Foto bij | 71.

XLetMalikYou: Die armen..die buikspieren, die schouders.. die tattoos.. goddelijk. 'kwijl' 'kwijl' en neee ik overdrijf niet, zijn lichaam is te perfect.

Faith Feerling.


Ik beweeg wat verveeld met mijn benen terwijl ik bij Lucas op het bankje lig. ‘Je hebt gisteravond echt nog veel gemist!’ Zegt Lucas n ik kijk hem even lachend aan. ‘Zoals?’ Vraag ik lachend. ‘We zijn nog naar de friettent geweest, en daar is Louis voor de deur gaan liggen, maar waarom weet niemand. Toen zijn we langs Stan zijn huis gefietst en hij was helemaal bezorgd dat jij er niet bij was, en hij vond het raar dat ik me er niet druk om maakte. Dus toen ik zei dat jij met Harry alleen bij mij thuis was werd hij helemaal boos en vond hij het maar raar dat ik dat aandurfde omdat ik maar niet kon weten wat Harry allemaal met jou zou gaan doen, wie weet zou hij je wel plaatselijk vermoorde.’ Ik kijk Lucas aan. ‘Dus schoten wij met zijn alle vet hard in de lach.’ Vervolgt Lucas en ik kijk hem even aan. ‘En toen?’ Vraag ik. ‘Toen riep zijn moeder hem naar binnen en zei ze dat we hem met rust moesten laten, omdat hij het al moeilijk zat had met afscheid nemen van zijn familie omdat hij naar een psychiatrische inrichting moet. Er klopt iets niet in zijn hersenen.’ Zegt Lucas terwijl hij zachtjes in zichzelf lacht. ‘En jij vind dat grappig?’ Vraag ik verontwaardigd. ‘Ja, geef toe dat er wel humor in zit.’ Zegt hij. ‘Nee, sorry.’ Ik sta op van zijn bed. ‘Faith, zo bedoel ik het toch niet!’ Roept Lucas me na, maar eigenwijs draai ik me om en verlaat zijn kamer.

‘Hij moet naar een psychiatrische inrichting Lun! Allemaal door mij…’ Met een zucht laat ik me achterover op het bed vallen. ‘Dat komt helemaal niet door jou Faith. Hij is gek in zijn hoofd, daarom. Ik denk dat Stan iemand is, als hij zich aan een persoon hecht hij diegene niet meer los kan laten.’ Zegt Luna dan. ‘Dat is onzin, want met Lucas heeft hij geen moeite, en met Louis en de rest ook niet.’ Mompel ik. ‘Nee, omdat hij niet op mannen valt, maar wel op jou. Dus wil hij er alles aan doen om jou te krijgen alleen jij werkt niet mee.’ Legt Luna uit. ‘Nee, duh.’ Antwoord ik simpel terwijl ik wat speel met mijn lakens. ‘Weet je, laat het gewoon heen. Ga hem morgen samen met Harry, Elif, Jake en de rest uitzwaaien en dan zie je vanzelf wat er gebeurd.’ Zegt ze dan. Ik zucht een keer diep. ‘Kan jij niet mee?’ Ik pluk nog een keer aan mijn lakens. ‘Nee sorry.’ Zegt ze dan. ‘En waarom niet?’ Vraag ik nog een keer sip. ‘Ik moet werken.’ Zegt ze. ‘Sinds wanneer?’ Verward kom ik omhoog. ‘Sinds ik ben aangenomen in de supermarkt om de hoek.’ Antwoord ze simpel. ‘En waarom heb je dat niet verteld?’Vraag ik geschrokken. ‘Omdat jij toch niet naar mij luisterde.’ Is Luna haar weerwoord. ‘Hoezo, ik niet naar jou luisterde?’ Vraag ik nog verwarder dan ik al was. ‘Zoals ik het zeg. Ik wilde het je wel vertellen, maar ik kreeg er de kans niet voor.’Ik hoor gewoon aan haar manier van praten dat ze haar schouders ophaalt. ‘Hoezo niet?’ Echt, als ze nu gewoon zegt wat ze wil. Ik weet het eigenlijk allang, maar ik wil het gewoon nog een keer horen. ‘Je was zoals altijd weer veel te druk met jou Harry.’

En, wat gaan jullie allemaal doen met de kerst? (:

Reacties (10)

 • WhereWeArex

  Foooooood! And friends:)
  Lovely writing dear! xx

  7 jaar geleden
 • XLetMalikYou

  helemaal niks.. wij vieren geen kerst. maar mijn neefjes komen, die ik sinds de zomer niet heb geziennn

  7 jaar geleden
 • batbucks

  Harry zoeken en babys maken

  7 jaar geleden
 • Creator

  Wat ik ga doen met Kerst?
  -Slapen
  -Quizlet
  -Quizlet
  -Eten
  -Quizlet
  -Quizlet
  -Slapen
  (dance)

  7 jaar geleden
 • heavens

  Eten. Eten. Eten. En dit verhaal lezen. Eten. Eten.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen