danielle. "Lauren, dit is Da-" Ze onderbrak me. "Daphne ik weet het." Ik schudde mijn hoofd. "Dit is Danielle Peazer. Ze is een professioneel danseres, ze heeft 2 jaar op the English National ballet School gezeten. Ze is dus getraind in Ballet, maar ook in moderne dansen en tap. Ze is al danseres geweest bij JLS, Jessie J, Leona Lewis, Kylie, Taio Cruz,LMFAO, Ze heeft ook gedanst op de Brit Awards 2012 tijdens My Heart Skips a Beat bij Olly Murs. Ze danst echt geweldig goed. Je kan haar natuurlijk ook wel kennen als het ex-vriendinnetje van Liam." ratelde ik aan één stuk door. "Bedankt Harry. Leuk je eens te ontmoeten Lauren, de jongens hebben al zoveel over je vertelt."
Lauren stond verbaasd naar Danielle te kijken. "Ik euh, ben ook blij om je te ontmoeten." zei Lauren nog wat geschrokken van wat er net allemaal gebeurd was. "Je bent echt goed, ik ben blij dat je beslist hebt om terug te beginnen met dansen." zei Danielle met een grote glimlach. Lauren haar wangen kleurden en ze staarde naar de grond. Ik merkte dat ik nog steeds Lauren's hand vasthield. Zolang Lauren hem niet wegtrok had ik er zelf geen probleem mee.

Lauren en ik zaten naast elkaar tegen de spiegel te kijken naar Danielle die een choreografie deed, Lauren had haar dat net stamelend gevraagd.
Nadat ze klaar was kwam de vader van Lauren binnen. Ik zetten snel m'n snapback weer op. "Heb je zin om een nieuwe choreografie aan te leren?" vroeg Danielle aan Lauren. Het meisje dat naast me zat knikte en stond op.

Na nog een dik halfuur naar de twee dansende meisjes gekeken te hebben was de eerste proefles afgelopen. Ik 'hinkte' richting Dani, Lauren en Peter want ja, ik had blijkbaar iets aan m'n voet.;)Ik ging tussen Danielle en Lauren instaan. "Wil je er nog even over nadenken of wil je nu al beslissen of je de lessen verder blijft volgen? Het zou elke vrijdagavond zijn." vertelde Danielle aan Lauren en haar vader. Ik keek Lauren verwachtingsvol aan en ook haar vader leek heel graag te hebben dat ze zei dat ze nog wou komen. Lauren keek me recht in m'n ogen aan en ik smeekte met m'n ogen dat ze ja zou zeggen, want ik zou natuurlijk elke les aanwezig zijn. Lauren zuchtte en antwoordde.

Reacties (2)

  • Snuf

    Hopelijk jaa!!:)xx

    5 jaar geleden
  • Cliffayne

    Please jha! x

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen